fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 00:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 říj 2008 21:40 

dasapo píše:
Ahoj žabulenky! Poslušně hlásím, že jsem k dnešnímu dni hupsla z 1. stupně obezity do nadváhy, takže pouť mého šnečka je už v posledním stupni, který musí zdolat. Čeká ho ale ještě dlouhá cesta, ráda bych i nadváhu časem opustila, snad se zadaří. Dnes mi známí na bowlingu říkali, že nejen, že jsem hodně zhubla, ale že je i na mně vidět úžasná pohoda, kterou mi to dodalo. Je pravda, že se cítím moc dobře, mindráky v tahu. Šéf se mě v pátek ptal:"Dášo, a vám ten žaludek budou potom zase vracet? Si říkám, abyste nám úplně nezmizela..." Holky, to je tak úžasnej pocit, když člověk už nemusí "chodit kanálama", aby si ho někdo nevšim, ale může hrdě kráčet středem ulice :P (ano, Lú, přesně to, o čem jsi psala ty :wink: ). Všem krásný večer a příjemné štíhlení.

Dasapo velká gratulace,vím o čem mluvíš.Je to dobrá práce.A moc dobrý pocit.Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 říj 2008 23:01 

i já vám všem moc gratuluji a hlavně moc přeji, aby jste si krásně užívaly těch svých nových krásných štíhlých těl :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: i když já nejsem zrovna ten případ, co mu to jde taky dolů, ale to neva o to víc vám to všem přeji, protože vím, jak je to někdy strašně těžké dodržovat vše, tak se má :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 říj 2008 06:34 

Ali, však my jsme taky rádi, že tě tu máme. Sice se neznáme osobně, ale i tak jsi pro mne a myslím že pro celé forum takovou stálou oporou, "zvedačem" nálady. Musíš bejt moc hodná osůbka :P. Takže, i když ti váha zrovna moc necestuje, jsi tu moc a moc důležitá... :P :wink:

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 07 říj 2008 08:11 

Dáši,to máš pravdu Alenku taky neznám osobně ale musí to být správná ženská a je moc podobná mí kolegyní z práce a ta je na hračičky hlavně co se tíče mobilů a hlavně v práci ty se pusa nezastaví hi hi hi no jinak jste tu všichni moc fajn. :D Rendy

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2008 07:26 

Ahojky holky, tak jsem zase zavítala k Vám. Hubnutí se teď po nějaké době opět hlo, ale moc se mi to nehodí. Doktoři mi totiž doporučují mít miminko - dokud můžu - a pokud budu hubnout, tak by jsem mohla ohrozit sebe i to miminko :cry: . Strašně moc bych miminko chtěla, ale přítel se na to ještě necítí a já bych chtěla, aby jsme na to byly dva. Takže snad se mi podaří shodit ještě to jedno kilčo (než se přítel odhodlá) co mám do konce metříku a dalších pět, abych na sebe mohla být pyšná a pak pujdu těhotnět a zase ty kilča naberu :P :wink: :shock: Ale ty nabraný budu milovat, když mi pomůžou k miminku. Tak se mějte krásně a gratuluji všem ke schozeným kilčům.

P.S.: nazdárek bojovnice - Maruška, Alenka, Romča a všichni co mě znáte Papapa :wink:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2008 10:00 

Niko taky tě zdravím a stím hubnutím opatrně. Miminko ti moc a moc přeju a snad v příštím roce přibude další mimísek do naší banďácké rodinky :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2008 10:49 

Niko já bych na chlapa zatlačila, trochu sádlíčka budeš potřebovat před otěhu. Na hubnutí se vykašli. Co když to potom nepůjde?
Jako laik se to vidím asi takhle - tobě nejde povolit port, abys mohla víc jíst. Dozajista zhubneš i při těhu. Budeš i tak muset dodržovat režim, aby sis nevytáhla žaludek.
Fintu na chlapa ti neporadím, k nám děcka chodily neplánovaně, až na dvě, které plánované byly a těm to trvalo skoro rok. Už jsem skoro depkařila, že to nepůjde.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2008 12:48 

Jo Trixl neplánovaně to jde taky, ale měla bych větší radost, kdyby chtěl miminko i Petr. Já na to hubnutí netlačím, nechávám tomu volný průběh, vždyť už teď jsem maximálně spokojená. Už mi chybí jen to mimčo. Zatím papa :wink:

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2008 13:08 

Většina chlapů, dokud TO není, tak pořád váhají a NEVĚDÍ. A pak se můžou poprdět z mrňousa :lol:
Tímto tě nevyzývám k nějaké zkratce, já to taky nerada, podvůdky se většinou nevyplácí.
Co takhle udělat hezký večer a pak mu říct, "Miláčku nebudu brát antiko a necháme tomu volný průběh, co ty na to." on se nějak vysloví.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2008 14:20 

To není špatný nápad. Zkusit mu to říct tímto způsobem :wink: . On už vlastně ví, že chci miminko, ale bojí se :( . Pořád k tomu nemůže najít odvahu. On mi i říkal, že kdyby na mimčo došlo, tak asi pak bude rád, ale asi se nebude radovat od začátku, protože by to znamenalo být pořád v práci, aby nás nějak zaopatřil, jinak by se na sebe ani nemohl podívat. Já ho miluju pro to jak myslí i do budoucna, ale ten mrňousek tam ještě pořád nějak nezapadl :cry:

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2008 19:00 

Ahoj Niko,
Mám takový dojem, že žádnému chlapovi do jeho tabulek nezapadá mimčo, ale uvidíš jak ho bude mít tak s něj bude po.......... :D :D u mě to bylo taky tak a teď mám dvě děti už puberťáky a první byl kluk tak to bylo něco a druhá holka tak to ještě víc akorát já měla tu výhodu, že jsem nebrala nic tak to přišlo tak nějak samo, protože jak slyším hormonální tabletky tak přiberu 5 kilo. Jinak držím palečky uvidíš on se poddá
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 říj 2008 21:48 

ahoj NIKO vítám tě po dlouhé době a gratuluji ,jak jsi opět posunula metřík no jo šikulka :P já tomu taky nechávám volný průběh a jak vidíš už přes tři měsíce stojím na váze ,ale jsem ráda tělo si zvykne a pak třeba ještě nějaké kilo pustí pryč :P a i kdyby ne tak jsem ráda za to co se mi povedlo a když se třeba nedočkám cíle na metříku tak mi to vůbec vadit nebude :shock: hlavní je že se cítíme dobře a jsme pyšní na to co máme už za sebou :wink:
jinak miminko bych ti přála moc a vím že by jsi byla šťastná ,to asi každá žena :lol: tak třeba se zadaří a Petr brzy změní názor na mimi :P musíš použít své kouzlo :P :P :P tak se měj a zase se nám někdy ozvi :lol: :shock:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2008 09:02 

Díky Romčo. Já doufám, že Petr názor změní, ale tlačit ho nebudu. Co se týče hubnutí, tak jsem opravdu spokojená a ty na sebe musíš být opravdu pyšná, protože takhle se odhodlat a dotáhnout to tak daleko, to je opravdu úžasné :shock: :P :wink: . Už mi ke štěstí chybí jen to miminko a to taky bude. :wink: :P Tak papa

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2008 09:49 

A protože jsme holky šikovný, tak ho prostě nenápadně naveď k tomu, že zjistí, že i pro něj je mimčo to posledná co mu ke štěstíá chybí. A když to bude jeho nápad :lol: :lol: :lol: , tak je vyhráno. Letitá zkušenost.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 říj 2008 09:55 

No to teda jsme holky šikovný. Průběžně vás budu informovat jak na tom jsme. Doufám, že už brzo tady budu moct přidat ještě jeden metřík. Tak zatím papa

SKYPE - veronika5382

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina