fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 13 srp 2025 19:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 pro 2006 11:05 

Ahoj Jani,víceméně na vše,nač se ptáš je jednoduchá odpověď
To,zda jsi vhodná k bandáži-podle BMI určitě ano-musí posoudit lékaři.
Koukám,že jsi z Prostějova,takže pro tebe by asi v úvahu na operaci připadala Olomouc nebo Brno.
Být tebou,volím Brno,i když je to dál,ale je tam dr. Čierny,který bývá i zde s námi na diskusi,a není nic snadnějšího,než zvednout telefon,zavolat a domluvit si vstupní pohovor.
Mudr. Michal Čierny Úrazová nemocnice v Brně, Ponávka 6, PSČ: 66250, tel: 545538111

Držím palečky!!!!
Já jsem před operací,jen čekám na výsledky z gastra,pokud budou blbé,odloží se mě to cca o 2 měsíce,pokud to bude dobré,budu jen čekat na termín. :wink:

Předmět příspěvku: odpověď
PříspěvekNapsal: 27 pro 2006 11:08 

Děkuji moc za utěšující slova a prosím jak dlouho trvá, od vstupního pohovoru, pokud jde vše v pořádku k uskutečnění operace ,???

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 pro 2006 11:50 

je to naprosto individuální a závislé na nemocnici, kde se bandáž podstoupit, přečti si příspěvky na tomto foru a dočteš se to.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 pro 2006 12:52 

To je různé,pokud jsou volné termíny a jde všechno tak jak má,můžeš jít na operaci třeba za 2 měsíce,nebo taky za půl roku,ale to je myslím si maximum.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 pro 2006 13:02 

Ahoj Jano,myslím si že pokud by jsi právě ty bandáž podstoupila,tak máš slušné vyhlídky na opravdu slušné výsledky.To právě díky tomu,že pevnou vůli a odhodlání díky dřívějším úspěchům máš.Mám na mysli tu dělenou stravu,je pravděpodobné,že jsi schopná se klidně leckterých potravin vzdát a dodržovat tedy dietní plán po bandáži.Taky to ,že jsi (byla jsi)hodně aktivní co se pohybu týká.Určitě udělej to co ti radí rendula a ostatní.Prostě zvedni telefon a objednej se,lékaři posoudí míru rizik a naopak výhod které by pro tebe bandáž měla.Ničeho se neboj ,byli a jsou tady i poměrně vážně nemocní a taky mají po bandáži.Ono je to indivuduální a jen lékař který zná podrobně tvůj zdr.stav může jediný bandáž doporučit a nebo zamítnout.Neměj strach a zkus to!!!!!Držím ti palce,aby to dobře dopadlo!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 pro 2006 13:13 

JJejda děkuji moc všem za miláá slova, pochopitelně člověk má strach, mám za sebou porod císařským řezem, což je operace, docela těžká operace, dále dvě operační řešení varixů, takže znám nepřijemný pocit když vás vezou na sál, obavy zdali se člověk probudí . Ale to odhodlání určitě je, ted se cítím jako neforemný vagon a vím jak je super, když se člověk obleče do sukýnky a mrskne zadkem a otáčí se po vás chlapi :lol: . Navíc já mám prej ten ksichtík hodně mladej, kdo nevidí tělo , hádá mi tak o 15 let méně, takže se pustím do boje a děkuju všem za podporu, je tu opravdu super parta a věřím že po čase budu hlásit jenom úbytky jak jdu s váhou dolů.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2006 09:53 

Ahoj lidičky, já jdu 8.ledna na pohovor s psychologem. Nevíte jakýma otázkama mě tam budou "trápit"? Jo a nejde někdo zrovna v ten den na kontrolu do Iscare? Pohovor mám až na 13hod.odpoledne. Kdyby tam zrovna někdo v tuhle dobu měl cestu, ozvěte se, můžeme se tam vidět. Zdraví Vás všechny a přeju hodně zdraví do nového roku - čekatelka na bandáž. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2006 11:35 

ahojky Jano, já mám za sebou dva porody císařským řezem a navíc jeden podélně a druhý kolmo na něj, takže břicho rozpárané, potom operaci kýly, od pupku na horu, a přesto jsem bandáž letos v listopadu podstoupila a od té dob mám 11,5 kg dole, takže teď je to jen a jen na tobě. Zavolat a domluvit se, nic jiného ti nikdo radit nemůže, protože konečné rozhodnutí, zda jsi vhodný kandidát je vždy jen a jen na lékaři. Pusť se do toho a uvidíš :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2006 11:40 

Děkuji moc vám všem za podporu, jak říkám člověk má trochu strach, ale přece jenom, dělám to pro sebe, takže jdu na to !!!!!!!!!!!!!! A volám !!!

Předmět příspěvku: Pro Janu.
PříspěvekNapsal: 28 pro 2006 11:43 

Ahoj Jano.
Tak tě taky vítám mezi námi.Já měla 145 kilo a šla jsem taky do toho.Jsem 5 měsíců po bandáži a mám 37 kilo dole.Jsem ráda že jsem do toho šla.Držím ti palce a jdi to toho.Zdraví Markéta

Předmět příspěvku: Pro Markétu
PříspěvekNapsal: 28 pro 2006 11:47 

No jejda to jsi mi zvedla náladu, protože já si připadám opravdu jako vagon a už jsem byla zoufalááá, pominu-li tu estetiku, když se většina ženských chce líbit a dělá ji dobře když se po ní jakejkoliv chlap otočíí mlsně, ale už se začínám bát i těch kloubů . Nechtěla bych jednou zůstat na posteli nemohoucně ležet aby se o mě musel kdokoliv starat. Takže děkuji děkuji moc a jdu do toho

Předmět příspěvku: Pro Janu.
PříspěvekNapsal: 28 pro 2006 11:52 

Já na tom byla stejně,nemohla jsem chodit a hejbat se,tak jsem se rozhodla že do toho jdu.
Měla jsem strach,jestli vůbec něco zhubnu a ono to jde skvěle.Dnes mi můj přítel říká že budu hubenější než on.Cítím se skvěle,nebolí mě nohy a vydržím i sportovat,cvičím a plavu.To jsem dřív nemohla,prostě to nešlo když jsem měla skoro 150 kilo.Ale teď jde všechno mnohem lépe.Tak hodně držím palečky ať to jde u tebe rychle.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2006 14:18 

Jano tady je pohodička, proto se jich držím jak veš kožicha, i když jsem "jen" příznivec.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 pro 2006 19:38 

Ahoj DanoI,já byla u takové mladší paní (něco přes 30-blond) a byla v pohodě.Já jsme s ní mluvila snad o všem ze svého života.A ona hlavně musí poznat, zda jsi schopná po operaci dodržovat ty nutné věci.Seděla jsem tam s ní tak 50 minut.
Dokonce když jsme šla na operaci,tak za námi přišla i na pokoj a povídala si s námi o tom,jak se cítíme a na co se nejvíce těšíme po operaci. Moje přání se jí líbilo natolik,že se ptala zda mě může citovat... :wink:

Není se čeho bát!!!!
L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 pro 2006 19:22 

Ahoj Markéto, jsme s tou výchozí váhou tak nastejno, já se pro bandáž taky rozhodla ze zdravotních důvodů, malá pohyblivost, bolest kloubů, vysoký krevní tlak apod... Hrozně tě obdivuju, že jsi za 5měsíců shodila 37kg, to je naprosto úžasný. A to dodržuješ jaký jídelníček? Já jsem čekatelka na bandáž, mohla bych jít tak v únoru. Obávám se ale vyšetření na gastru, protože mě už delší dobu téměř po všem pálí žáha (ať je to hlavně sladké, ovocné čaje, paprika i omáčky atd. ) a samozřejmě to řeším pouze cucáním pastylek Renie. Snad mi tam něco nenajdou?! Rozhodně jsi mě utvrdila v tom, že bandáž ano i za cenu čekání kvůli neg.nálezu z gastra. Přeju hodně dalších shozených kil a hodně zdraví! :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina