fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 13 zář 2025 16:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009 21:29 

[quote="marie S."]supers, jsem trochu z tebe zmatená, kde jsi tedy byla na konzultaci, kde ti řekl, že máš port vysoko? v turnově si tedy nebyla, tak tam u vás, kde ti chtějí udělat bypass? a tam jsi byla na konzultaci kdy? jak nejdou dát všechny příspěvky od jednoho přispěvatele tak už se vůbec nevyznám jak to tedy máš? jsem z tvých příspěvků zmatená :cry:

a štiřinko ty tedy budeš čekat na kasalického ve vojenské nebo taky turnov? :roll:

nevím jak si pořád píšete jak tam a pak zase sem tak už nevím jestli tomu někdo rozumí? :wink:[/quote

Byla jsem v Ostravě,termín mám na září....ale potřebuji to kvůli práci mít dřív,takže zkouším ještě jiné možnosti....v Turnově by to relativně mohlo být dřív,takže asi tak..........

band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009 21:30 

zdenka majerová

Ahoj máš pravdu,ale taky chápu,že někdo může být ze mě zmatený.....takže to ráda vysvětlím........ :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009 21:40 

no to jo to si psala, tomu rozumím, ale o tom portu ti řekli v Ostravě? A podle té dokumentace by ti udělal i v turnově bypass a jaký? mini nebo rouenY, nebo v turnově tubu? a udělají to najednou se sundáním bandáže nebo to nevíš? V ostravě ti dělali vyšetření v jakém stavu je bandáž nebo až před operací? A tam odkud ti volali že by si jako první šla na bypass tam y jsi byla dřív než v ostravě? Rozumím, že hraješ o čas kvuli práci, takže ještě nejseš rozhodnutá, a jak píšeš o všech těch možnostech tak jsem z toho jelen a nevím kde jen o operaci uvažuješ a odkud už máš konkrétní info, a víš co je reálné aby s tebou provedli.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009 21:53 

marie S

Ano o portu v Ostravě,v Turnově mě pan doktor řekl po telefonu,že po konzultaci a když bude vše ok,mohli by udělat i bypass,ale jestli rovnou i se sundáním bandáže to nevím.V Ostravě to udělají naráz a mám přijít rovnou,tak jak jsem.Tam kde mi volali se mnou promluví,zjistí v jakém stavu je bandáž a pak se uvidí co dál,pokud bude ok udělají to taky naráz.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009 21:57 

jde i o to jestli existuje i jiné pracoviště než Turnov, kde sundají bandáž a udělají jiný druh operace v jednom. Pokud vím, tak to ve velkém dělá jen turnov a alenku odoperoval v Přerově její lékař a měla velké problémy ( samozřejmě nemusely být problémy způsobeny operací tzv. 2 v jednom). Myslím, že existují ještě další lidé, kterým se s bandáží nevedlo a tak i pro jejich info . V Praze zatím chtějí pouze sundat bandáž zahojit a pak jiná operace a to jak na Homolce, tak jinde. I proto je tvuj příklad důležitý :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009 21:59 

Osobně bych to vůbec nehonila a čekala v klídku na Ostravu,ale v práci mi nedali šanci...takže pokud to nepůjde jinde nastoupím do práce,ale stejně si vezmu PN,ale nepřijdu o ní,ale nechtěla bych to tak hrotit...... :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009 21:59 

aha supers tak ted už jsem v obraze. :) :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2009 22:04 

marie S

Ano Homolka volí tento postup,tam jsem s nimi mluvila.V pondělí odpoledne po konzultaci vám napíšu o jakou nemocnici jde a co mi řekly,jistě pochopíte,že o tom nechci zatím psát víc,jelikož mi zavolali sami,takže pokud mě řekne,že můžu dát klidně vědět ať se hlásí další hned to tak udělám.A jak na mě přišly?To nevím a jsem na to zvědavá třeba mají nějakou databázi :roll: :roll: co já vím,ale na to se zeptám taky :wink: Je fakt,že jsem tam kdysi chodila na obezitologii takže možná?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2009 09:23 

Alena

Ahoj někde tady jsem četla,že jsi měla s bypassem nějaké problémy můžeš mi o tom npsat víc?Třeba i na mail?Díky :wink:

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 26 dub 2009 10:33 

Super S . Pokud všechno dobře dopadne, myslím všechna vyšetření a pokud mi ještě lékaři dají včas zprávy z kolečka, tak jdu do VOJENSKÉ. Pan doktor je moc hodný, vyšel mi vstříc i s termínem. Vše vysvětlil, opravdu moc hodný a určitě i odborník. Sama jsem byla překvapená, jak taková kapacita s obyčejným člověkem pěkně jedná. Pokud by byl nějaký zdravotní zádrhel a musela bych napřed něco vyléčit, tak potom bych šla do Turnova. Tam operují sice hodně omezeně, ale přeci o prázdninách. Tak se budu modlit, aby můj zdravotní stav tomu přál. Sice nejsem věřící....ale nic jiného mi nezbývá. Udělala jsem pro to co jsem mohla. Hlavně jsem si i za tu dobu tady ujasnila co chci a proč zrovna tohle. To mám vyřešené. Hodně mi v tom pomohla diskuse tady. Škoda jen že ještě nefunguje kavárna a musíme tak zbytečně dávat dotazy do operací nebo pokroků . Je to škoda. Je pravda, že spousta našich příspěvků patří spíše do kavárny.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2009 18:05 

Tak všem moc díky :D Za podporu a tak, a už se těším jak budu pomalu , ale jistě metřík pohánět směrem do prava :arrow: . A jak se říká do roka a do dne zůčtujeme 8) A příští rok aby jsme si pomalu založily fórum pro vizuny...jak s kamarádkou s tichou závistí rádi říkáme těm štastnějším znás...samozřejmě jen co se postavy týče....jinak je to o tom..." jaký si to uděláš, takový to máš " a to doslova a dopísmene. Tak hezký dny a už se těším až tu budu nazpátek :D

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
38 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2009 19:49 

milá naděje hodně štěstí při vstupu do nové etapy svého života,tak vykroč ráno pravou a vše bude ok :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2009 21:27 

SuperS já neměla bypass, problémy jsem měla s bandáží a tubulizaci mi dělali zároveň při vyndání bandáže a operovali mě v Přerově. Nenabízí ti ten bypass náhodou ve Val. Meziříčí? Mám pocit, že jsi psala, že jsi ze Vsetína, ale možná se pletu, momentálně nemáš napsané bydliště , tak mám v tom trošku guláš :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku: SuperS
PříspěvekNapsal: 27 dub 2009 15:35 

Ahojky dneska jsem byla ve Valmezu na kontrole,pan primář Bařinka je moc šikovnej člověk a dneska jsme povídali a povídali, no a právě mi říkal,že bypass dělá a začínají dělat i jiné varianty novější. No a taky jsem se vyptávala jak to je z plastikama břicha. Jezdí tam plastický chirurg a někdo se mě tady ptal jestli dělají i rekostrukci břicha. Bylo mi řečeno,že když by bylo potřeba opravit svaly tak se to dělá taky,že záleží na stavu toho bříška. A je to hrazené pojišťovnou. No takže držím palce aby jsi se rozhodla dobře, ale já bych se mu svěřila do rukou určitě zvona,kdybych měla!!! Taky mi vysvětloval,proč je bypass lepší v některých případech. Pro cukrovkáře je to prý lepší. No je to moc hodnej pan doktor a péče ve Valmezu je taky super.Jedu zase za tři měsíce na kontrolu.Dostala jsem pochvalu za schozené kilečka (kurňa nedal mi obrázek) :lol: tak se třeba někdy ve Valmezu potkáme...

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 dub 2009 17:47 

Pro ty co by chtěli jít na operaci do Valašského Meziříčí -

http://www.nemvalmez.cz/obsah/oddeleni/ ... ludku.aspx

http://www.nemvalmez.cz/obsah/oddeleni/ ... izace.aspx

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina