TEDA ÉČKO překvapil jsi mě!!! Seš dobrej, máš mé velké uznání. Doma mám totiž pupkatýho mužíčka s pivním mozolem (ač pivo nepije) a ten začíná dietu každé pondělí, už asi 3 roky a ještě nezačal. Tedy musím to uvést na pravou míru. Já mu dám něco dietního a jak na chvíli zmizím, hned jde rabovat, čím by se dorazil. Prásknul mi to na něj synátor, ale stejně to bylo jasný, když záhadně mizely sušenky apod. a na druhou stranu se odpadcích objevovaly papírky....seš dobrej, že máš tak velkou vůli, aspoň třetinu z ní bych přála svýmu muži.... Teď dost zhubnul jeho kamarád, tak manžel prohlásil, že když to dokázal on (pohodlňáček), tak že to musí dát taky.
Éčko, vážně přijmi véééélikej obdiv, seš super chlap! Teď už to snad musíš poznávat i na pohybu a pocení, že? Já jsem si po shození nejvíc oddychla, že už jsem se nepotila jako prase a vyšla do schodů jako normální člověk, tedy bez záduchy.
Vydrž! Držím Ti palce!
Koukla jsem na rajče a - fakt je to hodně vidět. Kalhoty jsou Ti hodně volné a kdybys měl na tričku proužky podélné, výsledek by byl ještě výraznější. Gratulka!
Milčo, prosím Tě, ukousni si k té své jahůdce taky aspoň jeden můj čtyřlístek - budu Ti moc vděčná

. Můžeš mít takovou malou oslavičku, 30 jahod je už pěknej kopec!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014