Ahojky všem před operaci....chci Vám jen říci, rozmýšlejte jakou operaci chcete, ale nebojte se, rozhodně je důležitější dostat kila dolů než myslet na bolest, musím říci, že u mě žádná nepřišla a hublo se mi dobře, teď jsem skoro 2 roky po operaci, už mi zatím nejde hubnout....../ ale já vím proč...hřeším / navíc pokaždé, když mě doplní více jak 3 ml tak mám zánět žaludku, léčím se 3 měsíce je to v pohodě, pak skuhrám, že chci doplnit, paní doktorka mě sice doplní do 3 ml, ale já jí po pár měsících ukecám na další ml jako minulý týden,,,,,,,a je to tady, dnes opět mě museli napsat léky...zase zánět žaludku.....jsem asi neponaučitelná, p. doktorka je ze mě vedle a zase slibuje, že už nikdy se nenechá ukecat.....no je to prostě boj a každý si musí vyzkoušet na vlastní pěst, co mu sedí a co né, lékaři se snaží, kolikrát i něco vymluvit, ale já mám svou hlavu a jdu do všeho bezhlavě a pak trpím.....ale to je moje věc..../ jen Vám všem chci dodat odvahu, fakt se netrapte a neobávejte se operace, to je jen to nejmenší a s každým kilem Vám bude lépe a lépe, vím o čem píši.....a i když občas bojuje žaludek se mnou.....jinak na gastru je v pořádku když si ho nenechám doplnit více, tak každé kilo dolů oslavuji a říkám si, vidíš, zlobil si hnusný žaludku a zase jsem Tě dostala a když mě moooc bolí....říkám si, počkej, dám Ti tabletku a přestaneš......no bojujeme, ale zatím v rámci zdraví....tedy podle výsledků všech testů, tak snad zdravě.......držte se a držím všem palečky pa Martina
_________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji...
|