fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 10 srp 2025 03:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: už mám termín :)
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010 20:33 

Tak jsem si dnes dojela pro termín a pokud nebude MS a předoperační budou v porádku, tak jdu 4.11 do nemocnice a 5.11 na stůl :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010 20:37 

princesx:blahopřeji k termínku a držím Ti pěsti,ať Ti vše dobře dopadne :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010 20:43 

Katkovfr na operaci máš nárok při BMI 35 a přidružených zdravotních problémech (vysoký krevní tlak, cukrovka, artróza...) a pak při BMI 40, to už nemusíš mít (ale většinou máš) další komorbidity. Tvoje BMI je cca 37, takže k nároku na hrazenou operaci musíš mít nějaké zdravotní problémy. Tak šup sem s nimi, jaképak máš? :wink:

Princessx tak Ty jdeš na plikaci do Jablonce? Tak už seš šťastná, že máš termín, to je jasný. 8)

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 zář 2010 08:08 

Jo jo jdu na plikaci do Jablonce. mají to tam teda pěkně narvaný, jem myslela, že půjdu dřív, ale zase aspoň malej už třeba bude chodit, tak to budu mít snazší :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 zář 2010 13:44 

Reny:hodně sil a pěkného nového života přeji ,velká gratulka,vítej v klubu :wink: :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 zář 2010 20:53 

princes: i kdyby jsi měla MS, tak to vůbec nevadí, bariatrický zákroky s tím vůbec nemají problém. Já jsem to zrovna taky dostala na operaci a i víc holek to tu psalo a operace se kvůli tomu neodkládá.

Předmět příspěvku: Moje Operace
PříspěvekNapsal: 04 zář 2010 20:58 

Ahoj moje sluníčka.Tak teď bych mohla popsat ten slíbený průběh mojí operace. 31.8.2010 Jsem 6.15 dorazila do nemocnice na centrální příjem.Tam se mnou slečna sepsala papíry a davaj převlíkat do šatny.Pak rovnou do sedmého patra oddělení D. Tam už na mně čekala postýlka.Byla jsem sama a tak jsem si prostě lehla a dřimala . O půl dvanácté jsem dostala injekci na sklidnění a punčošky. Ve dvanáct mne i s postýlkou převezli na předoperační sál. Tam už na mne čekal fešný mládenec,. Přelezla jsem z postele na operační stůl...doslova. Nesměla jsem na zem kvůli hygieně.Byla to docela sranda.Přesoukat to moje drobné tělíčko... A pak už si mne odvezl rovnou do operační místnosti.Byla tam sestra na anestezii a ten kluk Chystali mne klabosili o blbostech a mne si moc nevšímali...Sestřička mi napíchla žílu a já z ničeho nic (celou dobu jsem byla v pohodě)jsem se rozplakala a dostala hrozný strach. 5ekla jsem jí to a ona se najednou proměnila z nevšímající princezny na ochranitelského anděla a říká. Byla by jste divná,kdyby jste se nebála .Každý se bojí. I já bych měla hrozný strach. Nebojte se všechno dobře dopadne.Pak přišel p.dr. Foltys a s úsměvem říká tak jdeme na to...
Pak přišel ještě jeden pan doktor-anesteziolog. Řekl mi kdo je a že mne za chvíli uspí.Pořád jsem plakala a cítila jsem jak usínám.Prosila jsem,aby mne někdo držel za ruku.Pak jsem už jen cítila velkou teplou dlaň ve své a někdo mi tiše šeptal do ucha...Neboj holčičko jsem s tebou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 zář 2010 21:26 

Pak už jsem se probudila na aru nebo na jip? To je fuk prý jsem tam spala dvě hodiny a hned po probuzení mne vezli na můj pokoj.Dokonce jsem už byla ve své postýlce. A pak už jsem jen hajala a nechala si kapat do ručičky všemožné driáky,co mne dělali šťastnou a bezbolestnou. A tak jsem prohajala první den. Ještě mi na pokoj přivezli dvě osmnáctky se slepáky :) . Jo a měa jsem cevku v močáku,ale kde jsem k ní přišla fakt nevím. A taky jsem měla na levém boku dren.
Druhý den ráno jsem dostala litr čaje na celý den. A taky mi vzali tu hloupou cévku.Bylo mi fajn(jo,jo opiátka...ňam). Ležele jsem trajdala po pokoji a koukala s holkama na telku.Odpoledne přijel manža na návštěvu,Tak davaj ven na procházku a na cigárko...fuj to byla ale motanice :roll: . Večer a noc proběhly v klidu.
Třetíden ráno injekce,léky a poslední kapačka. V poledne mi vytáhli dren...vůbec to nebolelo,jen v břiše v oblasti žaludku mi to luplo jako v kloubech . A pak už jsem jen celý den lítala ven a zpět na pokoj. K večeru jsem šla za p.doktorem co měl službu a zeptala jsem se jestli bych zítra nemohla domů... nejdřív se děsně smál a když jsem mu chvíli domlouvala,řekl,že se koukne do chorobopisu a pak se uvidí...A hádejte co? V pátek ráno jsem valila dom...hotovo :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 zář 2010 21:35 

Ještě jedna důležitá věc. Byl za mnou pan dr. Foltys..2 krát. Poprvé mne jen skoukl,jestli jsem ok a podruhé jsme si chvilku poklábosili.O tom,že ráno půjdu domů,kdy se mám stavit na kontrolu a co má jíst doma. Ptala jsem se i na ten rengen,co se u něj pije ta hnusná voda. Prý nepůjdu. Očividně mi nic není .tak proč mne zbytečně ozařovat.Prý se to dělá jen když je někomu špatně a nepije.Zapoměla jsem ještě napsat,že ve čtvrtek..třetí den jsem měla i dva bujonky. To je asi všechno... Tak děvčata...hurá do toho a půl je hotovo. Držím všem čekajícím palce.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 zář 2010 21:46 

Tolik chyb...Fuj . Omlouvám se a ignorujte to :oops: .Jsem moc unavená a psala jsem rychle. Nakonec jde o podstatu psaného slova a ne o pravopis...To není omluva :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 zář 2010 21:49 

Drahá,skvělá Octavie!!!!Díííky,teď už se vůůůůbec nebojím-naopak masakrálně se těším!!!!!Doufám,že se s Tebou na srazíku,nebo jinde co nejdříve uvidím!Tak hodně štěstí-zdar-a špekům zmar!!! :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2010 06:39 

Káťo krásně napsáno, bezvadně zvládnuto, jsiprostě šikulka, tak odpočívej a už hurá do odhazování kilíček !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2010 06:46 

OCTAVIE.k..moc děkuju,žes ten průběh operace popsala..to víš, člověk se PŘED takovýchhle informací chytá jak jen může..dokonce mi slza ukápla,když jsi popisovala své uspání, nevím, jsem čím dál tím větší cíťa..tak ti moc a moc přeju co největší počet shozených kil a pro sebe doufám,že to u mne všechno půjde taky tak hladce...tak ještě jednou - MOC DĚKUJU

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2010 07:12 

Kačko,vítám tě zpátky!!ty vopice,a kde jsem v tvém popsaném pobytu v nemocnici JÁ????!!!!!!

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2010 09:12 

OCTAVIE.k....gratulace veliká ke zvládnutí opky....vítej ve štíhlém světě :wink: :D. Přeji ti, abys odhazovala lehce kilča, tak jak jsi lehce zvládla i pooperační situaci. :wink:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina