fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 12:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 15:43 

Ahojky holky po operaci i nekroužkováné!
Zelenoočko!Tak je mi vše jasné!Já zatím žádného prince nemám :cry: ,ale nelituju se a užívám život :lol: .Hledám...., ale je jich nějak málo!
Eleno a ostatní, díky, za ty tipy na gorilky,už taky na ně koukám :roll: a zajímavé jsou i ty zvuky! :shock:
Přeji hezký víkend a :arrow: jdu něco porobit na zahrádku do skleníku,aby jsme měli co nejdříve trošku zeleninky,když má být tak hezky,tak to i tam poroste! :D Míša

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 16:07 

Zelenoočko, to byjsi mohla udělat přivítání. :lol: :lol: :lol: Určitě se tam uvidíme. Tobě řekli at nejíš v neděli? :o :o Mě sestřička řekla at přijdu v uterý mezi 10-11hod. a at se najím . Tak ted nevím je lepší nejíst ten den před???

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 16:35 

Holky nemá se jíst v ten den,kdy vás budou operovat.Čili od 0.01hodin být na lačno.A předešlý den snídaně,oběd-běžné a večeře lehčí-aby neseděla v žaludku a netrápila po narkoze!
Čili celou neděli jíst,pít pak do půl noci a pak už nic.Do operace a pak už nikdy vlastně nic víc.
Si tu trošku depkařím,sem zjisitla,že manžel až teprve teď se začíná zajímat,co mi to udělali,koukal na mě jak divej,že chci aby ještě i příští týden byl se mnou doma do té doby,než mi vytáhnou stehy a staral se hlavně o vodění dětí do školky a na kroužky a takové to tahání s nimi...Koukal na mě jak na zjeva.Myslel,že bude doma jen do dneška,tedy do neděle a pak už půjde do práce!Já ho přerazím.Furt něco vysvětlovat!
A spoustu drobností,prostě koukám,že mě neposlouchá!A furt mám pocit,že mi ostříhali Klárku.Má nějak kudrnaté vlásky a to je neměla,protože ji už odrostly.A najednou mi doma běhá kudrnatý andělíček.
Ježíš,co se mi to tu doma děje!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 16:48 

Ahoj všichni,tak po dlouhý době jsem přišla na to jak sem psát.Už jen 4 dny a dozvím se kdy přesně půjdu na operaci.Nemůžu se dočkat toho dne.Jste zde super parta,každý den si vás chodím čist.Doufám,že mezi vas zapadnu.Mějte se zatím krásně.Julie

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 17:10 

Zelenoočko,to tě asi bude operovat Dr.Karin Doležalová.Mě neoperovala,ale po odchodu mého lékaře mě má v péči,jak jsme pochopila.Je malá/hubená/mladá-tedy malá 160cm asi tak.Když k nám přišla na večerní vizitu,tak jsem ani neveřila,že to je doktorka...
Držím palce.

L

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 17:27 

Datli anarchie? :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 18:00 

Tedy nevím,jak to gastro mohlo být v pořádku :?: :?: Když jsem přišla domů,hladná a žíznivá-dělal mě až o půl 11 a dala si Hodolanskou omáčku,tak jsem byla jak průtokový ohřívač. Sotva jsem doletěla na WC.Co šlo do mě,to šlo ze mě :lol: :roll: :oops: :oops: :lol: :roll: :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 18:01 

Zelenoočko,fakt se omlouvám :oops: bylo to omylem,mezi pečením,zdobením a zabavováním Nanynky....Hold se stalo :D Jinak se ale dortík moc poved,už jsme zakrojili :wink: a je mňam,mňam :D Momentálně je manža zaměstnanej uváděním do chodu narozeninového dárku :lol: Strááášně toužil po meteo stanici s čidlem,tak nejdřív obrátil naruby celou domácnost,při hledání 4 tužkových baterek(nakonec vybrakoval synkům autíčka :D )Teď hledáme vrtačku :D :D 8) No nic,jdu hledat a asi jdou hostííí :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 18:03 

Jituško I. - mě řekl doktor, abych v neděli nejedla...... protože jdu na operaci hned v to pondělí ráno... Ale dr. tím myslel, že se mám najíst naposled v neděli asi tak v poledne = tzn. klasický oběd jako jsem jedla doposud.... a pak už nic moc, nebo kdyžtak navečer už jen něco lehkého - tak jak psala Datlinka..
Ale když Ty tam budeš o den dřív, tak se ještě doma pěkně napapej - i v den nástupu do nem. se nasnídej...abys tam pak celý den netrpěla hlady jako JanaM. s mamčou. Jim tam nic nedaly. A to šly na sál taky až druhý den..

Takže určitě dej na radu sestřičky, protože tam Ti asi už nic nedají. A papej dokud můžeš.. :wink: :wink: :wink:

Přivítání udělám...poprosím sestřičky, ať natáhnou rudý koberec... a někoho z personálu, ať za mě zatroubí fanfáru.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OK?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 18:07 

Budoucí mamulko těhulko L, píšeš, že je ta paní dr.malá + hubená + mladá...tak jen doufám, že není nějak móóóóóóóóc mladá a že já nebudu ten 1. pokusný králík :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 18:30 

OK.Moc díky za odpověd. Tak to já se ráno ještě napapám. Dneska jsme si ještě došli na čínu . Mnam mnam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 18:35 

Zelenoočko- nás bude operovat taky,tak asi to již umí :lol: :lol: :lol: ,mladí doktoři jsou šikovní :!: :!: :!: Lepší než starej paprika. Těm se třesou ručičky :D :D :roll: :roll: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 19:02 

Holky,mohu Vás uklidnit.Ta mladá paní doktorka je moc milá a faj.
Snad má doma dítě školkového věku-kluka.Co jsem z její řeči pochopila.A v podstatě dělá stále jen ty bandáže a prej už jich má za sebou 400.Holt rutina.A poprosila jsem ji,jestli by mohla použít některou s mých jizev a že jo,že teda jedna se náhodou hodí.A jak viděla,že se mi nepěkně hojí jizvy,tak mi udělala takové krásné šitíčko,že si myslím,že to za rok ani nebude poznat,kde to je.
Ani moc nemám modřiny v těch jizvách,jako po tom žlučníku.Prostě myslím si,že jak je mladá a ženská a velmi sympatická,tak to provádí s citem!
A stím jídlem,co tu píšete,svatá pravda.Dodržujte půst od půlnoci a zbytečně do předu moc ne,nebo z toho budete pěkně protivný.Fakt.Stačí,když se zpozdí při operaci někdo před váma z nějakého důvodu a místo v 10 pak pojedete vynervačené na sál až po 14 hodině a pěkně vyhládlé...No a po veeeelkém hladu se podle mě asi snáze blindí,když je člověk po narkoze.
Já si dala ještě večer rohlík v nemocnici a ráno jsem měla povoleno do 6 hodin zapít prášky lehce a dalo se to.
Ještě dobrá rada!Řekněte si při pohovoru s anestezioložkou o něco na spaní a taky oblbovák dopoledne,než pojedete.Moc to pomůže to poklimbávání.Já to tak měla a díky moc za to!Dopoledne do 14 hodin jsem zaspala.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 19:02 

Již brzy okroužkovaná Zelenoočko,no neumím odhadovat věk-asi jí bude 30-vypadá dobře! Na kontrole jsem u ní byla všeho všudy 2x,pak jedno setkání při vizitě a na tom setkání v Iscare,které se koná každý měsíc.Je fajn.Bude to O.K.!

L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2007 19:04 

L
Nechceš nám tady taky nahodit těhu metřík?Já si nějak už nemohu vybavit,jak moc jsi s bříškem daleko.Prosím!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina