fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 lis 2025 19:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:45 

A ta helma je černá a donedávna měla na čele svítivý nápis Tornádo, ten se mi podařilo sloupnout naštěstí :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:47 

Hodně pozdravů pro rendulu a ať to brzičko přebolí

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 14:47 

trixl

:D :D úžasné :D :D úplně tě vidím

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 19:15 

matrix.xx píše:
spejlik píše:
Prosím poraďte: od operace (pondělí) jsem doposud nebyl na velké a i se mi zastavil odchod větrů, nemůžu skoro nic jít a pít, protože jsem plnej vzduchu, zkoušel jsem si i cvičit to co nám doporučila fyzioterapeutka dal jsem si i horkou sprchu a pořád nic, má někdo podobně zkušenosti? :roll:

Milý synu,slyš slova boží,
Jasně že si ani nemohl býti na ajnclíku,páč co by si tam taky dělal,byl by to jen prosezenej čas a výsledek žádnej.Kde není příjem,nemůže býti zákonitě ani výdej to je jasné,nezapomeň že máš ve střevech stále jen ten luft a jiný náplně zhola né,leda že by ti jí tam doktoři implantovali o čemž silně pochybuju. :D
Pokud hovoříme oba o stejném větru,či větrech,lidově zvaných prdech, či kontratrhelech a ne o větru který hučí kol oken iscarových, pak věz synu,stejný problém měli asi všichni zůčastnění,někdo potíže měl menší jiný větší,ale byly pokud Tě to uklidní.
Já je mněl taky a nic sem s tím nezmoh,chodil sem na smradnou cimru tlačit jak kocour do plev a výsledek byl leda ten,že sem si snad i hnul portem,leč prdy stále setrvávali na svém místě,ale jednou to přišlo samo a před tímto slavnostním okamžikem byly bolesti vskutku porodní a taky jó,co Ti mám povídát,došlo k takovýmu prdelnímu výbuchu,citlivé duše prominou,že kdyby v tu památnou chvíli bylo nedej bůh otevřené okno,dozajista bych opustil prostory kliniky raketovým startem a ani pro mě nikdo z rodiny nemusel jezdit,páč tolik nastřádaného plynu dozajista postačí na zpáteční cestu do Litoměřic bez mezitankování.
V první chvilce úleva jako bys na svět právě přived minimálně sloní dítě,na straně druhé obrovský strach zda se Ti při té mega prdě náhodou neroztrh celej vejfuk,ale dopadlo to dobře a od těch slavných dob mi to funguje pravda náramně až se někteří křižují,protože jak známo jeden prd lepší deseti felčarů a kdo by si nechal dobrovolně roztrhat zákristii že vážení čtející. :twisted:
Takže neboj mladý muži,máš před sebou jen krásné zítřky páč prdy odezní jak ruská vojska,protože nic není věčné a i prdy se jednou vzdají to mi věř,jen se snaž více pohybovat aby i ony mohly cestovati ke kýženému východu a budeš vidět až k tomu dojde jak si společně hezky zanotujete,jen se snaž taky něčeho přidržet aby ti náhodou naši bdělí strážci zákona někde nenaměřili rychlost větší než malou .
Amen slyšeli jste slovo boží. :P :twisted:

Tak tohle je naprosto úžasné a já mám pocit, že už se nebojím vůbec ničeho. Pročítám si to tady, co mě čeká a nemine a tohle mě fakt nastartovalo. Matrix moc díííííík.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 19:40 

Zelenoočko prosím pozdravuj Rendulu,moooc,moooc jí to přeji a závidím,že už to má za sebou.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 20:14 

Taky mi psala Rendula, jenže jsem vás nemohla pozdravovat, protože jsem byla v práci :cry: , tak tímto dodatečně, a přeju jí ať to všechno dobře zvládne a brzy se tu objeví.

http://www.zniflheimu.cz

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 20:58 

Všechny zdravím,když budete mluvit s Rendulou tak ji pozdravujte a at je hlavně brzy O.K. A kdo ještě čeká/jako já/ tak at se brzo dočká.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 21:39 

Moniko vůbec se ničeho neboj. Jsem taky čekatelka na band v Iscare. Já teda poprvé jela na odběry a k chirurgovi. Ale taky to mám blíž. A 13.3. jdu na kolečko - gastro, interna a psycholog. Dietní sestru taky říkali před nebo po zákroku. Věř, že jsme udělali to nejlepší rozhodnutí v životě. Tchýni budeš moct příští rok hodit dřevěnou židli na hlavu a sednout si do dětské plastové žídle. To si piš! Až budeš v Iscare, budeš si případat jako v pohádce. Žádné chatrné plastové židle, ale pohodlná křesílka a až uvidíš to křeslo kde ti berou krev, budeš si připadat jako drobeček. To jednání ............, s tím se nedá nic porovnat. A takových jako jsme my je tam požehnaně, tak si připadáš normálně. Takže já už se na to kolečko těším, protože je to další krok k operaci. A že je gastro hrozný? Nic není tak hrozný, jako můj odraz v zrcadle. Takže Moni vzhůru do boje a těš je na duben. Znáš to: v dubnu zhubnu! :lol: :lol: :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 úno 2007 23:09 

eleno,
moc se těším, celý den nejsem schopná na nic jiného myslet. Nechci to nikomu říkat a pak bude každý čubrnět jaký budu pašák. :D
Manžel prohlásil, že jim bude Kristus oči šmirglovat , tak budou vyvalení. :lol: Díky za povzbuzení, moc si toho vážím, že jste mě tak vzaly pod křídlo. :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 úno 2007 07:59 

Děvčata,
včera jsem neměla čas Vám to napsat.... ale naše obandážovaná Rendulka mi včera odpoledne psala SMS...

Cituji: "Tak Evi, domů půjdu až zítra ráno,protože mě bylo ráno dosti zle z narkózy. Už mě je líp, ale bolí to - no ale pro štíhlost to vydržíme, ne?"

Takže když bude vše OK, tak dneska už Renďa pofrčí domů.... a začnou jí dny sice velkého boje a odříkání,....ale na samém konci budou jistě vidět veliké úspěchy...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 úno 2007 12:50 

Ahoj kočky,jsem doma,z narkózy už jsem venku,ale bylo mě pekelně zle,kdyby bylo co zvracet,měli by v Iscare total vymalováno.Jizvy samotný skoro nebolej,jen ten hajzlík port,ten mě dává.Díky všem za pozdravy a za držení palečků-jo a mám dole 4kg. :lol: :lol: :lol: Teď jdu hají,protože na mě padla únava.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 úno 2007 12:53 

rendula si úžasná. Tak odpočívej a zmenšuj se dál. :D

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 úno 2007 13:26 

No to byl fofr, tak odpočívat :-) Kdyby mě tak rychle s mímákem pustili z porodnice, to bych byla ráda, budem tam muset smrdět ještě 4 dny po porodu, já to taaaak nesnáším :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 úno 2007 13:32 

Ahoj Rendulo, to je dobře ,že už to máš za sebou a že už jsi doma ve své postýlce. Přeju hodně sundaných kil.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 úno 2007 13:36 

tak tě rendulo vítám mezi okroužkovanejma. já ti říkala, že ten jeden den navíc v nemocnici je dobrej a hlavně se dá bez problémů vydržet. tak teď odpočívej a hlavně nezapomínej od začátku na to, že musíš pravidelně jíst a hlavně hodně pít. já vím, ono to ze začátku moc nejde, ale přinuť se. měj se a až ti bude líp, tak se zase ozvi. :lol: :lol: :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina