Pak už jsem se probudila na aru nebo na jip? To je fuk prý jsem tam spala dvě hodiny a hned po probuzení mne vezli na můj pokoj.Dokonce jsem už byla ve své postýlce. A pak už jsem jen hajala a nechala si kapat do ručičky všemožné driáky,co mne dělali šťastnou a bezbolestnou. A tak jsem prohajala první den. Ještě mi na pokoj přivezli dvě osmnáctky se slepáky

. Jo a měa jsem cevku v močáku,ale kde jsem k ní přišla fakt nevím. A taky jsem měla na levém boku dren.
Druhý den ráno jsem dostala litr čaje na celý den. A taky mi vzali tu hloupou cévku.Bylo mi fajn(jo,jo opiátka...ňam). Ležele jsem trajdala po pokoji a koukala s holkama na telku.Odpoledne přijel manža na návštěvu,Tak davaj ven na procházku a na cigárko...fuj to byla ale motanice

. Večer a noc proběhly v klidu.
Třetíden ráno injekce,léky a poslední kapačka. V poledne mi vytáhli dren...vůbec to nebolelo,jen v břiše v oblasti žaludku mi to luplo jako v kloubech . A pak už jsem jen celý den lítala ven a zpět na pokoj. K večeru jsem šla za p.doktorem co měl službu a zeptala jsem se jestli bych zítra nemohla domů... nejdřív se děsně smál a když jsem mu chvíli domlouvala,řekl,že se koukne do chorobopisu a pak se uvidí...A hádejte co? V pátek ráno jsem valila dom...hotovo