Ahojky holky jak jsem tu prve psala ten vzkaz tak jsem nevěděla kam jsem ho napsala a až dneska tedy odepisuji.......Tak abych to trošku vysvětlila. 16.11 jsem byla u musr a dohodli jsme bandáž,19.11 jsem jela na gastro a šla k ní změnit to na plikaci ona si to přepsala a nechala termín operace na 17.ledna za týden ve středu mi volala sestra že jim vypadla paní a mohla bych jít už 2.12 tak jsem to vzala...
Ten den 2.12 nečala pěkně,strašně sněžilo a vezl mě kamarád,vyjeli jsme v 5hodi ráno,měla jsem tam být na 7hodinu a normálně cesta trvá tam hodinku v půl sedmé jsme byli zacpané v koloně na Prahu,bylo to i ve zprávách a volala jsem v 7h že to nestíhám co mám dělat a oni mi řekli at spěchám pomalu a dorazím ,dorazili jsme až v 10:30h šla jsem na váhu a ptala se zda mě odoperují a že ano tak kámoš jel domů a já rychle k doktorce,ta mě poslechla zeptala se zda se cítím dobře já že ano a poslala mě na chotbu a dala mi papíry k vyplnění,jeden byl kvůli anestezii a ten druhý ani nevím možná bandáž netuším k podpisu souhlasu....ale nejsem si vědomá zda tam nebylo to i to....no a šup na pokoj přišla anestezioložka já jí řekla že snáším narkozu blbě a jela jsem na sál to byly fofry,na sále mě připravovali a už s nikým jsem nemluvila kdyby paní doktorka která se mě ptala předtím jak mi se zmínila o bandáži asi bych jí opravila ale nepadlo ani slovo....
Pak jsem se vzbudila a tlačil mě port ale nevěděla jsem že je to port a paní co ležela se mnou mi říkala co tam teda cítím když tam nic nemám a já nadšeně jí vyprávěla co mám a ona že si to měla dát také že jí o této variantě nikdo neřekl a bla bla a navečír když už jsem byla schopná jsem šla na wecko a nahmatala pod prsem port ve mě by se ani krve nedořezalo jak jsem se cítila, vyšla jsem ven a ta paní si myslela že mi je blbě a já jí řekla že mám asi bandáž.Nechala jsem si zavolat sestru a ptala sjem se jí co mi vlastně dělali za operaci a ona tak suveréně,NO BANDÁŽ PŘECI.... a já na ní zůstala čumět a řekla jsem jí že jsem ale bandáž nechtěla a ona na mě a před operací u vás paní doktorka nebyla a neujištovala se? a já jí říkám no nebyla to by asi takhle nedopadlo ,no a at si to vyřídím s ní.Tak druhý den ráno když přišla jsem jí řekla jak se to mohlo stát že mám bandáž a nebyla ani překvapená sestry určitě informovali,a ona že je to pro mě lepší když zhubnu že ten tuk se uvolní a oni to můžou stáhnout kdežto u plikace to možné není...Tak sjem jí řekla že když je to pro mě tak lepší proč se se mnou nikdo o tom nebavil a neporadil na to nic neřekla,že mám v pc napsanou bandáž a jí jí řekla no snad si mě pamatujete že jsme to měnili je to 14dní...
Dneska jsem byla na stehy a znovu jsem jí řekla jak se to mohlo stát že to přepisovala a ona že když se uvolnil termín operace byla to bandáž ale to mi do telefonu už neřekli a prý to sestra musela přepsat,a já nejsem hádavej typ nechala jsem to být...Ted 3dny mi bylo hrozně boleli mě tak žebra jako bych je měla zlomené nemohla jsem se ani zhluboka nadechnout a dneska jsem se vzbudila a je mi líp jen mě bolí záda od té operace stále.mezi lopatkama mám prostě tu levou strabu stuhlou.
Tak jsem napsala romám a aspon trošku vysvětlila

))