fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 16 zář 2025 14:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:14 

No bypas není pro superS až tak nemožný. Jsou lékaři , kteří po bandáži tubulizaci neudělají, protože žaludek nemusí být po dlouhodobém utažení bandem ve stavu vhodném pro tubu, a raději přitupují k jiné operaci, nebo sundají bandáž, nechají žaludek zahojit a tubu až po určité době. Málokdo si troufne sundat bandáž a udělat tubu v jedné operaci, zatím pokud vím tak jen turnov. Takže se superS opravdu poptej důkladně,tvuj případ je jiný, než když se jde na tubu rovnou.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:27 

marie S. píše:
No bypas není pro superS až tak nemožný. Jsou lékaři , kteří po bandáži tubulizaci neudělají, protože žaludek nemusí být po dlouhodobém utažení bandem ve stavu vhodném pro tubu, a raději přitupují k jiné operaci, nebo sundají bandáž, nechají žaludek zahojit a tubu až po určité době. Málokdo si troufne sundat bandáž a udělat tubu v jedné operaci, zatím pokud vím tak jen turnov. Takže se superS opravdu poptej důkladně,tvuj případ je jiný, než když se jde na tubu rovnou.

Děkuji právě o tom to je.Teď přemýšlím jestli počkat na tu Ostravu anebo jet do Turnova se poptat?Vůbec nevím.......co mi radíte?Jo holky máte někdo zkušenosti s Lipoxalem extreme?Ne pro mě,ale kamarádka ho dostala k narozkám.........

band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:32 

Ještě mám dotaz jak probíha rtg žaludku?Dík........

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:34 

tak jako každý jiný rtg,stoupneš si k desce...

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:39 

super s, prosímtě vysvětli mi... když si začla přibírat tak si byla v iscare? adjustovali ti bandáž? jak myslíš že si ji přejedla? dělali ti gastro aby zjistili v jakém stavu je bandáž? proč ti nenavrhli řešení v iscare, dietní sestra apod? nějak tomu vůbec u tebe nerozumím. Každý doktor než ti provede novou operaci tak bude chtít zjistit proč si znovu přibrala, tato vyšetření máš za sebou? RTG žaludku, piješ kontrastní látku aby byla vidět funkčnost bandáže.

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:39 

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat lidiček co mají tubulizaci za sebou, jak dlouho a jak často se po ní chodí na kontroly. Jestli 1x za měsíc a kolik měsíců. Taky jaké máte zkušenosti s omezením jídla, co se týká druhu.Tedy přesněji, co se nemá raději vůbec baštit, co dělá neplechu.
Taky by mě zajímalo, zda vůbec existuje někdo, komu ji dělali ve vojenské v Praze.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:42 

jseš si jista že ti ji bude kasalický dělat ve vojenské? Před měsícem říkal že o tom vojenská neuvažuje, pořád ji dělá v iscare. nejdeš za ním jen do vojenské na konzultaci?

PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:47 

Marie už v úterý tam jedu. Opravdu do Vojenský.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 20:50 

ano na konzultaci, to věřím, jsem zvědava co ti řekne, zatím ve vojenské neoperoval, přešel z karlova náměstí před nedávnem.

PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 21:05 

Je to docela možné. Dám vědět. Jen vím, že v červenci ani v srpnu neoperuje. Každopádně jedu teď do té vojenské, uvidím jak pochodím. Dává mi to smysl, jak jsi to psala. To mi ale neřekli.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 21:14 

marie S. píše:
super s, prosímtě vysvětli mi... když si začla přibírat tak si byla v iscare? adjustovali ti bandáž? jak myslíš že si ji přejedla? dělali ti gastro aby zjistili v jakém stavu je bandáž? proč ti nenavrhli řešení v iscare, dietní sestra apod? nějak tomu vůbec u tebe nerozumím. Každý doktor než ti provede novou operaci tak bude chtít zjistit proč si znovu přibrala, tato vyšetření máš za sebou? RTG žaludku, piješ kontrastní látku aby byla vidět funkčnost bandáže.

Ano bandáž mi adjustovali a dost jsem zvracela,já jsem si myslela,že jsem ji přejedla,protože jsem najednou šla s váhou nahoru.Ale u doktora,který mě má operovat jsem zjistila,že jsem ji nepřejedla jen dle něj u mě nezafungovala,tak jak by měla.Problém tkví v metabolismu a bypassem by se částečně vyřešil.Tak nějak je to ve zkratce.Navrhl mě rovnou bypass objednal datum operace s tím,že mám donést pouze předoperační vyšetření.Stačilo mu to kolečko včetně gastros.,které mám z Iscare.Pouze jsem neměla rtg žaludku,ale nechce ho.Problém je v tom,že termín operace mám až v září,ale mě končí MD a musím do práce.Tak jsem se ptala zda by mě to neudělali třeba někde dřív.V úvahu připadá Turnov,konzultaci mám ve čtvrtek a tam po mě rtg žal.chtějí,ale s tím,že neví co mě navrhne,protože pokud jsem tomu dobře rozuměla bypass a sundání bandáže v jednom není obvyklé/pokud to někomu v Turnově,tak udělali,napište mi prosím/.A já si říkám počkat a vydržet to do září anebo se pokusit o konzultaci nechci udělat chybu už jsem jich udělala dost......Nespím a furt nad tím přemýšlím,proto se vám asi zdá,že melu páté přes deváté,ale nikdo mě líp nepochopí a neporadí než ti co tím prošli.... :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 dub 2009 21:26 

Nevíte někdo o Mikešovi?
Dlouho jsem ho tu neviděla a zajímalo by mě jestli je Ok a jak mu jde váha dolů.
Mikeši, koukej se ozvat, určitě je nás zvědavých víc. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 11:55 

Mikeš je v pohodě včera jsme si psali ,říkal že měl filé a kašičku a taky že se mu zdá že hodně pije ,ale je to kluk šikovná a je mu fajn :P

SuperS tedy nevím co to tu pročítám tak si myslím že většinou udělali odstranění bandu a následně tubu ale bypass ne ,to měla podstoupit Milca-berca ale vyndali jí jen band a teď musí počkat až se jí to uvnitř trochu zahojí a potom bude teprve následovat další operace. Ale asi záleží na lékařích. No každá rada drahá :wink: ale na tu konzultaci bych asi šla a uvidíš :?

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 13:04 

co já jsem slyšela tak ani pan doktor hrubý není hazardér a upozorňuje , že pokud zjistí že žaludek po bandu není o.k. tak tubu neudělá. Takže je to také případ od případu, každý to má jinak. :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 14:29 

zdravím ve spolek sluníčka....

JJ já jsem ten případ. ...kdy se band odoperoval 9.4 ...nechá se žaludek zahojit ,za ty 3roky utiskování,sic u jícnu nějaký ten rok..a pak za pár měsícu hurá na tubu....také jsem přemýšlela nad bypassem ale jak tu někdo psal..z tubu se dá jít dál, z bypasssu už nikolivje to nevratné ikdyž se po něm krásně hubne.. :lol: ... :oops: :wink: těch pár měsícu už počkám...své kg jsem také nevyjedla za pár měsícu že ehmmmm :oops: :P :oops:

SuperS jsem zvědavá jak pochodíš u docenta..já jedu do Vojenské zítra..na vyndání stehu a konzultaci kdy a jak co dál... :wink:

Jen podotknu,že když já začala svá kg nacházet "zpět" :oops: tak jsem kontaktovala MUDr..a ta mě hned poslala na gastro a polykací akt-aby se zjistli co je příčinou "kynutí" :oops: ,kde zjistili ,že jí mám na jícnu..místo na žaludku..tož tak..a pak na to jsme domlouvali další pokračování.

Nemyslím,že Vojenskou nemocnici Housová protěžuje..také k ní chodím sic neceličký rok...ale je to tím,že doc.Kasalický tam přešel ze všeobecné fakultní a stále dochází aji jeden den v týdnu do ISCARU....a co vím v Praze to dělá jen Homolka..ISCAR...a Vojenská nemocnice... :wink:

...ŠAK MY TO UCHODÍME....!! :P :P :P

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina