fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 11:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 lis 2008 09:20 

To doufám...je to mé zbožné přání :lol: :lol: :lol: :lol: Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 lis 2008 15:52 

Všechny moc moc zdravím a protože jsem tu teď dlouho nebyla,tak jen koukám na ty úbytky :shock: :shock: :shock:
Janii - vím,že ta poslední kila nejsou šťastná,ale přes to mi to nedá ,abych nevyjádřila velký obdiv k tvému metříku !!! Opravdu neuvěřitelné !!!
Zdeni - gratuluju k docentůře :!: :!: :!: Je to paráda !!!
A všem dalším - Karli,Rendy a ostatní,posílám vám gratulku k vašim úspěchům !!! :D
Gábi - také do tohoto tématu už nějakou dobu chodívám jen podpořit ty,kterým to jde. :lol: Jsem ale taky ráda za to,jak to je a že se má vysněná velikost 42 stala skutečností ! To,co jsi dokázala ty,se jen tak někomu nepovede !
Potřebovala bych doplnit jako sůl. Vejde se toho do mě čím dál víc a pan Dr tam teď není . . . Musím to stihnout před Vánocema,nebo budu hořce litovat. Asi jsem se sebou taky spokojená a usnula jsem na vavřínech a polevila jsem. . . :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku: pokroky
PříspěvekNapsal: 06 lis 2008 22:38 

Lu,děkují ti za poklonu zatím to jde pomalinku ale jistě to půjde tak na dále. :D

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 lis 2008 15:29 

Lú děkuji, ale na tvoje BMI nemám, pořád jsem při své výšce kulička.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 lis 2008 15:31 

i když nyní máš pocit, že ti to nejde, tak tvůj výkon je fantastický :!: :!: :!: nechej se doplnit a uvidíš, že se zase začne dařit :wink: :wink: :wink: patříš mezi mé oblíbené favority a vaše metříky si čtu jako bibli :roll: :roll: :roll: držím palce, aby jsi zase pokračovala za tvým cílem i když já tohle dokázat, tak jsem šťastná přešťastná ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 lis 2008 16:56 

Alenko neboj až podstoupíš tubulizaci taky se ti to pohne, uvidíš. Prostě musí.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 08:22 

ahojky holky,tak jsem to totálně nezvládla a asi nezvládnu,Začala jsem po mateřské chodit do práce vstávám ve 4 to jsem ráda že dám do sebe kafe a a na jídlo nemám čas až tak kolem 11-12 a pak až když přijedu domu kolem 15-16. Vlezla jsem na váhu a koukám začala mi váha stoupat./plně se bojím jít do Iscaru na kontrolu. :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 09:30 

Lú moc Ti děkuji,jsi moc hodná :-) Za chviličku už budeš v cíli,jsi moc dobrá.Jinak všem ostatním taky gratuluji,holky jde Vám to úžasně :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 10:17 

a krato, kolik toho můžeš sníst? necítíš žádné omezení a jíš z hladu? . Možná bys měla jít na iscare dřív, než bude váha zpět celá, třeba doplní, nebo prozkoumají kdepak tu bandáž máš, aby byla vůbec na svém místě. NEVZDÁVEJ TO. Já mám taky ted 2 kila nahoře, je to tím podzimem, člověk je víc doma a lednice je blízko, musím zase přitvrdit. :cry: :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku: Bude zima, děláte si zásoby!
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 11:08 

marie S. píše:
a krato, kolik toho můžeš sníst? necítíš žádné omezení a jíš z hladu? . Možná bys měla jít na iscare dřív, než bude váha zpět celá, třeba doplní, nebo prozkoumají kdepak tu bandáž máš, aby byla vůbec na svém místě. NEVZDÁVEJ TO. Já mám taky ted 2 kila nahoře, je to tím podzimem, člověk je víc doma a lednice je blízko, musím zase přitvrdit. :cry: :lol:

Maruško přesně tak , jsme součást přírody a tělo si dělá zásobu na zimu, abychom přežili. Na podzim se hubne vždy hůř než na jaře. Proto neklesejte na mysli, bude líp :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 11:55 

marie S. píše:

doplnili mě 3.10 a necítím žádné omezení už od počátku.Sním v práci rohlík a 10dkg šunky a pak něco co uvařím porci jak pro holku,a v tom bude asi ten problém jím jen 2-3x denně. V práci než se dostanu na jídlo tak mě hlad kolikrát i přejde.

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 13:50 

krata.h
Prosím tě myslíš že tím že jíš méně tak přibereš?já myslela že je to na opak,no to jsem zvědavá co mi řeknou,poprve semnou někdo probere mé stravování :roll:

Bandáž 7.5.2004/doplnění žádné

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 16:04 

Janii - na tvých posledních fotkách teda žádná kulička rozhodně není :wink: :!:

Alenko - děkuju za milá slova. A taky ti moc moc přeju,aby ta vytoužená reoperace pomohla a po té tvé obrovské výdrži taky přinesla ovoce v podobě odplouvajících kil !!!

Krata.h - nevzdávej to ! Opravdu může to ,že nehubneš , být způsobeno tím,že jíš s dlouhým přestávkami . . . Ale s tím se určitě dá něco dělat ! Nebude to při práci jednoduché,ale uvidíš,že to půjde. Zkus si v Iscare říci o konzultaci s dietní sestrou,nebo nějakým jiným odborníkem,který ti připraví jídelníček přímo na tělo a uvidíš. Budu ti moc držet palce ! No a navíc,jak píše Maruška - nebyla bys první,kdo by nemusel mít band v pořádku. Tak držím palce!

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 18:34 

krata.h já bych řekla, že tím čím máš větší pauzy s jídlem se zase zpomaluje metabolismus a tím ač je to paradox přibíráme nebo stojíme na váze. To si myslím já, mám taky takovou zkušenost. Když jím 5-6x denně tak je to v pohodě a když 3x tak potom přiberu. Opravdu to asi má něco do sebe jíst často a málo.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 lis 2008 19:08 

Lú píše:
Všechny moc moc zdravím a protože jsem tu teď dlouho nebyla,tak jen koukám na ty úbytky :shock: :shock: :shock:
Janii - vím,že ta poslední kila nejsou šťastná,ale přes to mi to nedá ,abych nevyjádřila velký obdiv k tvému metříku !!! Opravdu neuvěřitelné !!!
Zdeni - gratuluju k docentůře :!: :!: :!: Je to paráda !!!
A všem dalším - Karli,Rendy a ostatní,posílám vám gratulku k vašim úspěchům !!! :D
Gábi - také do tohoto tématu už nějakou dobu chodívám jen podpořit ty,kterým to jde. :lol: Jsem ale taky ráda za to,jak to je a že se má vysněná velikost 42 stala skutečností ! To,co jsi dokázala ty,se jen tak někomu nepovede !
Potřebovala bych doplnit jako sůl. Vejde se toho do mě čím dál víc a pan Dr tam teď není . . . Musím to stihnout před Vánocema,nebo budu hořce litovat. Asi jsem se sebou taky spokojená a usnula jsem na vavřínech a polevila jsem. . . :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Lú na tebe nadám dopustit.Děkuji jsi zlatíčko .

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina