fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 07:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 14:39 

Milca-berca píše:
zdravím ve spolek sluníčka....

JJ já jsem ten případ. ...kdy se band odoperoval 9.4 ...nechá se žaludek zahojit ,za ty 3roky utiskování,sic u jícnu nějaký ten rok..a pak za pár měsícu hurá na tubu....také jsem přemýšlela nad bypassem ale jak tu někdo psal..z tubu se dá jít dál, z bypasssu už nikolivje to nevratné ikdyž se po něm krásně hubne.. :lol: ... :oops: :wink: těch pár měsícu už počkám...své kg jsem také nevyjedla za pár měsícu že ehmmmm :oops: :P :oops:

SuperS jsem zvědavá jak pochodíš u docenta..já jedu do Vojenské zítra..na vyndání stehu a konzultaci kdy a jak co dál... :wink:

Jen podotknu,že když já začala svá kg nacházet "zpět" :oops: tak jsem kontaktovala MUDr..a ta mě hned poslala na gastro a polykací akt-aby se zjistli co je příčinou "kynutí" :oops: ,kde zjistili ,že jí mám na jícnu..místo na žaludku..tož tak..a pak na to jsme domlouvali další pokračování.

Nemyslím,že Vojenskou nemocnici Housová protěžuje..také k ní chodím sic neceličký rok...ale je to tím,že doc.Kasalický tam přešel ze všeobecné fakultní a stále dochází aji jeden den v týdnu do ISCARU....a co vím v Praze to dělá jen Homolka..ISCAR...a Vojenská nemocnice... :wink:

...ŠAK MY TO UCHODÍME....!! :P :P :P
Milčo-Berco gratulují ti k těhu a at dětátko v bříšku jen roste :D

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 14:39 

Štířinko jak to tak čtu..tak tam také jedeš zítra...tož se třeba uvidíme....spíše si asik všimneš svalovce po mém boku....Já jsem taková bytůstka...kulatá ,kráké vlásky 168cm...červená plátěná kabelka...botasky do červena(nepojedu za dámu...jdem pak pěšom na Pražská hrad :oops: - proto to sportovní oblečení hi hi hi )...ráda tě uvidím.. a držím pěsti at ti všechno dobře dopadne :wink:

Maruško.s...ahojenky :wink: ....nu nevím kde mě bude docent.operovat..ale myslím,že ve vojenské,protože ví ,že do ISCARU zpět už nepůjdu jsme domluvení....a že bude následovat tubulizace říkal aji při vizitě profesorovi...tak možná už změnily rozhodnutí... :wink: jsem zvědavá co se zítra dovím..

....a holčiny jak jste přišly na to,že se o prázdninách neoperuje??... jéjda to čtu prvě...chtěla jsem jej přemluvit..aby mě vzal právě o něco dřív než půl roku(září)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 14:47 

Rendy...o jak bych ráda napsala ,že děkuji..ale je to jinka..je to myšleno ,až dám dolu požadovaná kg..tak se vrhnu na své 4umělé oplodnění - IVF ,které povede snad k vytouženému miminku..ale děkuji..asi ten metřík mate vid.. :oops: omlouvám se..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 14:54 

Milčo-Berco asi jsem to asi blbě pochopila nebo né :?: ale jinak tam máš metřík jako v těhu tak proto to píšu víš :?: a děkovat nemusíš jsem i na www.lidé.cz,pá Rendy

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 17:16 

Milca Berco, těším se na tebe. Jedu tam sama, oblečení ještě nevím, Ale o trošku menší než ty, tmavo hnědé vlasy, modré oči. Nahoře celkem ujdu, dole........To mě poznáš. Asi tmavozelé manšetr. kalhoty.

Předmět příspěvku: Re: operace
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 17:50 

Štířinka píše:
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat lidiček co mají tubulizaci za sebou, jak dlouho a jak často se po ní chodí na kontroly. Jestli 1x za měsíc a kolik měsíců. Taky jaké máte zkušenosti s omezením jídla, co se týká druhu.Tedy přesněji, co se nemá raději vůbec baštit, co dělá neplechu.
Taky by mě zajímalo, zda vůbec existuje někdo, komu ji dělali ve vojenské v Praze.

Štířinko, na první kontrole jsem byla měsíc po operaci, pak po 3 měsících, pak po pů roku a teď už jdu až za rok, takže pohoda. Omezení je ze začátku obrovské, po 3 měsících začínáš jíst víc a víc a.... :lol: Ale stále se nedostaneš na to množství, které jsi snědla před operací. Já jsem po operaci 15 měsíců a je pravda, že už 1 celý rohlík, nebo celý jogurt už sním. Ze začátku mi dělalo problém maso, tak jako asi každé po této operaci, a navíc rýže, ta šla ven. První 2 měsíce jsem měla problém s pálením žáhy, ale to se upravilo (je to prý po operaci normální). Musím zaťukat, opravdu se to upravilo a těmito problémy už netrpím. A co raději nebaštit? Kalorické bomby. :lol: Potom by ti nepomohla žádná operace. Jestli budeš mít ještě nějaké dotazy, ptej se.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 18:18 

[quote="Romana"]Mikeš je v pohodě včera jsme si psali ,říkal že měl filé a kašičku a taky že se mu zdá že hodně pije ,ale je to kluk šikovná a je mu fajn :P

SuperS tedy nevím co to tu pročítám tak si myslím že většinou udělali odstranění bandu a následně tubu ale bypass ne ,to měla podstoupit Milca-berca ale vyndali jí jen band a teď musí počkat až se jí to uvnitř trochu zahojí a potom bude teprve následovat další operace. Ale asi záleží na lékařích. No každá rada drahá :wink: ale na tu konzultaci bych asi šla a uvidíš :?[/quote

Ahoj no,každopádně mě nikdo nic takového,že se vyndá band a potom operace nedal.Rovnou mě objednali na sál....Jenom si tak říkám jestli prostě nemám počkat a neplašit se anebo jet do Turnova,ale podle vašich příspěvků asi nepořídím jinak.Pravděpodobně mě navrhne tubulizaci a otázkou je jestli by to bylo dřív.Je fakt,že každý měsíc,který bude k dobru je plus,ale má cenu tlačit na pilu :roll: No každopádně mám do středy čas se nějak rozhodnout,pokud bych nejela a chtěl někdo bližší termín na konzultaci místo mě,ráda přenechám.... :wink:

band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 dub 2009 22:58 

Hodně motivující..........http://www.youtube.com/watch?v=uqGUvG5SfI4

band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 dub 2009 05:36 

uz jsem tu ka se vcera nak opil poprve po vinu a je mi spatne dneska :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 dub 2009 05:43 

mikes píše:
uz jsem tu ka se vcera nak opil poprve po vinu a je mi spatne dneska :?
Ahoj Mikeši,tak to jsi teda gabr :D já co jsem od operace tak jsem abstinent :D jinak se stoho vyspíš a bude zase dobře :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 dub 2009 11:50 

Ahoj Holky..
Tak dneska jsem si vyzvedla předoperační...a vše v pořádku, takže už mi nezbývá nic než čekat a přesně za týden touhle dobou už snad budu mít vše zasebou. Už jsem se i rozhodla že to bude bypas, tak snad volím dobře:-) Ale to všechno ukáže čas:-)
Omlouvám se že píšu sem a ne do kavárny ,ale tam mi to nejde vložit...

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
38 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 dub 2009 12:01 

Nadeje-neni to zbytecny takovej zakrok nemas takovou nadvahu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 dub 2009 12:11 

naděje asi minigastrický? ale asi bych měla obavy s tímto věkem, a BMI dost razantní, nu přeji ti aby vyšlo co si přeješ a neměla si problémy :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 dub 2009 12:28 

No já vím..taky mi to připadá razantní, ale nechci si říkat zkusím tohle a pak se uvidí. Prostě plánovat do předu že kdyžtak můžu ještě jednou na operaci, tak to se mi nechce. Já mám spíš strach z toho co bude do budoucna a to nemluvím za měsíc, spíš za rok, dva, pět let...mám strach že se ten žaludek po tubulizaci zase vytahá a já budu tam kde jsem byla, ale při tom bypasu ještě pomáhá ta maloabsorce....Chjoooooo....jsem vážně nemožná, proč to nemůže někdo rozhodnout za mě:-) Ale nalomili jste mě vážně dobře...takže já budu ještě hodně hodně zvažovat. Ale děkuju za reakce, jste hodní.. A pan doktor v Turnově mluvil o bypas Roux en Y, takže ne minigastrický, a abych se přiznala tam si nejsem úplně jista v rozdílech jen vím že je pokaždé jinak napojeno to tenké střevo. Ale u Roux en Y jsem si jista jak to vypadá a co by mě čekalo...kdyby....

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
38 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny :-)

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 21 dub 2009 12:38 

Naděje opravdu si to ještě pořádně rozmysli a jestli máš strach z operace není to žádná hrůza.Já se bála,že jsem otom kecala pořád a pak jsem lítala druhý den po operaci jak švec po chodbách nemocnice.Kdyby bylo potřeba už bych se tak nebála,ale je to samozřejmé,že se člověk bojí,kdyby jsme se nebáli snad by jsme nebyli ani normální. MarieS má pravdu jsi mladá a váha není až taková. Rozmýšlej dobře!!! Držím ti palečky. :wink:

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina