Ahojky, sice není ještě konec měsíce, ale hlásím, že jsem pokořila ani nevím jak, 90kg a moje váha už číslici 9 na začátku dvojčíslí nezačíná....JUPÍÍÍÍ.....Na oslavu jdeme dnes s přítelem do bazénu...úbytek 17 kg od začátku opky je sice na mě vidět, ale je na mě také vidět už dost povislá kůže a prsa, ty raději ani nezmiňuju...( kam se hrabou uši přítelovy kokřice

). Ale všechno chce svůj čas, třeba mi pan doktor nakonec povislou kůži uřízne a prsa si nechám udělat nový a nejvíc se těším až tohle všechno už budu mít za sebou a po fyzické stránce budu úplně nový člověk. Je tu někdo, kdo má tyhle zákroky už za sebou a chtěl by mi o tom něco tady ( nebo SZ ) napsat? Jinak všem vám gratuluju k dalším shozeným kilčům, ani bych nevěřila, že ta berlička, co nám páni doktoři s tím naším žaludkem dělají, že nám tak hodně pomůže při shazování kil a k novunalezení "ztraceného" sebevědomí. Jak jste na tom Vy ostatní?
Hezký den a hodně síly a pevné vůle ! Dana

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto