fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 14 srp 2025 23:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:13 

Jeeee to je asi celý to kolečko, holky už tam trhají REKORDY
Jasně, Zelenoočko, když hned tak okamžitě, hodně holek si tu stežovalo, jak dlouho se to táhlo i měsíce.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:17 

Paní byla moc hodná a když jsem jí řekla, že to mám do Prahy přes 300 km tak mě objednala všechno na jeden den. Proto to mám až v dubnu, protože obezitolog měl toho 10.4. první volný termín. Tak ted nevím, jak se mám vlastně chovat. Jsem strašně štastná ale taky se bojím.
Manželovi jsem to právě řekla , drží mi palečky a to je pro mě strašně důležité. Já se ted právě peru s těma dotazníkama, tak snad to zmáknu dobře.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:19 

Zase jako jaká rychlost, že? Dnes máme lehce za polovinou února a objednaná je na 10. dubna - tj. za necelé dva měsíce, což je vcelku standartní rychlost.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:21 

Milá Moničko, od kolečka po zákrok už to netrvá dlouho. Zaleží samozřejmě na volných operačních termínech, ale zpravidla do dvou týdnů termín dstaneš. Samozřejmě za předpokladu, že budeš mít všechno v pořádku.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:23 

:D No to je sice fakt, ale jelikož se fakt bojím úplně hrozně, tak se to zkoulí. :D Je fajn, že tady jste a člověk si to může aspon trochu probrat. Jak už někdo psal, těším se na to, že si ve školce sednu na židličku pro trpaslíka a ona vydrží, plastová židle na zahradě mi nebude malá, koupím si oblečení i jinde než v vietnamců nebo v nadměrkách, obleču si plavky nebo kratasy, budu moct nosit triko bez rukávů a manžel se těší na sex při světle. :D :D :D :D No to nevím :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:25 

To jo, Plavovlásko.... jen mě překvapilo, že je to všechno možné takto v jeden den... ale zase je to jen dobře, když člověk není přímo z Prahy - nemusí tam cestovat na 10x.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:26 

Každopádně do léta budeš o několik kil lehčí, Moni... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:27 

Jo - s těma židličkama to psala Elenka.... taky se na to těším... :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:27 

Moc se na to těším, hrozně moc jste mě tady psychicky nabily. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:33 

Ještě k té plastové židli na zahradě - jak píšeš... :lol: :lol: :lol:

No, my měli loni v létě takovou sešlost u nás na zahradě, a já si sedím v plastové židli ... (se tam vejdu, spíš teda vecpu, ale přetékám všude kolem..)
.... no a pak jsem chtěla vstát a pro něco dojít.... no a ono to sákriš nějak nešlo.. :roll: :roll: :roll:

Za prvé - nohy židle byly zabořeny asi 10cm v hlíně (letos zpevníme povrh zemský nějakou dlažbou)
Za druhé - jsem se zvedla jaksi i se židlí a jaksi jsem tu prdel nemohla vyndat... tak jsem tam divně poskakovala, kroutila se - v domnění, že ta plastovka ze mně spadne... nakonec se zadařilo... ale pak už jsem raději seděla na špalku lipovém..

No bylo mi trapně... teď se tomu směju - ale snad to už nikdy nezažiju..
A pokud nezhubnu, tak si koupím židle bez opěrek :!: nebo zase dojde na špalek.. :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:36 

Zelenoočko,
já mám příšernou tchýni. Nejenom, že váží asi 30 kilo, ale navíc je to můra protivná a ta mi minule donesla židli dřevěnou před asi 20ti lidma, se kterýme jsme se u nich na zahradě sešli. Bylo mi hrozně. :evil:

Taky sedávám raději uprostřed lavičky, do plastovek s opěradly se necpu a tam kde mají záchod v luftě zásadně nechodím, mísa musí stát pevně na zemi. :D
tohle jsou pro někoho maličkosti, ale pro nás je to problém.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:39 

:lol: Zelenoočko ať se přiznají holky, která tohle nezažila, asi všechny a občas se člověk zapasoval někde na návštěvě do křesílka a podobně, případně z nějaké dobře měkké pohovky se musel nechat zvednout :oops:
Moniko záchod? Doma ho manžel upevňoval už nejmíň třikrát :lol:
Houby doprostřed lavičky sedám si raději blíž k noze, ale né na kraj, bojím se i toho prostředku. A co sedla u kol? Moje tílko na babetě a s motoristickou helmou? To jsou obrázky k popukání. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:41 

trixl,
:D na sedačku si sedám na krajíček zadečku a mám pocit, že ji stejně vyplním celou. Dokonce mi jednou syn donesl ze školy v první třídě poznámku, protože zbil spolužačku, která se mu posmívala, že má tlustou mamku. :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:43 

Holky,
žhavá zpráva od RENDULY :!: :!: :!:

Právě mi poslala SMS.. Takže už se nám holka zlatá, ještě chvíli boubelatá, probudila... :lol:

Cituji: "Žiju, bolí to, ale to snad přejde. Pa, všechny zdravím..."

Takže jí jdu napsat, že ji taky všechny moc zdravíte, že na ni myslíme a že teď už bude jen líp... je to tak, ne?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:44 

Zelenoočko,
jasně, i já se připojuji k pozdravu a držím palečky at vše probíhá jak má. :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina