Bludičko Tvoje založené téma určitě holky přesunou do správného tématu, založila jsi nové a zbytečně. No ale nevadí, však ono se to srovná. Pokud jsi ovšem zamýšlela dotaz položit opravdu odborníkům, tak se omlouvám, že Ti odpovídám jako pacientka. V tom případě považuj moji odpověď za bezpředmětnou a já ji vymáznu. Dej mi vědět.
Mám bandáž a hlad mám skoro pořád. Krom té půlhodinky po jídle. Ovšem záleží na tom, jaké to jídlo bylo konzistence. Jestliže tekuté či hodně řídké, propadne hned přes kroužek dolů a tudíž si to ani neuvědomí buňky "hladu", které, při správném postavení koužku, jsou skřípnuté nad ním v tom malém žaloudečku. Ale neboj se, jednak ten hlad časem nebude tak obludný a druhak si na ten pocit zvykneš. Hlavně nezkoušej větší porce, abys hlad utišila. Za měsíc, až budeš moci jíst normální tuhou stravu, tak se to hodně zlepší. Nezoufej a vydrž. Stojí to za to a bez snahy, trpělivosti a ukázněnosti nikdy nikdo ničeho nedosáhl. Když máš hlad, prostě hodně pij, u bandáže se dá v pohodě pít pořád. Jen nepij po jídle, odlož to tak nejdřív za půl hodinky. Ale tohle určitě víš. Pak taky žízeň se ráda převléká za hlad, tak na to pozor. Když dostaneš hlad, nejdřív se pořádně napij. Jednak tím ten hlad trochu zaženeš, druhak oddálíš příjem jídla a třeťak jícen připravíš na ten příjem jídla. Tak ať si to dobře vykoumáš a přeju hodně zdaru!
Hlavní je "vydržať" a vše se časem upraví a až Ti půjdou kilečka dolů, už Tě nějaký hlad nebude prudit, budeš mít radost z úbytků.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014