Holky, ještě se vracím k tomu říct či neříct okolí, že jdu na operaci. Když to vezmu ze strany zdravotního pojištění, tak operací, pokud se mi podaří dát něco dolů, rozhodně budu šetřit ty "veřejné daně nás všech", tedy i těch, co brblají, že to jde z "jejich". Snížením váhy zlepším svůj zdravotní stav, některých nemocí se dokonce zbavím, jiné zmírním a dalším předejdu. Takže méně léků, méně vyšetření, méně zákroků do budoucna. Tak ať nebrblaj, když vlastně šetříme i "jejich" kapsu.
Jinak já po bandu jsem už asi za 10 dní normálně fungovala, samozřejmě krom tahání pytlů cementu, ale kameny na skalce už jsem stěhovala zdárně. Jenže jsem měla operaci v pohodě a pooperační komplikace veškeré žádné. Ale jak se pitomě říká..."záleží kus od kusu"

. Šetřit se delší dobu není jistě na závadu. Obecně tak měsíc po opce počítat s rekonvalescencí. Musím přiznat, že díky portu se mi špatně sedělo, že jsem si ho mačkala. Ale i na kancelářské židli se dá dobře protáhnout.

Ovšem kanapátko v kanclu - výhra!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014