fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 pro 2025 23:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 18:22 

Olčo a neměla bys nějakou radu pro ty , co nemůžou cvičit a přesto chtějí zhubnout :?: :?: :roll: :roll: když píšeš, že bez pohybu to nejde, mě funguje srdce na 40% , tak můžu akorát chůzi a hupsat na balonu, ani na ty stoly nesmím, no a moc bych chtěla hubnout :lol: :lol: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 18:27 

ppperla píše:
Ahoj,

já jsem se rozhodla, že na operaci nepujdu teda na bandáž žaludku.Už jsem volala taky psycholožce a taky jsem psala doktorovi.Psycholožka byla ráda i semnou , že si taky mylsí že to mám zkoušet ješt ěsama.

Pořád jsem nad tím přemýšlela a pořád vidím jak každej s bandáži po dvou letech přestává hubnout a tak si říkám za dva roky bez bandáže přece musím zhodit i já je to dlouhá doba .

Řídím se zdravou stravou něco jako jste to co jíte no prostě zase sihlídám jídlo a zapisuji a jsem i ráda že jsem se tak rozhodla.Pro bandáž s emužu rozhodnout kdykoliv.

Manžel je moc rád že na bandáž nejdu.podporoval mě , ale sám si to moc nepřál a tak je rád a moc mi v hubnutí fandí.

A já?jsem spokojená a to je to nejhlavnější.Všem vám přeji hezke hubnutí

Ahojte a jsem ráda, že jsem tady našla pár super lidiček

Ahoj Petro!!Upřímně ti přeju,aby jsi to hubnutí zvládla a nesklouzla do bulimie či anorekcie,ikdyž jak ty sama tvrdíš,máš to už za sebou..já si myslím sice něco jiného,ale to neva..Nehubni sama a už ne podle jste to co jíte,protože jestli sis všimla,každému dělají podrobný rozbor krve a podle toho pak řeší dietu,zajdi si radši k nějakému obezitologovi,at ti poradí co a jak..Mona

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 18:51 

Alenko ráda bych ti poradila, ale bohužel. Ty by sis to opravdu moc zasloužila. Držím pěstičky a hlavně přeju hodně zdravíčka.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 19:50 

Ahojky,cca před 5ti měsíci jsem pročítala forum,nebylo tady ani zmíňky o nějakých pb s bandáží..bohužel já je měla,tak jsem sem začala psát a ptát se a najednou je tady každý druhý s pb..není to divný? Já myslela,že je to forum pro všechny a o všem...já šla na bandáž s tím,že je to obrovská pomoc při hubnutí,ale já měla tak strašné bolesti,že jsem omdlívala...bandáž žaludku taky není pro každého a hlavně né tam,kde to nedělají často...já bych se svěřila už jen Turnovu,Praze,Brnu...
Bohužel mě to bez operace taky nejde,nemám vůli a disciplínu,ale do Liberce a na bandáž už nejdu...to mi věřte...Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 20:10 

Hannach11 víš on málo kdo sem napíše, že má problém nebo, že mu nejde hubnout, já to sem píšu, na mě jsou již tady zvyklí, ale když tu jiné stížnosti nebyly, tak spousta lidí se stydí sem napsat a trápí se s tím sami :roll: :roll: je moc dobře, že již sem píše více lidí a ty jsi mezi nima a za to ti díky, že jsi pomohla i jiným se svěřit :wink: :wink:

Obrázek

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 20:12 

Ráda pomůžu,ale když někdo jde do toho,že je to 100% a bez pb...to tak prostě není,chce znát vše a pak se rozhodnout.

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 20:14 

Alenko ,kde bereš ty skvělý obrázky jsou teda kouzelné :D

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 22:11 

hannach oni sem občas lidičky napsali o problémech i já jsem psala, ale když on to nikdo nechce moc slyšet, každý si myslí, že právě jemu to pomůže, že právě on žádný problémy mít nebude. Ale je to operace jako každá jiná, i tubulizace je operace jako každá jiná, a i tam se můžou vyskytnout problémy, však i iscare procenta uvádí, ale asi každý z nás si myslí, že se to právě jeho netýká.a je to přirozené. A může to tak být, ale ty procenta někdo tvoří. Jitka u Moravy taky psala o problémech, jsou stát se to může , ale procento úspěchu je prostě větší. To jako když sedneš do auta, nebo letadla, přesto že riziko je velké sedneš a jedeš a letíš, takový je život. Problémy s bandáží se zdají být větší a častější třeba než u tubulizace, ale může to být pouze počtem operací a delším časovým obdobím. žádná operace není uplně bez rizika. :wink:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 22:19 

pperlo, je dobře že si se takhle rozhodla, pokud není člověk na 100% pevně rozhodnut a váhá nemá to cenu. Máš pravdu , že když to nepujde tak na bariatrickou operaci můžeš jít vždycky. Jseš ještě mladé děvče, hubnutí ti pujde lépe, je opravdu dobré se někdy zastavit a říct si co je pro mne dobrého. Uvidíš sama jak to pujde, ale pokud máte u vás někde dobrého obezitologa tak bych zašla a nechala si poradit. On člověk někdy v dobré víře dělá pěkné blbosti takže přeju uspěchy a přijd nás někdy informovat jak jde život a hubnutí :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 22:27 

Maruško,to já vím,každý zásah je riziko,to netvrdím...já jen říkám,že se raději svěřím(už) do rukou odborníků..dřív jsem koukala,abych to měla rychle za sebou a hurá do hubnutí,ale když mi dali k jídlu housku a pak maso,tak asi k té operaci zrovna moc informací neměli..proto to tak dopadlo...proto říkám,že je lepší vědět o tom dobrém i zlém...já o žádném negativu nevěděla...ani v nemocnici mi nic neřekli...je to hodně o přístupu,já si taky říkala,že mě se to netýká...a ono ejhle...zrovna ty víš,o čem mluvíš...prošla sis peklem,já jen 4 msíce zvracela...a pak jsem zjistila proč...
Nikomu bandáž,ani tubulizaci nevymlouvám..ani se za ty operace neperu,je to na posouzení a na doporučení..pro mě je to obrovská berlička...rozhodla jsem se...moje rodina nesouhlasí,ale je to můj život a já ho chci prožít tak jak chci....proto zjišťuju co se dá...dejte i na pocity u doktora...Eva

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 22:38 

máš hani pravdu, je lepší k odborníkům, tam kde dělají bariatrické operace často a iscare třeba školí i američany a dělají pro ně i výzkum je riziko menší než někde v oblastní nemocnici. Ale jak má člověk vědět vše, že? Viz turnov by člověk řekl, taková okresní nemocnice a vida, perfektní přístup. Ale je to v lidech, olomouci to dělal jeden člověk, měl i poradnu, odešel a nedělá to tam nikdo, holky musí jezdit do Přerova. Jo kdyby člověk věděl... ale kdyy věděl moc tak by taky nebylo dobře. Důležité je aby to dobře dopadlo. :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 22:44 

Maruško,jsi anděl...víš to? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 22:49 

hanach11
Nikomu bandáž,ani tubulizaci nevymlouvám..ani se za ty operace neperu,je to na posouzení a na doporučení..pro mě je to obrovská berlička...rozhodla jsem se...moje rodina nesouhlasí,ale je to můj život a já ho chci prožít tak jak chci....proto zjišťuju co se dá...dejte i na pocity u doktora...Eva[/quote]

Evčo, držím palce, vše dobře dopadne ,rozhodla jsi se dobře !
Splníš si sen , kdo to nezažil, nepochopí! Hodně štěstí!!! :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 říj 2008 23:27 

Maruško v Olomouci to je trošku jinak, ten lékař co odešel do Přerova, to je tentýž co jsme k němu chodili, pouze změnil nemocnici, město a již není lékař, ale primář. Jezdíme tedy stále ke stejnému, pouze jinam. V Olomouci se neoperovalo, on vše domlouval v ISCARE. V Přerově je nyní poradna, ale operace se tam také neprovádí, musím zjistit, kam se jezdí, jestli stále do ISCARE nebo mají již něco jiného. Oni nyní spadají pod AGEL a ten dělá bandáže a tubulizace ve Valašském Meziříčí. Moudřejší budu až 23.10. :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2008 08:25 

JSEM RÁDA,že se tady začlo o problémech psát, protože já jsem tady četla samou chválu .Vyptávala jsem se mnoha holek a ty mi řekly jen že o problemech slýchavaly, ale že tu moc nikdo nepsal.Je pravda že jak napsala Hanah , tak najednou vykoukly i ty jiné problemy s bandáži, ale je to i dobře, protože to člověku pomuže v rozhodování, nebo alespon v tom jakej zákrok podstoupit.Osobně si myslím, že mnohem více lidí bude podstupovat tubulizace,protože snich jsem ještě žadnej problem nečetla, tak snad nejsou jen taky schovane jako jiní:-)

bestickovaděkuji. Já vím co myslíš.Ve jste to co jíte to je opravdu na tělo každej tam má jinej problem, takže určitě nemužu držet diety co mají cukrovkáři a tak, protože já ty problemy ZATÍM nemám, ale zatím jen dodržuji pet porcí denně a menší porce .Převažuji si z lehka oběd.a nejsem na sebe tak přísná jako ve jste to co jíte, ale myslela jsem tím ten režim a že kontroluji co jím, ale určitě ten pořad je hodně přisnej to bych sama nevydržela, kdybych musela mít takovej vojenskej řád:-) a kdybych to vydržela tak určitě ne dlouho. Víš Moni v těhotenství bývají na začátku těhotenství nevolnosti.Jako bulimička bych tim už musela zabít plod v sobě a jako bulimička, nebo anorektička byhc nemněla tak užasne zdrave dítě :-) protože anorektičky a bulimičky přijdou o menstruaci a kolikrát ani nemusí mít děti. A jak už tu bylo zminovane sto kilovej bulimik neexistuje:-D

RENDYJá vím, že jsi mě nepřemluvala.Napsala jsi to s tvého pohledu.V pohodě a nebojs ejá všechno moc zvažovala.Proto jsem měla pořád neustále na někoho tolik otázek nesmyslných zajímaly mě kdejake detajly . Já jsem od mala strašpitel z nemocnic a jakých koliv zákroku víš?A tak proto jse vše zvažovala.A jakmile tady vykoukly ty ruzne problemy a pak jsem byla ještě na jine diskuzi o bandáži a tam taky měly problemy, tak jsem si řekla že bandáž letos ještě vážně nechci.Tady jde o to že mám strach že mi to udělá nějakej problem a já pak nakonec budu muset odkládat i druhe dítě .A to nechci.Chci právě být sama sebou a říct si ted chci dítě a tak naněm začnu pracovat.Po bandáži bych mohla za 8měsícu to mi nevadí já dítě nechci hnedka, ale pak? Mé dítě se nám povedlo skoro za rok a co když zase to tak bude .co kdyby bandáž dělala problem a musela by ven a zase než byse to zahojilo dalších 8 měsícu a to je pořád to a tamto, takže ted budu vážně hubnout sama a uvidíme a třeba po druhem dítěti někdy se rozhodnu a kdo ví co za tu dobu už bude za zákroky:-)a co medicína zase vymyslí za zázrak.
Všechno jsme to zvažovala právě kvuli ditěti.Já byla rozhodnuta stoprocentně na bandáž , protože znám holk yoc sní problem nemají a když slyšíte jen klady tak to je radost to chce člověk hned, ale jakmile už čtu i komplikace tak i mala nejistota se probere ve velkou .

Marie Sděkuji jsem ráda, že to takhle píšeš. A máš pravdu přesně jak to píšeš tak to cítím.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina