fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 srp 2025 19:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 10:28 

Rendulo, já zas když jsem tuhle nechtěně a nečekaně přetáhla cestou po úřadech dobu jídla, jsem měla jiné potíže. Ne že bych po příchodu domů nevěděla co dřív sníst, ale venku na ulici se mi tak svíral a kroutil žaludek a tak v něm kručelo, že jsem se málem složila na chodníku. Zachránil mě nějakej starej cucavej bonbon vydolovanej ze dna kabelky. Průšvih byl v tom, že i když jsem pátrala v obchodě co si nahonem k jídlu koupit co bych mohla aspoň ukousnout i na ulici, nenašla jsem tam nic.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 10:50 

Jani od včera vím,že sebou budu tahat aspoň banán,já když pak mám nával hladu,zaháním to sladkým.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 11:29 

Prosím vůbec nereagujte na příspěvky od "já".Díky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 14:01 

Renduli-leží mi v hlavě tvé kilogramové skoky a stopky.
Napadlo mě,že první kila šly dolů spontáně v návaznosti na operaci.Ale ta chřipka ti sice snížila kila,podle mě né tukové,ale hlavně tě dehydrovala.Dala ses do kupy,baštíš teď zas normálně jako po bandu,ale nehubneš.Tělo si dobralo zase vodu,možná si teď něco po tom šoku i začalo střádat,prostě vyrovnává se a nehubněš,ale myslím,že po týdnu to zas pojede dolů.
Kdyby ne,tak bych se podívala do jídelníčku,jestli tam není něco,co to brzdí,případně začít zase tekutou,kašovitou....
Podle mě je tvůj nynější stav naprosto očekávaný,jen ti to nikdo z doktorů/dietek neřekl.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 14:07 

Datli,já o tom tak přemýšlela,a myslím,že můžu být ráda,že ta kila,o která mě připravila ta střevní chřipka,že nejsou zpět,ale že se držím na stejné váze,určitě jsem byla dehydrovaná,to už jsem doplnila,takže teoreticky bych měla zase přibrat,ale stojí to,takže vlastně hubnu,což je důležitý.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 14:12 

jojo,supér,pochopilas to.Jen já to neumím ty myšlenky z hlavy formulovat.Ale přesně o to tu asi jde!
Šikovná.

ZELENOOČKO
jAK POPISUJEŠ TY BOLESTI-UKAZOVALA TI REHABKA cvičení,respektive dýchání?Mě to moooc nakonec pomohlo právě v té bolesti při dýchání.Ale je fakt,že dodnes se zapomínám a mluvím bez nádechu do té doby,dokud mi nelupne v žaludku.No blbec-dýchat se musí.
Jo a dej si večer sprchu a popros manžu,ať ti pomůže a hlavně pohlídá,kdybys měla mrákoty.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 14:28 

Rendulo,neboooj,půjde to,půjde.Tělo se vyrovnává z operace, má malilinke žaludeček a ještě dostalo virozu. To byl hroznej šok. Chvilku bude trucovat,jako,co jste mi to udělali a potoooom? Potom to půjde dolů. Slibuji na 100% :!: :!: :!: :wink: :wink: :lol: :lol: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 15:42 

Holky dík za rady.
Před malou chvílí jsem zaznamenala 1. úspěch - dostala jsem do sebe asi tak 1/3 Actimelu a je mi dobře. A jinak jsem na čaji - kupuju si citronový ledový čaj od Aquily - a zatím mě z něj nic nebylo. Vím, že je sice sladký, ale dělá mě dobře. Točí se mě totiž hrozně hlava, vím, že je to z toho, že málo piju, ale časem se to snad spraví... Jinak Datli mi poradila, ať si vezmu hroznový cukr, tak snad to bude OK.
Ale motanice mám pořád, je možné, že to bude z té bolesti zad a za krkem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 15:51 

Nazdaaaaar Zelenoočko :lol: :lol: :lol: , jenom takovej dotaz k tomu točení. Neskřípla se ti krční páteř,když jsi byla v narkoze?

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 15:56 

Mějte se hezky,jdu do práce. :cry: :cry: . Kouknu se sem tak kolem 23 hod. až se vrátím. Tedy,pokud tu někdo bude :lol: :lol: . Ahooooj :P :P

Předmět příspěvku: Bandáž žaludku
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 18:08 

Ahojky,mám BMI 55.7.jsem diabetička a nemám pevnou vůli k tomu aby se mi podařilo zhubnout.Zkoušela jsem už Lindaxu,merídii a nic nezabírá :(
Myslíte,že by mi udělali bandáž žaludku??Že i mě by pomohla??A dělá se to i někde poblíž karlových Varů??Děkuji za odpovědi.N
Ještě by mě zajímalo jak dlouho to trvá než mě udělají všechny ty vyšetření než bych šla na bandáž??A musím tyto vyšetření absolvovat tam kde mi zákrok budou dělat nebo můžu tady u svých doktorů???
A taky hodně čtu,že ale musí mi toto doporučit obezitolog,ale když jsem ještě nechodila k žádnýmu??Chodím jen k diabetikovi.
A hradí tento zákrok česká pojištovna nebo si budu muset doplácet??nezlobte se,ale jsem z toho trochu mimo,moc se bojím,ale je to asi moje jediná šance a jsem hrozně zvědavá...ještě jednou děkuji.Nataša

Naposledy upravil Nataša dne 07 bře 2007 20:07, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku: Re: Bandáž žaludku
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 19:31 

Nataša píše:
Ahojky,mám BMI 55.7.jsem diabetička a nemám pevnou vůli k tomu aby se mi podařilo zhubnout.Zkoušela jsem už Lindaxu,merídii a nic nezabírá :(
Myslíte,že by mi udělali bandáž žaludku??Že i mě by pomohla??A dělá se to i někde poblíž karlových Varů??Děkuji za odpovědi.N

Milá Natašo, máš všechny plusy pro bandáž :wink:
Jinak v KV asi spíš nic, holky odtamtud jezdí do Iscare. Takže neváhej a volej, objednej se a budeš mít jistotu.

enjoy

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 20:41 

Zelenoočko kočičko vítám tě doma ,tak vidíš je to za tebou a doufám že bolest ti bude pomalu ustupovat .mě taky bylo po operaci dost na zvracení,dokonce mi píchli i dvakrát injekci na uklidnění žaludku.Vím je to trošku jiný zákrok tak nemůžu moc srovnávat.Tak přeji pěkný den,a uvidíš brzy bude líp :P :P :lol: :D :D

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 23:15 

Natašo, ahoj. Nejblíž máš opravdu Prahu. Podle mě je pohodĺnější si nechat všechna vyšetření tam, než běhat po všech čertech a trapně vysvětlovat, co vlastně chceš sama se sebou udělat. Takže pokud ti smím radit, hned zavolej do Iscare a objednej se. Když budeš potřebovat snaží se tam udělat ti více vyšetření ve stejný den. Jsou tam moc milý. Žádné doporučení nepotřebuješ. Takže pokud sama věříš, že bandáž chceš, tak neváhej a jdi do toho. A já ti na té cestě přeju hodně štěstí! (Jo mimochodem, pokud máš diabetes II. typu, tak se stává, že po bandáži se pacienti vyléčí tím, jak redukují, takže kromě váhy dolů, úžasné plus pro tvé zdraví). Pročti si co nejvíc příspěvků a hlavní stránky a vše se tam dozvíš. Já vím, je toho hodně, ale věř mi, že já to taky přečetla a všechno!!! :lol: :lol: :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku: Prosím o radu.
PříspěvekNapsal: 08 bře 2007 07:57 

Ahojky, prosím o radu, zda-li jste se některá z vás setkala s takovou nepříjemností jako jsou měsíčky zrovna v termínu operace.
Mám je dost nepravidelné a obávám se, že mi to tam vleze. Myslíte že to bude velký problém? Nerada bych vše odsouvala.Díky moc. Romča

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina