Krásný večer ve spolek!
Tak vkládání nám opravdu do některých témat stále zlobí (nebo alespoň mě). Proto Marti, promiň, že píši opět sem.
Dnes jsem byla na psychologii a super. Dokonce mi paní doktorka říkala, že si myslí, že by mi operace mohla hodně pomoci, tak jsem byla po sezení s ní šťastná jako blecha. Ono to od odborníka opravdu zahřeje. Samozřejmě to ale záleží především na mě jak na tom dále budu, ale už jen ta představa, že nebudu trpět hladem je pro mě děsně povzbuzující. A to nemluvím o mých kloubech a zádech. Poslední dobou mě tak zlobí koleno, že mi občas tečou slzy. A říkám si, že pokud zhubnu, nebude to na ty klouby zdaleka takový nápor a navíc by se mi mohlo i to koleno trošku zklidnit.
Jinak nevím jak je to u Vás s objednáváním na obezitologii, ale dnes jsem slyšela sestru z vedlejší ordinace, jak říkala někomu do telefonu, že má nejbližší termín na konec července a pak ještě dodala, že obézních je čím dál víc, tak proto to tak dlouho trvá. Docela mě zajímá jak je to v těch menších městečkách.
A zítra hurá Turnov. Budu hledat růžové tričko.

Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009