Verčóóó:

no teda G

R

A

T

U

L

A

C

E

OBROVSKÁ...mmmm tak musím zabojovat,ještě mám před sebou cestu hodně dalekou,ale když je tam tak skvěle tak bych to tam chtěla mocinko poznat

No já to čula když se ráno nepodívám na forum,že něco prošvihnu,nojo,když ono bylo lítáníčko,ale teď sem se kochala pohledem a stejně jak
Lubča závidím a klidně nahlas
Dejni:je mi líto že máš starosti,tak držím pěstičky aby jsi vše dobře zvládla a vyřešila,,,já když mám nervi tak tloustnu a ty opak,to se máš,ale jinak gratulka k váze je to bomba

Stejně tak ...
Danuško:s těmi nervíkama se Ti to pohlo to je fakt,ale já si myslím že se i hodně snažíš a byla jsi zato touhle formou odměněna,takže Ti blahopřeji ke kilečkům dole a držím pěsti s tou prací,je fakt že ve stresu se dělá opravdu mizerně,jenže Ti nad námi šéfíci ,jsou prostě hajzlíci,hřeší na děsnou nezaměstnanost a vědí že lidé budou dělat i za cenu že po nich budou řvát,tak snad najdeš lepší místečko a šéfovi sama řekneš ,zbohem blbče,

tak se drž
Aloušku:taktéž je mi líto že děláš v takovém dusnu,se pak nediv že Ti ta kiliska nechcou zdrhnout,oni si tě hlídaj aby jsi to vydržela,

ale já věřím a doufám že se jich ještě zbavíš,až pošleš k šípku práci,a budeš randit v důchodku,myslím na tebe a držím pěstičky