Sybila píše:
Ahoj Beruno, dnes jsem vstala ze své postýlky a je mi velmi dobře, včera to bylo strašné, ale dnes supr. Když to půjde takhle dál, tak zachvíli budu lámat rekordy. V ISCARE jsem za ty 3dny nechala 3kg. Tam být půl roku, tak nepotřebujeme mít bandáš. Oni tam vůbec nevaří, tam nenajdeš kus jídla. Podle mě, jim vždy někdo přiveze knorr bujón, který potom ohřívají a nakoupí bílé jogurty a to je vše. Já si ale nenaříkám, vždyť to je záměr a kvůli tomu tam jezdíme. Jinak personál vynikající ohleduplní a vše tam jde jako na drátku. Po operaci nám na pokoj přišla rehabilitační sestra, jmenovala se paní Babičková a učila nás nové fígle, jak si ulehčit rekonvalescenci, jak vstát z postele, jak pracovat s tělem aby ti šli prdíky atd... Byla úplně skvělá , až jí poznáš tak mi dáš za pravdu. Stále se usmívají a jsou moc fajn, všichni. Držím ti palce i na nohou, aby jsi opravdu šla v to pondělí a budeme závodit . Beru, prosím tě napiš mi jestli máš SKYPE a pokud ano, tak napiš jménoa číslo. abychom se mohly občas slyšet. Zdravím všechny a všem přeji velké úbytky na váze.
V ISCARE sice vaří,ale málo

Měla jsem tam před operací kousek dušeného filé s bramborovou kaší.
Personál je super-já si tam vždycky připadám jak na dovče.Byl tam Jaroušek?To je mladý zdravotní bratr-hezký a hrozně hodný.Nejdřív jsem na něj koukala s nedůvěrou,ale je to fakt profík.
[/url]