fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 01 zář 2025 22:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2006 22:35 
nostalgie__lucka píše:
Dobrý večer lidičky.Dneska tu píši poprvé,ale čtu tyto diskuze docela delší čas. Už jsem se konečně rozhodla k nějakému radikálnějšímu řešení své nadváhy. Zkoušela jsem různé diety, obezitologa a cvičení. Nic z toho mi nepomohlo a když po delší době jo,tak jsem si zažila "jo jo efekt". Je mi skoro 19let, měřím 172cm a vážím 110kg. Myslíte si,že mám "šanci" na bandáž žaludku? Já už jinak fakt nevím. Mám vyšší tlak,migrény a bolesti páteře- dřív se mi často "blokla". Mám skoro dvouletou dceru a chci s ní běhat, hrát si s ní,ale s tou moji nynější "formou" jsem v pohybu dost omezená.Prosím poraďte mi.A kam bych se měla nejdřív objednat na ty vyšetření. Moje doktorka mi tam nechce poslat - chodím ještě pořád k dětské a ty o tom prostě nechtěj aní slyšet. Díky předem LUCKA

Ničehož se děvče neboj měl sem větší problémy než Ty a už sem dva měsíce po bandáži a vše je v poho,nenech se odradit lidmi co si nevidí ani na špičku nosu včetně felčarů pochybných znalostí.
Věř lidem co tím prošli a doktorům z Prahy či Brna oni vědí,zbytek tápe páč žijí v nevědomosti.
Držím palčáky a neboj zmákneš to uvidíš. :twisted: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2006 06:58 

Ahojky všem!

Je tady někdo,kdo jde v pondělí na operaci jako já?Dostala jsem nějaké dotazníky na vyplnění.Chtělajsem se zeptat co jste psali do toho týdeního jídelníčku?Já hlava děravá si nemůžu vzpomenout co jsem jedla minulej týden.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2006 07:03 

Jo taky jsem se dočetla,že po operaci musím mít odvoz.Já jsem z Prostějova a pro mě je jednodušší sednout v Praze na Pendolino a za 2.20 jsem doma.Kdyby pro mě někdo jel autem,tak by nám to trvalo dýl.Samozřejmně nebudu cestovat sama.Jako doprovod budu mít drahou polovičku.Myslíte,že nebudou nějaké problémy,že chci cestovat vlakem??

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2006 07:30 

takže bando :D nejdřiv LUCKA, nezbyva mi než souhlasit s Míšou je to přesně tak ničeho se neboj oni Ti poradi pomohou, věkem jsme na tom podobně takže žadny strachy.
.. a teď LEONTÝNKA, oni to neřikaji jen tak ze srandy, že po operaci chtěji aby sis zajistila odvoz a ne MHD atd. je to pro Tve dobro si tohle zajistit plahočit se někde metrem a vlakem nebude nic prospěšného, ja jsem taky od Prahy 300 km takže je mi jasny, jak to mysliš :), ale určitě to nějak zvladneš, rodina, přibuzni, kamaradi, mylsim si že ani po operaci nebudeš natolik zdatna abys hnedka skakala po nastupištich jak srna atd. určitě si něco sežeň, a držim pěstičky at to dobře dopadne....panenka...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2006 08:16 

Ahoj Lucko,mě je 23 a šla jsem při 104kg. Takže buď v klidu.A jinak jsem taky Lucka :D
Leontýnko jsem 14 dnů po operaci a opravdu je lepší autem.A to bydlím v Praze...
Ahoj,L. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2006 08:49 

Ahoj Leontýnko,já taky chtěla autobusem a nakonec jsem byla ráda,že jsem měla auto :oops: .Je pravda,že nikdo nekontroluje jak odjíždíš,ale neblbni,totiž ta casta na ten vlak tě odrovná,ne ta cesta pendolinem :? .Já už druhý den doma běhala,ale když mě pouštěli ,byla jsem ráda,že jsem se dodrápala na parkoviště,do auta.Ono je to rozdíl šmajdat po tý nemocniční pidichodbě a mazat na vlakáč(tramvaj by ti vadila na 100%,jak škube.)Leda taxi k vlaku S doprovodem,jestli tedy opravdu myslíš pendolino,protože normální vlak by byl sebevražda,fakt sama uvidíš ,že nejvíc ti budou vadit tyhle škuby,nezapomenˇže jsi zalátaná i uvnitř!Jinak na tebe budem určitě myslet a ničeho se neboj,za chvíli budeš zase běhat jako srna brna :lol: .Uvidíš sama že každým dnem bude líp a líp.Budou tě nutit brzy chodit,nebranˇse tomu,pomáhá to a je ti líp.To je vlastní zkušenost já poslouchala a chodila a domů jsem mazala 3 den od nástupu a paní co byla se mnou nechodila,ležela,když já odcházela a bylo jí o moc hůř :wink: .Tak pa pa adržím palce,začínáš jiný život! :lol: :P :lol: :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2006 10:08 
Souhlasím s vámi,jet domů vlakem či jiným postrkem kromě auta je dost kách,říkám to proto že jsem z Litoměřic jen necelých 60 km,ale fakt sem byl rád když jsme domů dojeli a to mám dóst pohodlný car :twisted:
Takže bych skutečně nekoukal na koruny a investovak do benzínu a auta,pinďulínem se svez až budeš redy. :P :P :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2006 07:16 

Ahooj :D :D
Já to mám domu asi něco málo přes 100km a myslela jsem že manžílka cestou utluču jak to skákalo :lol: :lol: :lol:
Auto je asi nejlepší,neumím si představit cestu autobusem nebo vlakem auuu!!!!
:D Tak pa a držím palečky všem co jdou na operaci.

Předmět příspěvku: Leontýnko
PříspěvekNapsal: 28 srp 2006 12:12 

Opravdu neber cestu domů na lehko a věř, já skoro na ISKAR vidím a jela jsem taxíkem a ještě jsem říkala-POMALU :shock:
Měj na paměti, že jizvy jsou dost živé a přece nechceš, aby byby ošklivé a rozšklebené. Navíc nívím jak komu, ale nebylo mi ještě OK :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2006 14:34 

ahoj lidičky. moc vám děkuju.asi příští týden si zajdu do iscaru-pro moooc moooc informací :lol: kdyžtak pak dám vědět. mějte se krásně :wink: LUCKA

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2006 15:05 

jo málem jsem ještě zapomněla. Když chci jít na ty prohlídky. ke komu mám vlastně jít nejdřív? s kým si vlastně o tom mám nejvíc promluvit? s obezitologem? díky :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2006 15:26 

První v řadě je recepce a tam tě nasměrují :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2006 15:28 

Jestli to bude tvá první návštěva,tak si tam zavolej.Oni se tě zeptají s čím tam chceš jít.Taky se mě ptali jaké mám BMI.No a ona tě objedná k chirurgovi.No a jestli tě on pošle dál,tak tě na recepci objednají na to kolečko.Tak to aspoň bylo u mě.Zavolej a vše to pojede....
L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 srp 2006 15:31 

Ahoj Luci,to je asi různý,já mluvila úplně nejdřív s chirurgem,přepojili mě přímo na paní doktorku a ona mě sama po tom co si mě vyslechla(proč jsem se na ně obrátila a že mě moji doktoři nechtějí dát doporučení), rovnou objednala na gastro a už to frčelo.Ještě se ptala na váhu,výšku,věk,předchozí pokusy zhubnout(léky,atd.)Řekla mi co si mám vzít sebou na první vyšetření a pak už si mě přehazovali jak bylo potřeba. :shock: Oni si s tebou poradí neboj,stejně to budeš opakovat každýmu ke komu půjdeš.Mě se na to ptali úplně všichni doktoři stejně,jen ne sestřičky na krvi,jinak úplně všichni.Když zavoláš na Iscare a řekneš recepční,že nevíš na koho se máš přesně obrátit,protože ti obvodní nechce dát doporučení :( ,tak tě sami přepojí,přesně tak to bylo u mě.Spojili mě přímo k p.doktorce a já celou dobu myslela ,že mluvím se sestřičkou a když jsem jí na konci řekla děkuji moc sestři :oops: ,tak se smála a pak teprve řekla...není zač ale já jsem doktorka,já byla za blbku,ale ona byla moc,moc příjemná. :wink: :lol: :lol:Nevím třeba to ostatní měli jinak,ale já se tam dopracovala přesně tak jak ti to popisuju :P

Předmět příspěvku: Lucy
PříspěvekNapsal: 28 srp 2006 15:44 

Ahoj, u mně to bylo tak, že jsem tam zavolala a na recepci řekla, že bych chtěla na bandáž a chci se objednat a oni mě rovnou objednali na chirurgické vstupní vyšetření. No a teď čekám na kolečko ostatních vyšetření. Ale opravdu stačí zavolat a na tý recepci jsou moc a moc milý, příjemný a ochotný. Neboj, oni ti poradí.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina