Lucko tady ti dám jeden laický komentář podle toho co jsem tu vypozorovala u holek:
Podstoupila jsi operaci...bohužel ne tu kterou sis přála, ale to je stejně jedno! Principem těchto operací je, že po nich budeš dodržovat určitý režim, který ti pomůže v hubnutí. Ten kroužek co máš, tak máš proto, aby tě omezil v množství jídla který sníš. Jestli jsem pozorně četla
bossici tak po bandáži žaludku není kroužek hned doplňován a ty nemusíš cítit žádné omezení tudíž je NA TOBĚ, aby jsi se začala omezovat v jídle sama.
Což znamená DODRŽOVÁNÍ určitýho režimu po operaci po URČITOU DOBU!
Nejdříve tekutá s následně kašovitá strava.
Jak dlouho je toto třeba ti jistě velmi rády sdělí holky s bandáží.
Potom teprve přecházíš pozvolna na "normální" stravu aby ten žaludek dostal co nejmenší prdu což podle mě grilovaná kuřecí křidýlka nejsou.
Po nějaké době, kterou ti tady určitě holky také rády sdělí si jdeš k lékaři, který tě operoval nechat doplnit tekutinu tím portem co tě tak zpočátku zlobil a tím pádem se ti zas o něco utáhne žaludek.
Bylo by dobrý pokud ti
Věrka poslala jídelák aby sis začala stravu vážit a nepřesahovala množství co sníš ... jinak se zas dostaneš tam, kde si byla před opkou - roztahneš si žaludek.
Máš operaci, kterou si nechtěla, ale SYSTÉM je pořád stejnej.
Tím, že se ti zmenší žaludek neznamená, že si můžeš dělat co chceš ... je to těžký... je to boj, ale je to taky berlička která je účinnější než 1000 diet dohromady.
Dostala si šanci, tak ji využij a začni s ní spolupracovat.
Kdy jít na doplnění a podbný věci ti tu holky co mají bandáž rády zodpoví stačí napsat dotaz.
Nejvíc je v tomto směru kovaná naše
bossice
Tak se měj a k tvýmu svátku ti přeju dobrej start a co nejvíc shozených kil.