fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 pro 2025 13:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2009 15:38 

Tak se mi konečně ozvala Lady, je OK, už sedí s taťkou v kavárně.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: Jsem už taky obřezaná :-)
PříspěvekNapsal: 18 bře 2009 18:21 

Ahoj holky sedím na pokoji a snažím se neukousovat nudou,takže pospávám a na pc se mi vůbec nechtělo. Je mi docela fajn jen ta rána trošku štípe. Takže hurá do hubnutí doufám ž emi to taky půjde...

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2009 18:32 

Možná už jsem se ptala, ale nejde někdo z vás na bandáž příští týden v úterý do Brna na Viniční... Já jsem byla včera na poslední ARO konzultaci, tak mě paní anestezioložka trošku polekala, jsem hrozný srab, bojím se narkózy, já bych tak pozřebovala kdyby mě někdo na parkoviští před polyklinikou píchnul zezadu injekci abych o tom nevěděla a pak děj se vůle boží, ale takhle, vědomě čekat až mě uspí, mám stach že ve finále se z toho sesypu, ještě mám šest dní ale už kvůli tomu nespím...každý říká že to nic není, že se tomu pak budu smát jaká je to banalita, ale teď je to jediný co mě děsí. Asi si říkáte že jsou horší věci....Taky jste měli takový strach...Zatím se mějte a všrm čekatelům a i všem ostatním co už to mají za sebou držím palce...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2009 19:11 

Jitko bály jsme se všechny. Ještě dnes si vzpomínám, jak v den operace, dokonce už oblečená do andílka, jsem se chtěla otočit a utíkat, co nejdál od nemocnice. Je to přirozené, jen se tomu člověk nesmí poddat. Přeju hodně síly. Váha se ti pak za tvoji statečnost odmění.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2009 19:21 

jitko, já byla v poslední dvou letech 4 x na operaci a jedna mě ještě čeká a bála jsem se vždycky, to je přirozené... nevím jestli tě to uklidní ale je to tak my všichni se bojíme, ale my všichni jsme tu a neutekli jsme. :lol: :lol: to zvládneš :lol: :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2009 16:49 

tak mam psychouše za sebou ale sedel jsem tam 2 hodiny delal testy snad 300 otazek cumel na rozmazany obrazky to jsem necekal ale sand mi to v pondeli da myslel jsem ze to bude jednodusi

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 19 bře 2009 18:07 

Lidičky, jdu do ISCARE 17.Dubna do Prahy. Doufám, že na začátku prázdnin to budu mít vše za sebou. Je někdo nový, kdo vPraze v tomto termínu také bude? Pro duševní podporu. Díky za zprávu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2009 19:52 

Jitko, já se taky strašně bála. Myslím, že to je asi normální, každý se o sebe bojíme. Taky jsem chtěla večer před operací utéct z nemocnice. Za pár týdnů budeš uklidňovat další adeptky před operací a budeš jim říkat, že to nic nebylo. :wink:

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2009 22:55 

Ahojte všichni co jste mi napsali, děkuji za podporu, snad to nějak ustojím, sice to bude to nejodvážnější co jsem v životě podstoupila, ale pořád ty pozitiva převažují nad tím strachem co z toho mám, už se mi to krátí, ještě 4 dny a pak tradá pro kroužek, kéž by se mi dařilo hubnout jako vám všem ostatním, nečekám zázrak na počkání, ale přeci jen mám obrovskou motivaci, před necelými dvěmi měsíci jsem málem přišla o manžela, snažila se mi ho ukrást v tu dobu nejlepší kamarádka a málem se jí to podařilo, nebýt toho že je charakter a všechno mu postupem času došlo byla bych teď sama, s mýma holčičkama a přežírala jsem se a pořád tloustla, ale to je na dlouhý povídání, takže jsem si užila až dost a slíbila jsem si že už takhle dál nechci žít a budu bojovat. Takže když jsem ustála tohle, ustojím i tu pitomou narkózu a pak už jen hubnout a hubnout...Držte mi palce a jak to půjde tak se ozvu...

Předmět příspěvku: Jituš
PříspěvekNapsal: 20 bře 2009 08:44 

přeji ti hodně štěstí :) neboj zvládneš to :)

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

PříspěvekNapsal: 20 bře 2009 16:25 

Jitko, přeji hodně štěstí, také jsem se proto rozhodla, půjdu o něco později než ty. Držím pěsti!!!!!!!!!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2009 11:07 

Lidi pomoc, v úterý mám jít na operaci a dneska mi natekla prava mandle v krku, nevím co s tím, už jsem vnitřně smířená s tou narkózou a teď tohle, není to angína ale bolí mě při polykání a jsem z toho na nervy, třeba to splaskne, nechce se mi odkládat operaci, ach jo, nevíte někdo jak se v těchto případech postupuje o kolik se odkládá operace, myslím si že nejsem nemocná, že mí to nateklo protože jsem včera zvracela, nesedl mi oběd a těsně po tom se mi to stalo, tak nevím. To je zase den... Mějte se všichni.

PříspěvekNapsal: 21 bře 2009 11:15 

Jitko nezoufej. Buď hlavně v pohodě, máš ještě 4 dny! Jak tomu podlehneš, tak tu angínu fakt dostaneš. Asi nesmíš teď podpůrné léky, tak aspoň kloktej vodu se solí a hlavně věř je to přejde!!!!!!! Psychika udělá strašně hodně!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2009 13:01 

Jo stím souhlasím psichyka je potvora jak nejsi v pohodě tak průůůůůůůůůůůůůůůšvich
dobré je to kloktáni jak ti radí Štiřinka a neboj dopadne to dobře :wink: :wink: buď redi

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2009 16:55 

Jitka Hillebrandová píše:
Lidi pomoc, v úterý mám jít na operaci a dneska mi natekla prava mandle v krku, nevím co s tím, už jsem vnitřně smířená s tou narkózou a teď tohle, není to angína ale bolí mě při polykání a jsem z toho na nervy, třeba to splaskne, nechce se mi odkládat operaci, ach jo, nevíte někdo jak se v těchto případech postupuje o kolik se odkládá operace, myslím si že nejsem nemocná, že mí to nateklo protože jsem včera zvracela, nesedl mi oběd a těsně po tom se mi to stalo, tak nevím. To je zase den... Mějte se všichni.

Jituš v lékárně prodávají přípravek BIOPAROX jsou to antibiotika ve spreji a používají se jako když máš astma -takové to foukátko.Můžeš si to stříkat i do nosu.Výhoda je že to nejde do těla ale jen na to postižené místo.Měla jsem to jako ty a super to zabralo

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina