No vážení,já žasnu
Když jsem se o bandáži dověděla a zhruba pročetla vaše příspěvky,nevzpomínám si,že bych četla něco o tom,že to nefunguje a teď...?!3týdny po mé bandáži tu sedim jak přikovaná u vašich zpráv o tom,jak je to vlastně k ničemu,omezení žádné,jíte co chcete,nebo naopak zvracíte,někdo dokonce znovu přibírá...

NO TO JE HRŮZA!!!
Kde se to tu tak najednou vzalo?Já jsem do té operace šla díky vašim pozitivním příspěvkům a úspěchům a samozřejmě jsem věděla o stravovací kázni,ale z vašich příspěvků jsem nabyla dojmu že s bandáží to jde samo a ono ne,což tedy zjišťuji teď i já,protože 200ml porce,které mi byly doporučeny (někdo tu psal jen o 100ml-no to snad ne) mi teda rozhodně nestačí,snědla bych minimálně dvojnásobek,ale držim se neb mám strach ze zklouznutí a zvracení nesnášim,takže se to snažim nepokoušet.No prostě je to sebezapírání,takže je fakt,že ta bandáž mi zatím pománá jen psychicky,ale fyzicky moc ne,proto mám naději v doplnění,což,jak čtu, taky ne vždy pomůže,takže jsem na to všechno fakt zvědavá

Na druhou stranu tu jsou ty vaše úžasný metříky,který říkaj,že to jde,ale hold se musí bojovat

Tak ženský a chlapi nevzdávejme to,všichni sme si určitě do novýho roku dali stejný předsevzetí-bojovat a vybojovat tu svou vysněnou metu,tak makejme