fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 11:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2010 16:04 

Iriska jooooo holka nevypadám, vypadám starší než jsem :shock: :shock: bys měla vidět moje kolegině v práci, to jsou kočky, krásné štíhlé a já jsem vedle nich babička :roll: :roll: jinak věk mám napsanej u metříku, se divím, že sis nevšimla, ty lichotnice :lol: :lol: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2010 20:31 

Irče a Verče, blahopřeju ke kulatinám, holky šikovný :!: :!: :!:
Já si sem asi nikdy nezapísám neboť je moje váha zas o dvě kg vyšší než na metříku :evil: :evil: :evil: ...

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 srp 2010 21:20 

Sákriš holky, jak to děláte, že od Vás ty kila tak zdrhaj??? :twisted:

Samozřejmě všem moc gratuluju a Dejno, Ty už jako končíš, jo? ...uf, to jsem ráda, už to vypadalo, že snad chceš stát ve školním kabinetu coby kostra k výuce anatomie lidského těla...to jsem ráda, že Tě ta pošetilá myšlenka opustila :oops: . A hlavně tu hodně skuhrej se svým přírůstkem 300 gramů, to je opravdu strašné!!!

Terčo no nepicla by ses?
Iriska jede s bandem jako čertice, to mě podrž!

Ale dnes jsem byla po 2 letech na kontrole u kardiologa, nějak mě taky nemohl poznat a jupííí, už nemusím brát vůbec léky na vysoký krevní tlak. Před 2 lety 3 celé prášky, před půl rokem už jen půlku a před měsícem jsem vysadila i ten a paráda, nepotřebuju nic. A říkal mi, že má v papírech napsáno "lupénka s krvácejícími ragádami" a prý ať mu to ukážu. Tak ukazuju a on říká, to ne, já chci vidět tu lupénku a tak říkám, no vždyť jo, tady, tady a tady byla... :lol:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 06:44 

bossice..tak to je paráda,že tě opustila i lupénka :wink: ...a jak píšeš o těch lécích, taky doufám,že je časem odložím...beru na vysoký tlak,srdce,odvodnění a šž,ale ty mi zůstanou, to se zhubnutím nezmění...ale s těmi ostatními 3 se rozloučím fakt ráda...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 07:36 

bosííí:i já se přidávám,pokud jsi udělala pokrok proti nemocem,jsi ukázovím příkladem,že s hubnutím odchází i některé nemoci,proto gratuluji a to moc :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 10:08 

Holky, zvlášť Paniko, štítná žláza mi taky pěkně blbla, tedy spíš moc nepracovala a udělaly se mi uzlíky, ale doktorka mi hormony nechtěla ještě nasadit, tak jsem to tloukla roky jen s jodidem a calciem. A víte co? Štítná žláza se trochu rozhýbala a hormony mám už v normě. Příštý týden jdu na endokrinologii na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli se mi štítnice a uzlíky náhodou nezmenšily. Ale moc v to nedoufám, protože to máme rodinný zatížení a operace mě časem stejně asi nemine. Ale Paniko, nepanikařím, spíš věřím ve zlepšení. Věřte taky, pozitivní myšlení dokáže divy! Zdar! 8)

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 12:28 

bossice,teď jsem se fakt rozbečela....taky mám lupénku,né moc,je pár ložisek po těle ale dost na hlavě,a taky doufám,že se jí zbavím jako Ty společně s těmi hnusnými kily,o lécích na tlak nemluvě....někdy mám pocit,že se toho termínu nedočkám....už chci taky umazávat kila a cítit se líp...taky kvůli práci-samí chlapi sportovci...a já-koule-těch posměšných pohledů si nejde nevšimnout,místo abych před operací hubla,tak jen z depresí přibírám....
Nejvíc mě štve,že jsem před tou první operací víc nepřesvědčovala doktora,aby mi rovnou udělal tubu,mohla jsem už dávno žít hezčí život,mám pocit,že se mi to všechno pořád sere a sere,tak doufám,že se ten nahoře konečně nade mnou smiluje ta 3 operace dopadne na výbornou a bez komplikací!!!!!A Vám všem přeju to samé-jen radosti a žádné starosti!!!!
:wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 12:46 

adyna přeji ti ať již se všechno jenom daří a žádné problémy tě už nesužují a hlavně ta váha ať je stále menší a menší :wink: :wink: :wink:
já to měla podobné, napřed bandáž, pak problémy s bandáží a váha šla nahoru, tak reoperace na tubu, pak taky díra v žaludku a umělá výživa a nyní mám již druhou kýlu v jizvě- tak zase bude operace a váha mi stejně dolů nejde, tak mě chvílemi se.e celý svět, mám nemocné srdce a potřebuji nutně zhubnout a to moje tělo si dělá co chce :x :x když jsem chtěla bypass, tak mi ho nechtěli udělat, že bych se prý rozpadla, když při něm nezůstávají v těle žádné vitamíny a minerály :evil: :evil: ale já je stejně jím již 20 roků v tabletách, tak v tom bych problém neviděla, mám někdy pocit, že my pacienti dokážeme daleko lépe odhadnout co je pro nás dobré a co ne :roll: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 12:54 

Andyno jo, zasloužíš si po tom všem trápení a ústrcích konečně pohodu a klid. Moc Ti to přeju a věř, že lupénka se Ti taky ztratí. Já jsem v to už vůbec nedoufala. Protože se mi to s přibývajícími roky horšilo a věčně jsem v tom měla infekce. Nejnepříjemnější to bylo na rukách, to jsem se styděla podat někomu s takovejma pazourama jídlo a pořád se jen omlouvala. A teď ten vedlejší efekt zhubnutí říkám vždy doktorům a oni kroutí hlavou. A všelijaké ekzémy a lišeje, co jsem mívala hlavně v zimě a hodně ve vlasech, jsou taky skoro pryč. A když se objeví, dvakrát natřu krémem a je to fuč. Celkově se mi zlepšila pleť, jen co je blbý, že v mým věku už se ta kůže pěkně řasí a vystouply vrásky na místech, kde je kůže hodně jemná. Třeba okolo očí. Ale čert to vem, svůj věk stejně nikdo nezapře a čas a stárnutí (taky smrt, ale tu zatím ignoruju) je prý jediná spravedlnost na světě :lol: .
Asi tak půl roku po bandu se mi lupénka začala ztrácet, ale ještě skoro rok jsem měla na těch místech tmavší, do ruda zabarvenou kůži. A letos už tam nemám nic, zkrátka vůbec nic :shock: . Tak se trochu zasni a představuj si takové jemné a čisté své tělíčko, brzo se dočkáš! :wink:

Alenko :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 13:13 

taky se přidám, já se zbavila veškerých léků na tlak a arytmii, na dnu, na alergii - brávala jsem claritin 2x denně od května do října - letos jen párkrát nárazově v srpnu, když graduje pelyněk... , zmizela lupenka na loktech, kterou jsem měla od puberty a vůbec veškeré ekzemy, které mě dost trápily všude možně... plus u mě bonus ta odložená hůlka, běhám jak čamrda :) je pravda, že zmizelo i dost vlasů, ale už krásně mršky po lichořeřišnici dorůstají :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 13:30 

Dejno ona je lichořeřišnice i na vlasy :shock: ? ...nebo to je od Tebe lumpárna? :evil: Ale Ty seš seriózní, tak doufám, že ne e. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 13:37 

bossice,tak teď bečím ještě víc,díky moc za podporu a naději v lepší časy.Vím moc dobře,jak ses cítila-já to mám na loktech a v létě strašně trpím,nejde to zamaskovat a lidi se ptají co to mám a já vím,že se toho někdo štítí a má strach,že je to přenosná nemoc.K tomu zasnění-zkusila jsem to a výsledek byl,že jsem se strašně rozbrečela,prostě jsem psychicky v pr....,
sned už to všechno vyjde....karty řekly,že jo a já jim budu věřit........Na vrásky jsem připravená,už jich mám taky dost,ale je mi to jedno,hlavně zdraví....
Alenko,ty sis to taky pěkně slízla,a ještě k tomu se ti ta váha nehýbe tak,jak bys chtěla-tak kde je sakra ta spravedlnost???Ta kýla už je asi jen bonus :cry: ,a pokud máš pocit,že ten MGB by pro tebe byl lepší,tak máš pravdu-intuici bychom neměli podceňovat,už jsem se o tom mockrát přesvědčila.
Dejno,ty jsi další důkaz toho,že lupénka je vyléčitelná!!!Vím,že někteří lidi se jí a ostatních neduhů zbavili hladovkou,což je celková detoxikace organismu,no a po bar.operacích je to taky vlastně taková mírnější hladovka,takže neskutečná očista pro léty toxiny zamořovaný organismus!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 13:42 

Andyna,Alenka:vy jste ty holky, když čtu tak pláču,já si snad utopím noťas ,já vám přeji hodně zdravíčka a štěstíčka do dalších dní,jste jedny s těch co si to nadmíru zaslouží,a kilíčka prostě dofuč.Jinak jak psala Dejňa a Bosíí tak pokud se po schudnutí zdravíčko zlepší a odhodila bych i další léky na dnu a tlak,tak řeknu že si myslím,že jsem začala bojovat,tak nějak v pravej čas :roll: Mějte se tu pěkně jdu pomalinku pokračovat,v pět mi dovezou zlatíčko a ještě jedno navíc tak se na dětičky děsně těším,ikdyž dneska mě děsně třeští hlava ,děsně,tak páček a všechny se držte,Andy tak snad Tubu bude to nej,fakt moc přeji :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 13:57 

Lichořeřišnice větší je bylinka z Jižní Ameriky, která se využívá pro značné antibiotické účinky. Užívané části lichořeřišnice jsou semena, květy a listy. Jedná se o podpůrný přípravek k posílení správné činnosti močového měchýře. Lichořeřišnice působí značně antibioticky se širokým spektrem zejména v oblasti urogenitálního aparátu. Lichořeřišnice větší působí na stafylokoky, streptokoky, E-coli a další druhy bakterií, lokalizované zejména v močových cestách. Lichořeřišnice působí na akutní i chronické záněty urogenitálního aparátu. Účinek přichází již do dvou hodin, vrcholu dosahuje účinek po hodinách, ale po 16 hodinách účinek odeznívá. Je proto vhodné denní dávku lichořeřišnice rozdělit nejméně na dvakrát. Přípravek se osvědčil i při léčbě zánětu prostaty. Méně účinná je lichořeřišnice také proti infekcím dýchacího aparátu. Prokázaný je účinek lichořeřišnice proti padání vlasů a proti lupům. Celkově stimuluje imunitu. Lichořeřišnice větší je účinná proti žaludečním vředům a zánětům vaječníků.
Lichořeřišnice má výjmečné účinky. Máte problém s padáním vlasů a lupy? Tak tomu je konec. Po každém mytí naneste tinkturu do pokožky hlavy vmasírujte. Budete spokojeni.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010 14:03 

Holky přestaňte tu bulet! Dobře vím, že sdělená starost a bolest je poloviční (kdysi to někdo řekl, ale tak úplně to pravda není). Chápu, jste mezi svými a každá z nás si tu čas od času postěžuje a někdy i tu slzu uroní. Ale dost už bylo breku! Radši se nakopněte a jděte do boje. Jak se člověk začne litovat, začíná pomalu boj vzdávat. Takže na startovní čáru, za chvíli padne výstřel! Tak je to jasný?

...v pohádkách se taky říká, že přešli devatero hor a devatero řek...no a jak to dopadlo? Vždycky dobře došli a nakonec našli své štěstí! Jako my! 8)

No a pro ty, co nejsou na pohádky, tak platí ZABEJČIT SE A VYRAZIT VRATA! :roll: ...však za vraty je křehoučká a zeleňoučká travička. No já jsem se nezabejčila, ale zakravila. Nebo něco na ten způsob. Každý dle své libůstky! :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina