Zelenoočko, jestlipak ještě dneska přijdeš?

Všude se to tu Tebou jen zelená. A zelená je barva naděje. Tak nám to tu pořád barvi.
No, už jsem to s bandem, co píšeš, taky poznala, není to žádná sláva a ukázněnost musí být s odpuštěním jako PRASE, nebo pak je člověk jak to prase doslova. Bylo mi divné, proč se mě doktoři už rok po bandu a od té doby několikrát ptali, zda si držím váhu...kdybych tohle bývala byla věděla, šla jsem asi na tubu, odrazovalo mě to radikální řešení, to jsem ještě netušila, že band se hned jen tak nevyndává, jenom při velkých potížích a že prý je kroužek a port zarostlý a jde to s obtížemi. Mno, tak teď jsem chytřejší, ale pozdě bycha honiti. Musím vystačit s tou bandáží a zkrátka se hlídat. Protože abych se vyžrala o 20 kilo a měla tak nárok na vyndání a provedení tubu, to se mi zrovna nechce. Nebyl by to problém, 20 nahoru dám klíďo za pár měsíců...ale ne, musím to zvládnout takhle. Zvlášť když teď vím, že u bandu lze lehko selhat a stalo se to hodně lidičkám, tak já prostě selhat nechci. Věřím, že to zvládnu. Musím začít myslet pozitivně a neskuhrat. Je to prostě ve mně. Jen mě pěkně sejří, že já s bandem mám pořád hlad a Vy po tubu ho prý nemáte. Čert aby to sepral

.
Jinak doufám, že ve čtvrtek všechny dorazivší dámy do nemocnice se sejdou i se mnou - báječně se dá povídat přímo v nemocnici u kiosku, je tam vzdušná velká chodba s koženými křesly, určená právě pro kecandu. Nebudeme přece mrznout někde venku na lavičce, pche, tam byste mě teda, děvenky, hledaly marně. Takže já budu okolo 11 hodin dřepět v tom křesle a čekat, poznávací znamení jsou moje světlé vlasy a růžová šála. Kohopak se dočkám? Hlaste se, dámy! Pěkně jedna po druhé. Pokud byste něco potřebovaly, tak 608 204 025. Zdravím!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014