spejlik píše:
Prosím poraďte: od operace (pondělí) jsem doposud nebyl na velké a i se mi zastavil odchod větrů, nemůžu skoro nic jít a pít, protože jsem plnej vzduchu, zkoušel jsem si i cvičit to co nám doporučila fyzioterapeutka dal jsem si i horkou sprchu a pořád nic, má někdo podobně zkušenosti?

Milý synu,slyš slova boží,
Jasně že si ani nemohl býti na ajnclíku,páč co by si tam taky dělal,byl by to jen prosezenej čas a výsledek žádnej.Kde není příjem,nemůže býti zákonitě ani výdej to je jasné,nezapomeň že máš ve střevech stále jen ten luft a jiný náplně zhola né,leda že by ti jí tam doktoři implantovali o čemž silně pochybuju.
Pokud hovoříme oba o stejném větru,či větrech,lidově zvaných prdech, či kontratrhelech a ne o větru který hučí kol oken iscarových, pak věz synu,stejný problém měli asi všichni zůčastnění,někdo potíže měl menší jiný větší,ale byly pokud Tě to uklidní.
Já je mněl taky a nic sem s tím nezmoh,chodil sem na smradnou cimru tlačit jak kocour do plev a výsledek byl leda ten,že sem si snad i hnul portem,leč prdy stále setrvávali na svém místě,ale jednou to přišlo samo a před tímto slavnostním okamžikem byly bolesti vskutku porodní a taky jó,co Ti mám povídát,došlo k takovýmu prdelnímu výbuchu,citlivé duše prominou,že kdyby v tu památnou chvíli bylo nedej bůh otevřené okno,dozajista bych opustil prostory kliniky raketovým startem a ani pro mě nikdo z rodiny nemusel jezdit,páč tolik nastřádaného plynu dozajista postačí na zpáteční cestu do Litoměřic bez mezitankování.
V první chvilce úleva jako bys na svět právě přived minimálně sloní dítě,na straně druhé obrovský strach zda se Ti při té mega prdě náhodou neroztrh celej vejfuk,ale dopadlo to dobře a od těch slavných dob mi to funguje pravda náramně až se někteří křižují,protože jak známo jeden prd lepší deseti felčarů a kdo by si nechal dobrovolně roztrhat zákristii že vážení čtející.
Takže neboj mladý muži,máš před sebou jen krásné zítřky páč prdy odezní jak ruská vojska,protože nic není věčné a i prdy se jednou vzdají to mi věř,jen se snaž více pohybovat aby i ony mohly cestovati ke kýženému východu a budeš vidět až k tomu dojde jak si společně hezky zanotujete,jen se snaž taky něčeho přidržet aby ti náhodou naši bdělí strážci zákona někde nenaměřili rychlost větší než malou .
Amen slyšeli jste slovo boží.