Holky moje... Jste zlatíčka....všechny, do jedné.....
A jsem moc ráda, Trixl, že Vás moje hlášky baví - já tak mluvím normálně (kdyžtak se zeptejte Jitky - jak jsme spolu byly včera na kávičce, tak se tak smála, že chuderka úplně slzela - nevím jestli to bylo tou rýží v mým rozkroku nebo těma cca 10 lžičkama omylem nasypaného cukru do kávy...

?? - důležitý je, že se nenudila..)
Ale už mě prosím
nelichoťte ...nikdy jsem tolik poklon neslyšela, tak je mi docela dost trapně...
Samozřejmě ale, že to potěší - to bych kecala, kdybych tvrdila, že ne.. Ale už je Vás na mě nějak moc...jste v přesile.. a já jsem nerada uťáplá pod nadvládou druhých .. takže už psssssssssssssssssssssssst ...ano?
Na operaci se opravdu těším, chci konečně začít žít plnohodnotný život !!! Dneska jsem si chtěla ostříhat nehty na nohou - teda řeknu Vám - nehty to rozhodly! Na operaci se půjde! To byl totiž nadlidskej výkon! Ohnout se, zmáčknout ty moje 3 pneumatiky značek Michelin, Barum a Matador na břiše...abych se k nohám vůbec dostala... Ale zadařilo se! Uff!!
Dokonce si i zpívám... což dlouho nebylo...
Dneska si celý den notuju "plavala rybička po Dunaji".... jsem si totiž vzpomněla na brrrrr-tchýni - jak se nedávno vytopila a měla všude v domě plno vody, voděnky...krásné, studené, vše zmáčející voděnky..
Tedy zpívejte se mnou - ááááá dva tři..... plavala rybička po Dunaji, housátka se za ní kolébají...

(a proč jsem tedy do dotazníku u psychol.psala, že nikomu nepřeji nic zlého ??? )