fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 22:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 lis 2009 08:35 

Milčo, držím Ti moc palečky, nevzdávej to!!! Možná budu na tom podobně, chci jít na tubulizaci, ale do Turnova. Mám taky pojišťovnu MV, tak by mě fakt zajímalo, jestli Ti to zamítli z důvodu, že nemají smlouvu s nemocnicí, kde chceš být operována (konkrétně pokud se jedná o tubulizaci), nebo budou dělat u MV pojišťovny problémy ve všech nemocnicích, kde se operují tubulizace. :lol: Vím, že je toho na Tebe moc, ale věřím, že Ti MUDr. Hrubý pomůže, prý to je zlatý člověk.. Ty to zvládneš, jsme s Tebou všici.. Hanča

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 lis 2009 13:11 

kubeshan...ahojenky....na pojištovně mě revizní lékař řekl,že oni to nezakázali,že to povolili...ale že má zřejmě ÚVN v paušálu ¨(,který se sjednává na začátku či konci roku,kde netušili asi,že bude tolik oeprtací tubulizace),..už mín peněz...Víš jak,jedni ti řeknou tak,druhý tak...a nikdo neví kde je pravda...jen je mě smutno,že člověk vyběhá všechna nepříjemná vyšetření a k ničemu... :wink:

Držím ti pěstičky...a všem kdo jde do boje...at si to nevyžírá jako já..nehodlám měnit pojištovnu,kterou jsem musela měnit už kvůli bandáži..ale jak píšu v pojištovně to asik nebude.. :roll:

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 07 lis 2009 17:16 

Jasně Milco berko. Přesně jak píše Bosssice. Na nic nečekej, když máš všechna vyšetření a volej Hrubého!!!! Stále tě mám holka plnou hlavu.

Předmět příspěvku: Milco
PříspěvekNapsal: 09 lis 2009 09:15 

nevzdávej to :) jak jsem ti psala na sz vyjde to :) musíš věřit i když se operace posune stojí to za to :!: držím pěsti pa

Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2009 16:39 

ahojky všem,
tak 18.11. mám jít na tubu a jsem pořád marod. Sice jsem se už zbavila angíny, ale zase mám nudle u nosu, pobolívá mě v krku, hlava :( Tuhle operaci domlouvám už od ledna :!: :!: :!: Dvakrát jsem musela přeložit kolečko kvůli nemoci a když konečně mám termín, tak zas tohle. Letos je to fakt se mnou hrozný.
Ve středu jdu na krev, tak uvidím, ale moc tomu nedávám :cry: :cry: :cry:

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 09 lis 2009 17:29 

Kolonoho zajdi pro antibiotika. Měla jsem to také tak, poslední antibiotika jsem brala ještě den před operací a OK. Měla jsem celkem 3 antibiotika za sebou, jak jsem měla silný zánět. Ale na nic nečekej. Máš na to ještě 9 dní.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2009 17:48 

KOLONOHO
přesně jak říkala Štířinka jdi pro antibiotika, já je brala a ikdyž měla vysokou sedimku, DR. mě pustil a vše ok :lol:

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 lis 2009 19:49 

Holky,
moc díky za radu. Skočím ještě pro jedny, i když jsem už dvoje brala. :roll: Uvidím, snad to zabere.

Díky moc, jsem ráda, že tu člověk může pokecat s lidmi, kteří jsou na tom stejně :)
Vlasta

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2009 00:37 

Zdravím ženy, mám jen otázečku.
To si můžeše vybrat jestli půjdeš na bandáž nebo na tubu??

Já po příchodu od psycholožky byla hodně rozhozená a ona to musela poznat v prosinci tam jdu zase tak snad to bude lepší.

KOLONOHO zkus zázvorovej čaj, pomáhá mám to vyzkoušený na celý rodině a i kamarádi už ho používají. Starej recept od mojí babičky: asi na litr vody dáš kousek skořice, 5-6 hřebíčků a žličku nastruhanýho kořene zázvoru, povaříš tak tři minutky a pak už jen piješ. Zázvor je hodně ostrý ale pomáhá, můžeš ho kousek i rozžvýkat ale to je hnus.
Tak se dej pěkně dohromady a hurá na zákrok :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2009 07:36 

Zrzko,
záleží, jestli na tom pracovišti kam půjdeš dělají obojí. Já byla od kamarádky přesvědčena na bandáž, ale pan Dr. mi doporučil tubu a já na něho nakonec šla, ale mohla jsen si samozřejmě vybrat, dělají tam obojí :D

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2009 13:59 

Zdravím Vás všechny ještě jednou....už jsem psala ale asi jsem se ztratila....
nejsem tu poprvé ale poprvé chci psát...díky čtění Vašich příspěvků a osobní zkušenosti mé kamarádky jsem se rozhodla....první návštěvu ve Vojenské nemocnici v Praze u prof. Kasalického mám za sebou... :D ......jenže já jsem se BLBEC zapomněla na plno věcí zeptat...18.11 jsem objednaná k MUDr. Vernerové na obezitologii...a vůbec nevím co mě čeká....doktor navrhl tubulizaci žaludku......a napsal ve zprávě doktorce kolečko vyšetření......PROSÍM Vás dámy ,slečny,holky,kluci....kdo s tím má zkušenosti podělte se se mnou.....jinak všem držím palce....hubnete krásně....upřímně závidím :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2009 16:46 

Děvčátka, mám takový dotaz. Chtěla bych jít na tubulizaci do Turnova. Nechci ale, aby v práci věděli co podstupuji. Když jsem šla na bandáž, řekla jsem to, a to už neudělám, některé reakce byly fakt děsný.. Byl na tom někdo z Vás podobně? Copak jste v práci řekly a nechaly jste si napsat neschopenku v Turnově? Mám strach, že budou v práci koumat i číslo diagnózy..Děkuji předem za Vaše rady. Hanča :oops:

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2009 19:16 

lenka1978
na obezitologii tě čeká pravděpodobně pohovor o tom jak jíš, co jíš, kolik jíš. Není doktorka psychologie-obezitologie ? No vyplníš dotazníky, jídelníček atd. Pak by jsi měla absolvovat kolečko vyšetřeních : spirometrie, sono, gastro, já byla ještě v metabolické poradně a pak chirurgie, tak jsem to absolvovala já.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2009 21:15 

kubeshan píše:
Děvčátka, mám takový dotaz. Chtěla bych jít na tubulizaci do Turnova. Nechci ale, aby v práci věděli co podstupuji. Když jsem šla na bandáž, řekla jsem to, a to už neudělám, některé reakce byly fakt děsný.. Byl na tom někdo z Vás podobně? Copak jste v práci řekly a nechaly jste si napsat neschopenku v Turnově? Mám strach, že budou v práci koumat i číslo diagnózy..Děkuji předem za Vaše rady. Hanča :oops:

Já nevím, ale hodně holek přizná buď žlučník, kýlu a já, jelikož jsem se na ně před tím léčila, jsem to svedla na žaludeční vředy a pokud by bylo divné, že máš operaci v Turnově, tak jsi tam třeba mohla jet na výlet a praskl ti vřed, tak tě museli řezat a na neschopenku se na dílu pro zaměstnavatele diagnoza psát nesmí, tak toho se bát nemusíš.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2009 21:29 

Ahojky, já jsem řekla, že jdu na operaci jícnu tak nikomu ani nebylo divný jakou to držím dietu a s paní doktorkou jsem se dohodla a ona diagnozu nepsala na žádnou neschopenku. Já totiž ještě ke všemu dělám u těch neschopenek, takže ta moje přišla k nám. Dovedete si přectavit ty reakce, kdyby se to někdo dozvěděl. Držím palečky ať to dobře dopadne. :P :P :P

38let,vdaná, dcery 18 a 15 let, ,bandáž 15.9.2009,před bandáží -5kg

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina