fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 17 zář 2025 15:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 10:41 

Aloušku :děkuji jsi hodná,ale není to 1Okg měsíčně ale ,přesně 7,8-8kg za měsíc takže myslím že to vychází tak akorát jak je psáno 1-2kg týdně,sama jsem ráda že to zatím jde,zdá se mi to pomalé,ale když je to tak zprávně -tak to respektuji ,taky jsem ráda že to zatim jde,no uvidíme,byla bych ráda kdyby to ještě nějakou dobu tak pěkně šlo,jak říkám pomalu,ale jistě,Alenko a co se týká teho tvého směnování,je to optížné to je jasné,ale i tak držím paluchy ,aby to bylo jen a jen lepší... :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 12:00 

Irisko, jsi úžasná, gratuluju! Erytrine! Ty teda opravdu válíš, je to výkon hodný obdivu-bez jakéhokoli zásahu zvenčí, jen pod dohledem neprůstřelné lékařky, která Tě evidentně naštvala do té míry, že už jí ani brzy nebudeš muset potkávat, pokud pojedeš takovýmto tempem!...No prostě, všicni jste opět zabodovali-Boss, tak ráda Tě čtu...:), jsi také moc dobrá, dá ti to shazování několikanásobně více dřiny, než většině z nás a proto obdivuji, že ses zakousla a nevzdáváš to! Tak a my jdeme zase s malou na houby, jedině v lese si trochu vyléčím nervy a to za každého počasí..poslední dobou bych se tam mohly odstěhovat:-(. Mějte se moc hezky a večer se možná v kecárně pochlubím, jestli i když jdeme takhle "časně", tak zda jsme alespon pokryly dno košíku:-).

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 13:42 

elifis:no příroda je nádherná věc a jak říkáš je tam to krásné ticho a neboj houby taky,určo bude plnej košík,tak se pak pochlub,já boss taky obdivuji,že se zakousne a jede,ale takových je tady více ,snaží se a teho si na nich vážím že i přes některé úskalí to nevzdávaj a pomalinku jedou,takže smekám všem,i Tobě elifis,taky Ti balónky pěkně letí v dáli,tak se opatruj a pěkný den :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 14:46 

Dani moc velké gratulace posílám do tvého počítače. Snad ti je vyřídí a dá ti je přečíst je to skvělé a mam za Tebe velikou radost jsi bojovnice. :P

Irisko
ty holka jedna od tebe slyším stále jen chválu ale chválená musíš být v první řadě ty odemě to co předvádíš je neskutečné a je to nádherný, krásný, suprový a vše možné jak ty jedeš rychle nemam slov jen snad držím paluchy aby to tak šlo co možná nejdéle nejlépe až do tvého cíle :);)

elifis
moc ti za to děkuju to co jsi napsala zní tak krásně a povzbudivě, prostě mě nutíte těmito komentáři pokračovat v mém úsilí a nemohl bych dopustit aby se to zvrzlo a já se musel před sebou i Vámi stydět a chodit kanály :D jinak byly jsem v lese v sobotu, v neděli a včera a vždy dva košíky hub :D mam z toho radost pač u nás to jinak roste poskromnu, a vždy jednou tak za 3 roky :D a hlavně dělám tím něco pro hubnutí je to vždy aspon dvouhodinová procházka takže super. Tak si to pořádně užívejte v lesech je nádherně

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 15:24 

Erytrin:teda Honzíku ty jsi moc hodnej,děkuji ,myslím že tohle forum je pro nás oba taková malá droga viť,ale pěkně pozityvní :lol: Nedá se jet směrem zpět už pro ty fajn lidičky co nám tu věří,a já věřím jim i Tobě....Tak se drž a les a houbičky,no letos prej rostou všude,tak jsi to jen potvrdil,musíme udělat pěkné zásoby na další leta :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010 18:28 

Erytrine obdivuju mooooc obdivuju, dovedeš si představit kolik lidí by s tvojí váhou jen leželo a fňukalo a ty se hýbeš ! To je bombaaaa :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010 06:35 

Ahojky, díky všem za své zkušenosti se směnným provozem, doufám, že jim ve fabrice brzy dojde, že to je neefektivní směna ( myslím tím noční) a brzy se vrátíme k dvousměnnému. Jinak se mi podařilo opět něco shodit, přitom jím 7-8xdenně, žádný pohyb, to až po 14.8. ( měsíc po operaci ). Už se na to těším, cítím se taková rozkydlá... :) Hezký den vám všem :)

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010 08:07 

Danuško blahopřeji k dalšímu úbytku,jsi šikulka,no taky pevně věřím že jim to dojde,ale myslím že mají malé mozečky,a jelikož vedení noční nedělá,tak asi těžko,tak se optruj papa :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 10:44 

Ahoj! Ahoj! Ahoj!
Hlásím svou dnešní váhu - 101,7 :wink:

Metřík si změním, až budu pod stovkou :twisted: už se na to těším....... 8)

23 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 12:06 

Dars:ahoj,ahoj ahoj,blahopřeji,blahopřeji ,blahopřeji,zachvilinku budeš docentka,jen tak dál :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010 05:58 

Ahojky, Dars velká gratulace k blízké docentuře...Jsou to krásné pocity, když zmizí trojciferné číslo :) Erytrin díky za vyjádření podpory, je to od Tebe milý...Dnes je to přesně měsíc od mojí operace. Oslavím to v posilovně ( lehce podle sil ) a pak v bazénu. Jestli nebude lejt, chtěla bych na houby, prý tady rostou na nůše... :)A jak je to u vás s houbičkama, rostou rostou? :) Hezký den vám všem

24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010 06:23 

Dobré ráno, zdravím Vás z opět upršeného Liberce. Leje tady zase celou noc, tak ani nemůžu spát. Pročítala jsem si vaše úbytky a je to prostě paráda. Všem vám moc gratuluji. Někdy si říkám, že to ani není možné po tolika letech marných bojů... Já jsem taky max. spokojená, vůbec si nepamatuji, kdy jsem takovou váhu měla. To tak v 8 třídě. Včera jsem si koupila kalhoty ve velikosti 38, no paráda. Přeji vám všem, aby se dařilo a AŤ UŽ PŘESTANE PRŠET. Danas

[url=http://[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9TIDXV/]Obrázek[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010 07:13 

Danas no to si děláš srandu? Už jsi dala tolik dolů? No to mě podrž. Držíš??? Gratulka, tak teď už seš vážně nudle! :wink:
Napiš mi pak datum, na kdy seš objednaná. No nepoznám Tě, to je ložený. Budeš se muset hlásit jako posledně!

Máš pravdu, celou noc se nedalo zamhouřit oka, taková děsná bouřka a lijáky, jednu chvíli jsem myslela, že nám vážně třísklo do baráku. Tfuj :( !
Myslím na ty lidičky, co měli nedávno potopu a zas jim to hrozí. :cry:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010 07:51 

danas :shock: :shock: :shock: tak to se ti teda vážně povedlo, holčino zlatá! Koukám jako blázen a těším se, že třeba se mi poštěstí alespoň zčásti jako Tobě a budu za 7 měsíců od operace o 40kg tenčí:-)....krásná práce! Dodržuješ asi přísný Dejnin režim, viď? A sportuješ? Nebo máš režim a la Verča, trošku anarchie a hodně štěstí? ;-)) Vážně pěkné!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010 08:07 

Elifis tedy Ty taky jedeš báječně, ani se mi nechce věřit, že v květnu jsi měla tu startovací váhu, co máš na metříku...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina