elena píše:
Janelito, perfektní. 17 kilo je skvělý.

Jak jsi to prosím tě dokázala? Jakou držíš dietu?
Jím šestkrát denně, menší dávky, hodně zeleniny, málo pečiva a příloh. Ale zatím jsem shodila jen to, co jsem v posledních dvou letech nabrala (stres, žádná pořádná životospráva, žádné bezuzdné přejídání, ale jídlo jen dvakrát denně). Občas ale hřeším (čokoláda!!!). Žádná drastická dieta. V minulosti jsem se rozhodně snažívala více, ale nefungovalo to.
Citace:
Mám smůlu, ani se mi o tom nechce mluvit, protože se vždy rozčílím. Zřetězilo se několik chyb lidského faktoru. Začalo to tím, že se někdo spletl a objednal mě na vyšetření kvůli nemoci, kterou jsem vůbec neměla, a uvědomil si to až za měsíc při tom vyšetření.
Teď musím na jinou operaci, bez které mě na bandáž nepustí. Už jsem ji měla mít dávno za sebou, ale zase smůla. Tak možná za měsíc. A na bandáž tři měsíce poté. Možná.
V poslední době už sem moc nechodím, protože mám depresi z toho, jak všechny chodíte na bandáž 6 týdnů od prvního kontaktu s lékařem. Moc Vám to všem přeju, ale vždy při tom musím myslet na svou zatracenou smůlu. Tak jsem si řekla, že to zkusím zvládat vlastní vůlí, jako trixl. Zatím to celkem jde, ale mám strach, že se takhle dostanu někam na BMI 37 a tam zůstanu celý život, protože mě už nebudou chtít operovat.