fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 06 zář 2025 22:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 črc 2008 18:58 

Holky, co blbnete? :roll: Proč se dohadujete kvůli nějakým fotkám... Je přeci jedno, kdo a jak dříve vypadal. :shock: Podstatné je, že teď jste kočky a za to, co jste dokázali vám patří obdiv a uznání. :o :D

Naposledy upravil Gabča dne 31 črc 2008 10:57, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 črc 2008 20:17 

Souhlas myslim ze takovi fotky z drivejska muzou cloveku pomoct bojovat dal stim nasim bremen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 črc 2008 20:21 

Gabi a Dane tady ale nejde o to že by se holky dohadovali o fotky, ale o přístup k nim. Mnoho z nás chce zachovat anonymitu před okolím a proto nechceme aby se tam dostali nepovolaní lidé. Lidé jsou zlí, a dokážou velice ublížit. Já sama jsem to nikomu z okolí neřekla a nechtěla bych aby se to okolí dozvědělo toť vše.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: To je fakt, Jana má pravdu,
PříspěvekNapsal: 29 črc 2008 21:07 

o mě to bližní a lidé, kterým věřím, vědí. Ale pro určité drbny jsem stále na žlučníkové dietě...

Obrázek

bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží
24.06. 2008 první doplnění, 2 ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 črc 2008 21:38 

já to ted tu moc nečtu, balím, jedem na dovču, kačka práva dostala, svou galerii jsem dočasně smazala, obnovím, ale s méně osobními fotkami, bez rodiny a domu apod. , na své soukromí jsem opatrná jsem veřejně činný člověk, a úředník, byt sice v současnosti mimo službu :lol: Já jsem si s kačkou nesedla, ale to je muj problém, nikoho jiného, Kačka splnila co slíbila, tak není proč ji nevyhovět. O vymazání fotek požádala jedna uživatelka, já jsem její přání respektovala. Někdo rád o svém soukromí poví, někdo holt nechce, každý je jiný.tak není proč se dohadovat :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 črc 2008 06:57 

Terčo,u mě je to taky tak .Moje rodina a kamarádi to ví.Já bych to bez operace sama nedokázala.Už mi to prostě nešlo po těch všech dietách a jojo efektech :-) Je fakt,že někteří lidé dokážou být pěkně zlí a závistiví takže se nikomu nedivím,když to nikomu neřekl,je to každého jeho věc.

Předmět příspěvku: Jj, Karli,
PříspěvekNapsal: 31 črc 2008 11:02 

někteří lidé jsou opravdu zvláštní...ale tady jsme všichni na jedné lodi, takže já jsem třeba neměla problém s fotkama na studentku...Když tam vidím ty úžasné proměny všech, je to na hlubokou poklonu, ale to skutečně pochopí jen zasvěcení a všichni ti, co si tím prošli.

Obrázek

bandáž 25.03. 2008,-25 kg před bandáží

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2008 13:54 

terinko, ty jedeš jak parník ( nebo dokonce ledoborec? ) úžasné!! :lol:

Předmět příspěvku: Maruško,díky,
PříspěvekNapsal: 31 črc 2008 15:13 

ale na Tvoji krásnou sedmičku a BMI zdaleka nedosahuju :lol: !

Obrázek

bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2008 17:06 

ale terinko moje výchozí a tvoje výchozí váha, to je o něčem jiném a taky tvoje hubnutí před operací zaslouží opravdu velkou pochvalu. Počkej za rok, to už bude sedmička na začátku taky! :lol:

Předmět příspěvku: 3. den po bandáži :-)
PříspěvekNapsal: 31 črc 2008 21:06 

Ahojky, tak jsem tady mezi Vámi dnes poprvé. Na bandáži jsem byla teď v pondělí a dnes (čtvrtek) mě pustili domů. Pročítala jsem si tady různé příspěvky a jsem docela překvapená, protože jsem se toho dozvěděla víc než v nemocnici... Např. druhý den po operaci mi dali k snídani 2 housky (což jsem samozřejmě odmítla...), k obědu pak těstoviny, který jsem se snažila hodně rozkousat, ale stejně mi pak bylo až do večera divně a tlačilo mě celý břicho. Nikdo mi ani neřekl, jak jíst často, co jíst, jak pít... Ne, že bych se neptala, pusu mám docela proříznutou :D ale jen mi prostě nikdo neodpověděl. Dnes tedy jsem první den doma a nejedla jsem nic, jen piju neperlivou vodu protože mám strach z toho strašnýho tlaku a bolesti a stejně mě to strašně tlačí, hlavně v okolí toho portu. Byl byste prosím někdo tak moc hodný a poradil mi, co a jak jíst a jak pít krátce po bandáži? Ráda bych dělala všechno dobře, ale bohužel nevím pořádně jak, vím vpodstatě jen to, co jsem se dozvěděla na netu, a zas třeba některý věci mi nejsou úplně jasný, protože jsou v různých fórech popsaný různě... moc moc moc Vám všem předem děkuju.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2008 21:14 

no Emo, kde jsi byla operovaná???????? to je divné, to snad ještě nikdo tady nezažil :!: :!: :!: :!: jinak, když si přečteš stránky Banding klubu, tak tam je to vše krásně napsané a nemusíš nikde pročítat celé forum, ale to jsi měla udělat již před operací, aby jsi věděla do čeho jdeš :wink: :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 črc 2008 21:27 

Výkon se provádí v celkové anestézii za krátkodobé hospitalizace. Večer po operaci pacient obvykle vstává z lůžka, pije čaj, týden po operaci přijímá tekutou stravu, 4-6 týdnů poté dietu mletou. Později již jí obvyklé jídlo, stejné jako rodina či okolí, ale musí přísně dodržet ta dietní omezení, která byla výše popsána. Především se pacient musí smířit s faktem, že již po zbytek života nemůže sníst talíř plný jídla. Obvyklá doba pracovní neschopnosti jsou přibližně 2 týdny. Samozřejmou součástí léčby je snaha udržet fyzickou aktivitu.

Po operaci pacienti redukují přibližně 2 kg za měsíc a toto probíhá po dobu přibližně 2 let. Statisticky průměrný pacient redukuje 40 kg po 2 letech a poté se hmotnostní úbytky zastaví. Nicméně bandáž pacientovi dále poskytuje časný pocit nasycení a její ponechání pomůže zabránit návratu starého životního stylu, přejídání a jojo-efektu s novým nárůstem hmotnosti. Pacienti docházejí ke kontrolám jednou za měsíc, později jednou za půl roku.

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2008 13:09 

Bože Emmo, v které ignoranském ústavu, tě operovali? Tak to vypadá, když se někdo štve do něčeho do čeho nemá!!!!!!!!!!!!!!! Zveřehjni tady ten ústav, ať si všichni to přečtou, aby už nemohli nikoho operovat.
Takže všechno se tady dočteš, ale pro začátek - první týden buď pouze na tekuté stravě - tzn. jogurt bez kousků, přesnídávky, mixovanej banán jogurtové nápoje, vývary masové, pudink a pod. Zkrátka jako miminko. Někdo jí i ty dětské hotové výživy. Hodně pij ředěné džusy, čaj, vodu rozhodně neperlivou. Ale rozhodně jez nebo ti bude špatně!!!!! Nesmíš jen pít!!!!

Najednou jez a pij maxi. 100 - 150 ml tekutiny. Při prvním drobném signálu o nasycení už nejez ani malinko!!!!!!!!! Pij po mylinkých douškách a vždy počkej, až se znovu napiješ.

Dvě housky už nesníš nikdy v životě nato den po operaci, blbci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Další týden jez mixovanou stravu, bramborová kaše, třeba rozmixovat maso, zeleninu, nic se šlupkama a podobně, já si mixovala rajskou s kolínkama.....

Další týden už stačí měkká strava, vyhni se bílém pečivu - rádo ucpává a postupně zkoušej další a další nové potraviny. N+kdo může vše, někomu dělají některé věci problémy.

Ze začátku se rozhodně vyvaruj tvrdým druhům zeleniny a ovoce - mrkev apod. a nejez ovoce se šlupkama - víno atd.

Jez velice pomalu, až začneš jíst pevné kousky, tak hodně žvýkej.

Těma houskama a kolínkama ti mohli způsobit, tak obrovské komplikace, že bych ty hovada zažalovala.
Pokud nebudeš spokojená s jejich péči, neváhej se obrátit na jiné specializované pracoviště, vše jim vysvětli a požádej o převzetí do péče u nich.
K takovýmhle hovadům, abych opravdu už nikdy nevlezla.

Doufám, že jsem ti alespoň trochu poradila a drž se a dej vědět, jestli je ti líp a tekutá strava ti nedělá problémy.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2008 13:13 

Ahojky,mám stejnou zkušenost jako Emma,po operaci mi dali housky a pak nějakou omáčku. V Liberci taky bohužel nic neřeknou..ani nevěděl pan doktor,že po doplnění mám zase jíst tekutou stravu..ale operaci jsem měla sfoknutou za 10dní od žádosti o operaci. Jinak jsem si vše přečetla na netu. Jen nevím,zda mi funguje,protože se mi váha tak razantně nehýbe..Evka

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina