elifis:děkujííí,jsi právě ten článek co mi dává sílu opravdu bojovat ,jak lev a kousat a kousat a ukusovat kousíčky kil a zahazovat je,prostě ten můj začáteční boj byl jednoduchej ,vše kolem se tak nějak posr...a já jsem řekla že musím bojovat ,alespoň za sebe a za svoje děti,za moje zdraví a za sílu jím dát co nejvíc mé energie,kterou budu pro ně potřebovat,tak bojuji,mám i velké mety,první byla ,Rozvod,-postavit se na vlastní nohy,samozřejmě ještě to bude dlouho trvat,pak šlahnout z kouřením abychom mohli žít či přežít,tak mám 2a půl roku co jsem zahodila poslední cigartku,a ted bojuji se zdravím ,ale snad to taky nějak dokopu,ale to hlavní je děti,a tak nějak si říkám základ je zdravá máma,tak sem na sobě začala pracovat,a ještě stále věřím že to snad tentokrát dokážu

A proto děkuji holkám na foru,protože některé mi pomáhají více,oni ví a jsem vděčná a některé slovem jedním ,dvouma,ale dodává mi to energii,taky když mohu jjá někomu popřát nebo pomoci,tak mi to dává sílu a říkám si třeba tady na tom světě přece jenom k něčemu jsem

A proto jedééém a bojujéééém

A ještě něco holky ,mám vás hrozně moooc ráda

Přeji všem krásný den

A děkuji za pochvalu foteček,teď budu dělat se 40tak snad pujde taky něco vidět

A neboj ,když vidím jak krásně letí,tvé balonky tak zachvilku mě doletíš i předletíš

Jsi taky šikulka