fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 13 srp 2025 22:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2006 17:31 

Jajo to máš asi půl kila za týden. Kdyby to tak zůstalo, můžeš mít za rok dole 20-25 kilo a to už vypadá veseleji že. A co oblečení? Už jsi něco odložila jako velké? Pokud ano, rozhodně nemáš důvod k chmurám. Však to půjde jen vydrž :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2006 17:39 

Ahoj všem,chci se zeptat jestli mi někdo neporadíte :wink:
hubnu celkem slušně,ale jen od pasu dolů,hořejšek mi zůstává :cry: břicho už taky skoro nemám žádný,ale ramena,ruce,prsa to vše mi zůstává co s tím je na to nějaký cvičení????Vypadá to totiž strašně :roll: :roll: :roll: před tím jsem byla alespon souměrná :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2006 19:08 

Ahoj Belo,
ajajaj....máme podobný problém. Už nemám skoro žádný zadek :cry:
Ale doufejme, že až se vyčerpají špeky dole, tak přijdou na řadu i ty nahoře 8)
Taky můžeš zkusit posilovnu a cvičení na horní polovinu těla ve 4 sériích a minimálně 16 opakování na každou partii. S malou zátěží. Prostě mrskačka :-)
Tak uvidíme . M2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2006 19:36 

Martí v posilovně jedu 3-4 série po 20,už jsem z toho neštasná vypadám jak rambo,jediný co je dobrý tak že se mi objevili svaly o kterých jsem netušila že existujou triceps mám krásně vidět, na předloktí ten sval(nevím jak se jmenuje) je taky pěkně vidět,prsa se mi hodně zpevnily ale prostě jsem nahoře široká,fakt to vypadá blbě.Ach jo dřív když jsem držela dietu tak šly nejdřív prsa.No máš pravdu budu doufat že se to srovná.Dole mám teď velikost 48 a nahoře 54 fakt hnus :cry: :cry: :cry:Před bandem jsem měla dole velikost 54 nahoře taky takže jsem fakt byla taková souměrná,no ale aspoň že hubnu aspoň někde :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2006 19:56 

Jeeee belo to spíš vypadá, že na ten vršek moc posiluješ. Vršek neposiluju vůbec a skutečně jsem takhle pár týdnů taky vypadala a už to taky jde dolů a vypadám normálně.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2006 20:19 

Belo,
někde dělat chybu musíš. Jsou Ti vidět svaly a přitom při velikosti 54 máš na sobě spoustu tuku. Je to asi ve složení stravy.
Chce to kvalitního fitnesstrenéra. Nejlepší je ten co má na starosti závodníky. Mám zkušenosti že v komerčních posilovnách jsou trenéři jen jako. Prostě si zaplatí trenérký kurs aby to mohli dělat a jinak tomu moc nerozumí. Ale nevím kam a ke komu chodíš, tak bych nerada někoho zatracovala.
Má rada je: Najdi si kvalitního trenéra co rozumí i výživě a tělu komplexně.I kdyby jsi mu za to měla pořádně zaplatit. Vyplatí se to. Nemusíš si ho platit furt....stačí pár rad a sestavení jídelníčku.
Já mám problém ten, že jedu dolů všude...ale nahoře mín no. Měla jsem to tak vždycky.
Tak se drž . M2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2006 20:21 

Cožeeee Martiiii jaký problém tady to chce snad každá :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 lis 2006 22:16 

Trixl...héééj! neslovíčkař :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 lis 2006 07:26 

Jo holky mě to štve,no má to svoje výhodynapř.teď mě brácha přihlásil na soutěž v páce :D :D No ve fitku je trenérka,ale jak píšete myslím že spíš jen jako.Jinak se chci zeptat jestli nemáte oblíbený obchod s podprsenkama(samozřejmě plnější tvary)já na sebe nemůžu sehnat pořádnou podprdu a teď jí na to cvičení potřebuju,navíc jsem začala hrát zas házenou.Ty jo takový vydaný energie a hubnu jen dole :roll: no snad se to začne hýbat až to dole vyčerpám :) Jinak s tím trenérem,tady u nás je to zapadákov,takže nikoho neseženu.Teď ve středu mi ta co tam je slíbila že mi udělá cvičební plán,tak vám sem pak napíšu jestli je to ok.Moc děkuju za to že jste :lol: :lol: :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 08:22 

Ahoj Markéto ( vy ostatní samo taky) :wink: , díky za palečky, musím přiznat, že ti tajně ( teď už veřejně) závidím :cry: . 29 kg dole je můj sen.Jinak myslím, že se známe osobně.Byla jsi operovaná 10.8. a ležela jsi s paní co měla ten balonek? Pokud ano, tak jsem byla vedle na pokoji sama :wink: .Co se velikosti týče- je to trochu znát. Minulý týden jsem si pořizovala novou podprdu a hle košíček o číslo menší ( z E na D :oops: ). Jinak velikost oblečení mezi 48-50. Jak který střih. Prý je to vidět, podle cenťáků mám asi o 7 v pase a 8 přes boky méně. Ve čtvrtek jdu na kontrolu do ISCARU na 8.15, nejdete náhodou taky někdo? Od minulého týdne nemohu cvičit ( obrovské astmatické problémy), tak mám trochu obavu. Doma mám váhu rozbitou - vzteky jem bouchla dveřma a spadlo na ní žehlící prkno :? . Jen je mi trošku divné, že od operace mě v ISCARU nikdo nevážil. Domnívala jsem se, že kontroly budou hlavně o váze a ne jen o tom co jim řeknu. Tak nevím, jak jste na tom vy ostatní bojovnice a bojovníci :twisted: ? Tak se zatím mějte hezky a hlavy vzhůru, jsou i tací co hubnou pomaleji než vy ( jako třeba já, ale ten problém jsem měla vždy- v Sadské byl normální úbytek kolem 8-10kg,já max 6kg, atd ......)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 09:41 

Ahoj Jajo,já jdu taky na kontrolu ve čtvrtek ,ale až 9.30.Nemysli o zvážení si taky vždycky říkám,jinak by jim taky stačilo to co jim řeknu :? .Musíš se připomenout.Vždycky říkám že 14 dní jsem se nevážila(kecám lezu na váhu ob den)já bych taky moc chtěla aby mě změřili i ty tuky a vodu a svaly ,jako před operací.Asi si o to ve čtvrtek řeknu(pokud tam nebude dusno a moc lidí,abych nezdržovala)no co maximálně mi řeknou,že není čas ,líná huba ,holé neštěstí :wink: .Asi se tedy mineme,škoda.Ale třeba budou ve skluzu a já dorazím dřív,protože jedem autem a nikdy nevím jaká bude zácpa na silnici a občas se mi povede být v Iscare i o půl -třičtvrtě hodinky dřív.Jájo kdyby náhodou,tak budu mít láhev Matonky v ruce,doufám že budou jako naschvál všichni žíznivý a celá čekárna bude žmoulat lahev s pitím :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 12:58 

Ahoj Míšo, tak to je docela možné, že se setkáme :wink: . Já budu mít na sobě modré kalhoty a vínové sako. No doufám,že takových nás tam nebude víc. Jinak malá, tlustá a vlnité vlasy :lol: . No to je teda popis :D . Tak zatím.

Předmět příspěvku: Jak je to s drény?
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 14:36 

Kdo už máte po zákroku,můžete mi písnout,jestli jste měli založený drén a to docela tlustý?Jsem druhý den z nemocnice doma po žlučníku a drén se mi stal noční můrou.To byl otřes,fůj.Pak se mi ravda ulevilo.
Jo a kolikátý den po zákroku Vás pustili,počítáme-li den operační jako den 0?
Já sem po tom žlučníku tam byla ještě 4dny a docela jsem neměla potřebu spěchat domů k dvoum děsně živým dětem.Už tak mi stačily jejich 2x denní návštěvy,jak po mě rajzovaly...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 15:37 

ahoj Datli, já jsem čerstvě po zákroku. Byla jsem v pondělí 13. 11. a domů by mě pustili už v úterý, ale neměla jsem odvoz a tak jsem tam zůstala a vůbec jsem nelitovala, ten den navíc byl fajn. Žádný dren jsem neměla. ALe ještě mě taky čeká žlučník, ale vzhledem k tomu, že jsem dosud s ním neměla žádné problémy, tak jsem měla bandáž na 1. místě. A neboj nejsi sama, kdo podporu rodiny nemá. Můj drahý manžel dneska koupil domů dorty, které samozřejmě nemůžu a divil se, že si nevezmu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nechápu. :roll: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 lis 2006 16:20 

Martí je to od něj ošklivý,ale aspoň si můžeš trénovat vůli tak se drž :wink: :wink: :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina