Děkuji
Trixl za rady, snad si něco budu pamatovat ještě z minula, já jezdila intenzivně spinning kdysi před 2 lety, když jsem si naivně myslela, že zhubnu zrovna jááááá přirozeně, jezdila jsem 3X týdně spinning někdy i dvouhodinovky ( a zhubla jsem akorát 16 kolo a dost), tak snad si to tělo pamatuje, já taky nemám moc přes zadek a nohy, ale hlavně přes hrudník a mám strašně tučné ruce, ale snad mi pomůže ještě posilovna a pilates, tak uvidím, jak to všechno zvládnu. jojo vždycky mi říkali, abych mohla ještě mluvit a já kecala a kecala nebo jsem si prozpěvovala. No snad to klapne, už se i těším, myslím, že mi pak váha půjde lépe dolů. Mám v plánu pondělí spinning, v úterý pilates a v pátky bazén o víkendu hlavně chůze, to trajdáme po návštěvách a tak, horší to bude, když budu mít odpoledko, to spin není, ale já budu chodit s kámoškou a manžou, tak možná se k nám někdo přidá a půjde udělat hodina i dopoledne, jinak asi přidám bazén a saunu místo spinu, když budu mít odpolední. No dost pak vám napíšu, jak mi to jde a s tím pilatesem nemám žádnou zkušenost, tak nevím, jak mi to půjde. Papá Hokya kluci a sportu a ubývajícím kilům zdar!!!!