ludmila píše:
ta tubulizace opravdu takhle funguje, že cítíš, že jsi plná a dost? Já si myslela, že se i to dá přejíst a žaludek se roztáhne. Právě z toho mám trochu obavy, abych se udržela jíst jen malé porce. Žaludek tě tlačí, bolí nebo jak to cítíš? Teď ještě žádné omezení nemám, ale mám právě problémy udržet se a vzít si jen trochu, protože jsem byla zvyklá na porce pro mlatce. No a kdyby to takhle fungovalo, jak jsi popsala, bylo by to fajn, ale asi tak jednoduché to zase nebude. No přesto se snažím a doufám, že mi to vydrží.
Tak jo. Měj se a ať se ti daří hubnout do krásy. Lidka
Ano tak to funguje. Samozřejmě se to dá přejíst, ale proč bych to dělala. V momentě, kdy cítím, že mám dost, přestávám jíst, i kdyby mi měl na talíři zůstat jen jeden kousek. Podle mě by takhle měla fungovat i bandáž. Některá děvčata ale říkají, že to necítí. Já to cítím velmi brzy. U masa je to už po třetím soustu. Polívky sním hluboký talíř. Pečiva tak 1/2 rohlíku nebo 1/2 chleba. Přílohy nejím vůbec. Proč taky jsem masová

tak proč si kazit chuť bramborem že?
Ale aby sis nemyslela chutě máme taky, a někdy jsou až šílené, ale ono se to do nás prostě nevejde.
Jsi šikulka a je vidět že ti pevná vůle vůbec nechybí a to je dobře. Jsi na dobré cestě. Hodně štěstí.
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava