Ahoj holky, chvíli nemám na Vás čas a tady se tedy dějou věci. Olčo, to snad není ani možný, ty už jsi na targert a on Jannně a Lú ani namluvím. Jak vy ho holky děláte.
To já stále nic, ale můžu si za to sama, protože jsem blbá a nejedu do tý Prahy na doplnění a nejedu.

A nenechám si napsat tu Meridii a nenechám.

Protože chutě se mnou cloumají a tak jsem zase tady a prosím Vás o slova útěchy, že to zvládnu a že zase začnu hubnout a že ten blbej metřík pokořím a že pokořím sama sebe. Tak mi něco takhle pěknýho napište, jo?
Jinak dneska jsem udělala to, že jsem se přiznala bráchovi (teda po SMS), že mám bandáž a to z toho důvodu, že o ní sám u nás začal mluvit. Moc by jí potřeboval. Tak jsem mu napsala, jak se věci mají a kam se má na netu podívat a tak. Takže doufám, že se pro bandáž taky rozhodne a že zase bude ten krásnej kluk, jak za mlada. Já jsem mu to ani říct nechtěla, ale mamka, když odjel, tak mi říkala, ať mu to řeknu, že mu to třeba pomůže se rozhodnout.
Zatím se mi neozval, snad protože jsem mu řekla, že je to jen mezi náma, tak aby to nikdo doma neslyšel a jsem zvědavá, co mi řekne, až v neděli přijedou.
Takže když to dobře dopadne, tak budeme mít dalšího chlapa v řadě, jen asi sem psát nebude, protože on je takovej málomluvnej a ne taková kecka jako jsem já.
Všem vám přeju, ať se daří a kila mizí raketovou rychlostí. I když tady je to zbytečný psát, protože to se už dávno děje. A to že sem tak často nepíšu neznamená, že na vás zapomínám, jen nemám čas.