Tak dlouho jsem tu nebyla a nestíhala jsem přispívat ,tak dneska a zítra se to budu snažit dohnat,tak nevím kemu blahopřát dřív tak to vemu pěkně postupně jak jste sem pisali
Liciee:Lucinko blahopřeji k dokončení metříku,jsi naše motivace,Tvá váha je náš sen,jistě i Tvůj tak si ho mocinko uživej a já Ti od srdíčka blahopřeji
Erytrin:jako a já si mám brát lupu nebo co

víš jak jsem dneska unavená,no nevíš já vim

ale,neboj takovej šok jsem měla že i očenka se otevřela asi táááák moc

Jsi šikulka šikovná právě jsi odhodil 117,6kostku másla,tak veliká gratulka

takže věřím temu že na Novej rok tě zváží váha i ta do 130
Bossí:j e mi líto že máš 2kilíska nahoře,ale jak jsi psala je to díky těm lékům,hormony jsou prostě nahovnajs,tyk Ti to rozhází až děs,mě taky hodili 2kila nahoru a teď se jich pracně zbavuji,no ještě 400g a budete,ale děsně pomalu a já věřím že i tebe se ty potvůrky pustí a pujdou někam kšá,,,

třeba na nějakou anorexičku,tý jo dneska jsem jednu potkala to Ti bylo ale fakt hnusný,,bllll,,,,tak Ti moc přeji ať potvory zmiznou
Lubinka:Lubčo no teda ty jedeš,jistě máš dobrej pocit

a to je moc fajn a já Ti to mocinko přeji,budeš mamince perfektním vzorem mládí v před a starší rychle za nimi

jsi super ženská a pokud jsi to zdědila po mamince i ten elán,tak maminka pojede ,taky jak pendolino,moc Vám to holky přeji opravdu ,držte se a gratulka jen tak dál
Bohunka:Bohunko tak teď už Ti gratuluji myslím po druhé ,nebo po třetí po sobě,aspoň vidíš že se Irenka tak nějak sekla

Takže holka zlatá až pujdeš kolem i mých kileček tak do nich pěkně kopni ať se konečně rozjedou směr ,metřík do prava

ale,Tobě gratulka obrovská mega obrovská,jedeš moc krásně,jedete teď s Lubčou stejným tempem,vy jste se nějak domluvili,že za ráz tu stovku pokoříte co?

Tak bojujééém,já na Vás holky teda ještě počkám
Anazuz:tak všechno nej,nej ,nej k sedumdesáti.....nám

prdlajs sedumdesáti a něco málo kilečkám,,,,je to opravdu nádhera a nahlas závidím...ani se neptám jakej je to tam pocit,a nebo jo,jaký je tam pocit?myslím že už je to něco od nebe že?něco jako božské a hubeňoučké

obrovská gratulace....