fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 pro 2025 08:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2009 15:53 

Martino taky díky za info. Zajímalo by mě po zkušenostech jak s bandáží tak s tub. kterou operaci by jsi nyní preferovala( kdyby jsi neměla koplikace jestli by jsi znovu volila kroužek nebo by jsi po zkušenostech šla rovnou na tub. Jsem na váškách :roll:
A ještě otázka na IVU 63 kam jezdíš na kontroly, musíš do Turnova nebo ti udělají prohlídku i v IS. Děvčata díky moc :lol: Předpokládám že máš Prahu blíž.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2009 16:11 

Já osobně bych do bandáže už nešla. Volila bych tubulizaci. A na kontroly Iva i já jezdíme do Turnova. Ale byla jsem 8 týdnů po operaci a ted mám přijet až za 3 měsíce, když bude vše v pořádku. Jinak se ozýváš ze začátku panu dr. telefonicky jednou za týden, ted již stačí jednou za měsíc.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2009 17:13 

marie S.

Tak mi bandáš nechali,pan doktor Melichovský mi to dal do pořádku ale říkal ře to musím hlídat výckrat to spravit nepujde,tak musím být hodná ,stahy jedu vyndat ve středu zatím jsen na tekutinách ale drcení léku je brrrrrrr!!!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2009 17:23 

Jak řekla Martina, jezdíme do Turnova, ale jezdí se míň na kontroly než po bandáži. Byla jsem na kontrole měsíc po operaci, potom tři a ted říkal pan doktor, že se uvidíme po roce, jen kdybych měla nějaký problém, tak přijedu dřív. A každý měsíc mu zavoláme jak nám je. Je to opravdu PAN DOKTOR, s velkým P. Měla jsem taky nadstandart a pokoj i péče byly opravdu nadstandartní. Do Prahy to mám taky blíž, ale nelituji, že jsem volila Turnov. V Praze mě objednali na kolečko, tj. sono, gastro, psycholog a interna. To samé mi udělali v Turnově den před operací, krom psychologa, toho jsem si zařídila doma. Navíc mi ještě dělali spirometrii. Do Iscare jsem jen zavolala, že nepřijedu na kolečko a že si zavolám o jiný termín. A pak jsem tam už nevolala. Myslím, že jim to zas takový problém nedělá, když se někdo nedostaví, protože si to ten člověk může opravdu během čekání může rozmyslet a vzhledem k tomu, že jsou největší klinika specializovaná hlavně na bandáže, tak pacientů mají dost a dost. To víš, tubulizace je už na pořád, ale já dneska můžu říct, že jsem necelé 4 měsíce po operaci a ještě nenastal den, že bych litovala, že jsem do toho šla. Jo, a manžel s tím žít nebude, žít s tím budeš ty. Tuhle větu jsem slyšela od své obvodní lékařky, když jsem se s ní radila, jakou variantu bych měla zvolit. :D Promysli to a poraď se s odborníkem. Ale v Iscare ti nabídnou jen bandáž. Jak jsem už řekla, specializují se na ni. Kdybys potřebovala kontakt na Turnov, ozvi se. :D

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2009 18:27 

Ahojky,já taky doporučuji Turnov a tubulizaci..já měla i bandáž a nebylo mi dobře,ale je to opravdu od člověka..někdo ani neví,že jí má a je moc spokojený. Je to o pocitu..port,kroužek..nebo třetina žaludku. Po bandáži jsem se zlobila,že jen zvracím a bolí mě port..ale já byla v Liberci a tam je péče a zkušenosti nulové. V Turnově a určitě i v IS je péče kvalitní a vědí co dělají,ale většina z nás je netrpělivá a chce to hned....Jak říká Ivuška..není dne,kdybych litovala,že tubu mám. Váhu pod 100 jsem neměla 5 let a teď jsem již 13kg pod 100...je ´to super pocit...
A doporučuji taky nadstandard..máš soukromí a klid..já to měla kvůli tomu,že manžel by nestačil dorazit na návštěvy a já taky hned bulím. Tak držím palečky a teď se rozhodni sama..uvidíš:-)

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2009 18:32 

Díky moc za informace :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2009 18:37 

ono ptát se těch kdo má nebo měl problémy s bandáží jestli by šli do toho znovu je dost jednoznačné. Já za sebe říkám, a že problémy mám velké, a jestli bych šla do toho znovu? Těžko říci. Já se na bandáž jako takovou nezlobím, je to operace jako každá jiná, X pacientům to funguje bez problému, že já mám holt smůlu to je smůla. Možná bych měla problémy i s tubulizací, kdo ví? Setkala jsem se s mnoha názory,budu mít malý žaludek, co když přijde nějaká nemoc, nejde to vrátit... co když se ten sval znovu vytáhne a ztloustnu???? jo to kdyby člověk viděl do budoucna to by bylo ...

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2009 22:37 

Všem moc díky mám o čem přemýšlet, co se mi líbí tak jak píšete , že v Turnově se tak dlouho nečeká na operaci :lol: a když už tam pak budu tak proberu s doktorem co by bylo pro mě vhodné jestli band nebo tubu :roll:
Tak ještě budu otravovat Ivu63 o slibovaný kontakt. Předem moc děkuji, jste zlatíčka už o tom nepochybuji :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2009 08:05 

Ahoj vsem, tak uz jsem po bandazi. Ve ctvrtek nam ji udelali a vcera jsme byli doma. Nakonec udelali i mamince bandaz a zlucnik ji vyndaji pozdeji :-). Tak jsem rada, ze na to nejsem sama :-)

Předmět příspěvku: Ivo63,
PříspěvekNapsal: 07 úno 2009 10:20 

děkuji ti i ostatním za odpovědi Kukle, odpovídaly jste jí na stejné otázky, které mám i já... taky pořád zvažuji, zda bandáž nebo tubulizaci, špatně chodím - jsem po operaci páteře a čeká mě další a nemohu téměř vůbec cvičit, a navíc moje tělo velmi špatně snáší jakýkoliv kov a cizí předmět v těle - můj zubař mi řekl, že kdyby měl víc takových expertů jako já, že by s tím sekl :shock:... mohu taky požádat o kontakt na Turnov? moc vám všem děkuju a přeju, ať valí kilča dolů, jen zírám, jak vám to jde ...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2009 11:11 

Souhlasím s Martinou,Ivčou i Hannach.Než jsem stačila zareagovat,všechno jste nepsaly..... :lol: :lol: :lol:

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.

Předmět příspěvku: Kuklo,
PříspěvekNapsal: 07 úno 2009 11:19 

snad jsme to našla správně: V případě zájmu navrhuji konzultaci, kde bychom probrali možnosti chirurgické léčby a stanovili další postup. Objednejte se prosím na tel.č. 481 446 252 (gastroenterologie, sestra Míla).
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý
Panochova nemocnice Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2009 11:38 

Dejno díky za ten kontakt, tak jsme na stejný lodi co? V pondělí tam zavolám a uvidim na kdy mě objednají. :lol:

Předmět příspěvku: :-)
PříspěvekNapsal: 07 úno 2009 13:36 

Holky já jsem byla taky na Tubilizaci v Turnově a cítím se skvěle. První konzultaci jsem měla 14. prosince a na sál jsem šla 13. ledna, takovej je to tam fofr a nebýt toho, že byly vánoce, určitě bych šla na operaci dříve. Ze začátku my nebylo nic moc, i váha se mi na dva týdny zastavila, ale teť už je to zase dobrý, začínám jíst pevnou stravu a fizicky se cítím bezvadně. Já jsem nadstandart neměla a bylo to bez problémů. Jo a s takovou ochotou a perfektním jednáním veškerého personálu jsem se ještě nikde jinde nikdy nesetkala, takže jestli můžu mluvit za sebe, doporučila bych vám Turnov. I po operaci jste stále v kontaktu s panem Hrubým a můžete se na něj obrátit kdykoli vás napadne. Třeba i o víkendu.... :wink: :wink: :wink: Držím palečky ať vám to dobře dopadne a jste brzy mezi námi odoperovanými!!!!

28 let
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2009 13:58 

Arielko a jak ses rozhodovala jestli band nebo tubu, nebo ti řekl doktor co je pro tebe vhodnější? :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina