Tak jsem podruhé doplněná

. 2 ml se do mě nevešly (nemohla jsem vypít ani půl pohárku

) a tak mám navíc jen jeden. Zatím se cítím OK. Tekutou stravu sice nedodržuji tak přísně jako po operaci

, ale dávky mi vydrží 3 hod. a to bylo to, co jsem si od adjustace slibovala, takže jsem spokojená

. Možná se to časem zase změní, když tak sleduji reakce jiných doplněných, ale snad do té doby stihnu ještě alespoň trochu zhubnout

. S cílovou váhou jsem se asi přecenila, ale ráda bych na začátku viděla "8"

.
Na obezitologii jsem dostala pochvalu

, doplnila mě MUDr. Doležalová (nechtěla jsem čekat na MUDr. Melechovského, protože měl být ještě hodinu na sále

) a nechala jsem si odebrat krev na velký rozbor, abych věděla, jak na tom 3/4 roku po operaci vlastně jsem

.
A perlička na závěr: Sedím si tak v odběrní místnosti s jehlou v ruce a najednou se ozve hlášení:
"Žádáme návštěvníky budovy, aby ji z bezpečnostních důvodů opustili. Budova bude evakuována. K odchodu použijte nouzové východy a shromážděte se na travnaté ploše mezi budovami." :!:

Podívala jsem se na sestřičku a otazníky v očích jsme měly obě.

Zeptala jsem se, zda jde o cvičení a ona mi řekla, že nemá tušení a že to půjde zjistit. Vrátila se asi za minutu a prý je to planý poplach

. Rozhlasem to ale oznámili až za další tři minuty

. Byl to docela zvláštní pocit, když jsem si uvědomila, že na sálech se operuje a na lůžkovém je plno pacientů po operaci.

Ale naštěstí je z toho nakonec jen úsměvná historka

.