fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 srp 2025 21:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010 22:30 

Díky Irisko, při mém věku a váze už krásná a štíhlá nikdy nebudu, s tím jistě pan doktor počítal :D
Doufám, že ten nový psycholog bude příjemnější :)
Bossi, jak bych byla šťastná, kdyby mi při gastru dovolili zaplatit si 100 Kč, abych tak netrpěla. Šprajcovali se mi dát i ten sprej, prý to k ničemu není, injekci odmítli. A doktor volal přes celou čekárnu, že tady má 150kilovou pacientku, že potřebuje pevnější stůl, že ten jeho je jen do 120. A pak mě pořád poučoval, ať se moc nehýbu, aby pode mnou neprask stůl. Dost nepříjemný.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 srp 2010 22:44 

Sibylo jeden důstojnější zážitek za druhým... :roll: No hlavně, že jsi přežila :wink: .

Zkrátka takový přístup by se mi ani ždibíček nezamlouval, škoda, že jsi nemohla nějak shodit hřebínek tomu panu doktorovi. Měla jsi aspoň "nechtěně" dupnout na nohu.
Gastro samo o sobě je trochu stresující a nepříjemný zážitek a při takovém jednání to musí rozhodit každého.
...jen jestli si nemocnice za do výkonu nepřičetla i premedikaci, kterou vůbec neprovedla :evil: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 07:08 

:shock: Sibylo, tak to tedy čumím a ten přístup je velice neprofesionální a naprosto hnusný...šla bych si na pana Dr. stěžovat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A mě stříkli ten spray a umirtvil mi to...takže žádné takové, že to je k ničemu, to já jsem měla štěstí...byla jsem v Hornické nemocnici v Karviné a můžu jen a jen doporučt...sestřičky milé, vlídné, chápající a doktor taky....ta jedna sestřička dokonce vyhrála anketu o nejmilejší sestřičku nemocnice....ale je mi tě opravdu líto, cos musela podstoupit :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 07:34 

Sybil, já měla na gastru super doktora, pořád mě chválil, byl vtipný, milý laskavý..jako doktor užasný, a jako chlap...charizmatický :)
a neměl ani jednu poznámku k mé váze, jen řekl, že chápe mé rozhodnutí.

Bossice no s tou péčí právě nevím jestli neměla Lucie.K pravdu, že lepší je specializovaná klinika...no uvidíme, hlavně ať mam brzy termín a všechno dopadne dobře. Jak tady čtu vždy to tak není :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 12:20 

Sibylko: :shock: No to je hrozný,já bych mu dala takovou ránu ppěstí,kdybych tam stebou byla že by si tu hadici tam sám musel strčit,to jsou tak neomalení a necitliví hajzlíci,no to je opravdu hnus,opravdu kdo neměl nikdy problém s váhou nepochopí silné lidi,opravdu ne,tady je jen důkaz,nic si steho nedělej a držím pěstičky aby dálší doktůrek,kterého potkáš,byl milej a hodnej,a pro dnešek pěkný den :P :P :P U nás svítí sluníčko ,tak jsme byli ráno na Floře a odpoledne pujdem taky na procházku,,,tak se mějte všeci moc pěkně :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 12:34 

já teda musím říct,že s lékaři mám podobnou zkušenost....ale to jsou lékaři,kterých se tyhle problémy,kolem operací, netýkají...například mi v půlce června otekl kotník,šla jsem k ortopedovi,řekl mi,že musím zhubnout a dal prášky na bolest.....to bylo vše, dodnes kulhám a nemůžu na kotník došlápnout...když jsem byla na OB klinice na konzultaci, paní doktorka se mě ptala, proč kulhám, tak jsem jí to říkala, se rozčílila,prý - to je jasný,že musíte zhubnout,ale tu nadváhu nemáte ze dne na den, už ji nějakou dobu máte a zlobila se,že mi to ani nezrentgenovali...když jsem šla na endokrynologii,kde si paní doktorka přibrala i obezitologii, tak se mě sestra na chodbě vyptávala, proč tam jdu,kolik vážím,atd....prostě se fakt někdy zdravotníci chovaj necitlivě,že by je člověk praštil.....no jo no... :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 13:19 

Sibyla Jani, tak to je perfektní, že už se ti to trošku posunulo směrem k operaci a na takového MUDra se vybodni, jsou to blbové :evil: :evil: :evil: já měla kardiologa a ten tak nesnáší tlusté lidi, že mě vždy vyšetřoval jen v rukavicích a když jsem vstoupila k němu do ordinace, tak pokaždé zařval- A NA VÁHU - je takovej chudák hubenej, tak má asi mindrák :wink: :wink: :wink: jo a obezitu by léčil zašitím huby :shock: :shock:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 13:32 

Sibylo jsem moc ráda, že jsi zase o něco blíž k operaci, já byla operovaná dr. Jeřábkem a byla jsem spokojená....na gastru jsem byla u stéjného doktora jako ty, takže mám stejnou zkušenost, taky řval přes celou čekárnu a nadával mě, ať se na tom stole moc netočím :cry: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 14:56 

Já jsem naštěstí taková povaha, že se mám ráda i tlustá a nemám z toho mindrák. Jak tady čtu, že nejdete k vodě, že se stydíte, tak já to nějak neřeším.
Příjemný to teda nebylo, ale ona s tím doktorem byla nakonec i sranda. Když viděl, že si z jeho keců nic nedělám, naopak mám z toho srandu, tak jsme se i zasmáli. Nabídla jsem mu, že když má strach, aby pode mnou nepraskl stůl, že si klidně lehnu na zem, ale že si bude muset s tou hadicí ke mně přilehnout. A vlastně mě tady ta komická situace dostala z nejhoršího stresu a z hrůzy před tím vyšetřením :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 15:54 

Sibyla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 17:30 

Princessx...jestli jsi měla na mysli, že v Turnově je jen "taková" nemocnice, tak to musím uvést na pravou míru. Zabývají se zde bariatrickými operacemi již několik let jsou na ně specializovaní. Tak POZOR! V tomto oboru je profesionalita víc než 100%ní. To by k nám nepřestupovali do péče lidičky, co byli operovaní jinde a nedostali péči, kterou si představovali.
Kdo mě podpoří???

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 19:10 

Bossice nechápu ten příspěvek...já se nějak zmínila o Turnovu? proč hned tak z ostra?

já mluvila o Jablonci..a ne ve zlém, ale nejsou na to specializovaní..tak proto jsem psala, že jsem na važkách....ale ani tak bych si nedovolila napsat, že jejich peče je spatná..rodila jsem tam a byla jsem moc spokojená.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 21:05 

Princessx vůbec jsem to nemyslela zle, já jsem tam dala ten Turnov proto, aby se jiní nelekli, že to je jenom "taková normální" nemocnice a je lepší si vybrat kliniku. Nevěděla jsem, že se jedná o Jablonec, to je moje chyba, asi jsem blbě četla nebo ten příspěvek, že se jedná o Jablonec, jsem přehlídla. Jinak ale co jsem slyšela, tak Jablonec s baratrií nemá zrovna velké zkušenosti, takže jsi to myslela asi takhle. Ale dělají tam plikaci, což je zase "nadnáší" k dobrému. S tou zřejmě budou v kurzu. Plikace je u nás ještě "vzácná".
Jestli jsem Tě namíchla, tak se zase odmíchni, promiň. 8)
Jo a jestli někdy píšu "z ostra", možná to tak vyzní, ale není to "útok jako obrana", jsem to prostě JÁ, vopice vopičatá. A někdy prudící, skákající a pošťuchují. Vím, měla bych být důstojná vzhledem k věku, ale nějak to vázne! Jenže na Benny nemám ani náhodou. To je nekontrolovatelný živel, ta tu bude nejmíň do 110, co má elánu :roll: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 21:09 

Tak jo, už jsem ten příspěvek od Lucky dohledala a ona ta moje poznámka byla fakt mimo mísu. Princessx přijmi omluvu. Porucha byla na mém přijímači. :oops:
Ale nevadí, aspoň jsem vychválila Turnov!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 srp 2010 09:02 

Bossice, uplně v pohodě. já jsem se jen lekla..co se děje...ale se taky upíšu...hlavně teď když emoce fungujou na plný čáře.

Já jdu práve na tu plikaci, tak doufám, že s v tom budou dobrý..nechci zase měnit kliniku a čekat bůh ví jak dlouho.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina