Ahojky všem
Tak jsem zase po delší době mezi vámi

. Je mi to líto, že tu nemůžu být častěji, ale mám toho moc

. Vrcholí nám sklizeň jahod (sice jen ze zahrádky, ale manžel je maximalista

), takže peču, zavařuji, zamrazuji a divím se, že z toho sladkého ještě nemám cukrovku

. Také už pomalu balím na dovolenou, takže nákupy, seznamy apod. Holka má v hudebce každou chvíli koncert a to znamená, že ji stále někam vozím a vyzvedávám. Pro kamarádky dělám Avon, chodím cvičit, na volejbal, na němčinu, k tomu manželovo účetnictví a běžná domácnost. Vypiplávám tři koťátka, vychovávám naše nové štěně, občas vyrazím s kamarádkami . . . však to znáte

. Dnes jsem jen nakoukla, ani jsem nestihla vše dočíst

(a už na mě zase čeká cca 8 kg jahod

), ale dala jsem si to za úkol a přes víkend si snad vše dočtu.
Ale teď hlavně proč píšu a proč do tohoto tématu.
Usoudila jsem, že pátek 13. je to nejlepší datum pro změnu metříku SMĚREM NAHORU

. Ano, je to tak

. Po vysazení Meridie jsem nenápadně nabrala 2 kg

. Jednoho už jsem se zbavila, ale ta 93 se mě drží jako klíště

. Stále doufám, že to zase ztrhnu a půjde to dolů - snad na dovolené

- ale teď si připadám, jako bych vám lhala a to mi není příjemné. Takže dnes je to 93,3 kg přesně. Ale jsem za to moc ráda. Mám svou svatební váhu

a kdybych už měla ořezáno vše, co mi visí

(počítám, že takových 6 kg by to dalo - břicho, stehna, ruce

), tak bych byla na váze, kterou jsem měla na střední škole

. Tak to beru tak, že tělo je vlastně na "své" váze a já mu teď budu muset vnutit, že ta "naše" váha, by měla být ještě nižší

. Opravdu se nevzdávám a návštěva těchto stránek mi opět spolehlivě zvedla náladu, ale chci k vám být upřímná. Doba, kdy jsem si "lhala do kapsy" je už doufám za mnou

.