fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 19 črc 2025 20:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 srp 2006 11:01 

Ahoj lidi,jestlipak jste si vzpoměli na Leontýnku,už to má holka taky asi za sebou :wink: .Jsem zvědavá až písne,jakpak jí bude.Bude určo spokojená a štastná,že to zmákla. :P :P :P Nejsme žádný béčka,všichni to v pohodě zmáknem. :wink: Dnes jsem vlezla po týdnu na váhu a nic :cry: ,ale po přeměření jsem zjistila že mám za týden o 2 cm méně v pase,-2cm krk,-3cm stehna a -1cm ruce a to je paráda ne :lol: :lol: ?Už jsem se taky konečně jakž-takž rozpila,Co ty jsovko?Jak ti je?Dloho jsi se neozvala,všechno v pohodě? Tak zatím čus všichni !

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 12:02 

Ahojky Míšo, vidíš já ti to říkala, na centimetrech to bude vidět líp než na kilech a taky to víc uspokojí. Mám radost, jen tak dál :lol: :lol: :lol: .
Na Leontýnku jsem si vzpoměla, dneska by už mohla jít domů, ne? Teda ppokud bude mít všechno v pořádku a to určitě ano. :oops: :oops: :oops: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 srp 2006 23:02 

Zdravím všechny. Neozval jsem se delší dobu,protože je nemožné dostat se k počítači když můj syn marodí. Je mi celkem dobře,začínají mnou cloumat chutě, snad to nebude horší. Po 14 dnech mám dole 8 kilo. Vidět to sice ještě není,ale na oblečení to poznám.Mám velkou radost,že mi to tak jde. Vím,že se to časem určitě zpomalí,ale hlavně že nemusím trpět hlady a přesto jdou kila dolů. Přeji všem po operaci ať kila rychle mizí a těm před,aby jim to rychle utíkalo a také už to měli za sebou. :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 srp 2006 06:36 

Ahoj !

Tak už to mám konečně za sebou a jsem od včerejška doma.Měli jste všichni pravdu,že v Praze jsou všichni super.Tu ochotu a celkový přístup jsem nikde jinde nezažila.No a o vybavení nemluvě.Příští pátek jedu do Olomouce vytahovat stehy.Jinak mě bolí celé tělo,ale je to den od dne lepší.Jsem ráda,že jste si na mě vzpomněli.Potěší to. :lol: Zatím jsem od pondělka měla jen vývary a bílé jogurty.nějak mě to už moc neleze.A to pití je zatím děsné.Pít po malinkatých doušcích je hrůza,ale nějak si zvyknu.Kdyby jsem pořád jak trubka jezdila do Brna,tak by jsem se bandáže asi nedočkala.Jen lituji toho stráveného času a dojíždění do Brna.A těch peněz co mě stála cesta.Dávám vám všem za pravdu,že Praha je super!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 srp 2006 12:44 

ahojky,
Leontynko gratuluji jsi šikulka tak at se vše hezky hojinka a jsi fit, ja si dneska volala na vysledky krvinky a všechno je fajn, jen par hodnot malinko viš, ale to je pry dobry, takže taky prima :D Držim pěstičky.... panenka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 srp 2006 12:58 

Ahojky Leontýnko, taky ti moc a moc gratuluji a držím palečky aby to teď bylo už jen a jen dobrý, a kila šla dolů.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 srp 2006 12:59 

A tobě panenjko taky paráda, výsledky OK a teď už jen čekat a čekat a čekat a čekat a......... :roll: :roll: :roll: :roll: No jsme na tom stejně. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 zář 2006 08:56 

Ahojky!
Už je mi líp,jen mě bolí díra na komurku a ta pod ní.Jinak ostatní tři rány vůbec necítím.Jen mě už leze krkem jogurtová strava a vývary.Jsem pátý den po operaci a aby jsem se přiznala,tak mám zatím pořád hlad.Asi je to tím,že jím jen třikrát denně a všechno tekuté.No a cestu z Prahy jsem zvládla Pendolinem za 2.20hod.Bylo to rychlejší než kodrcání v autě.Vůbec to se mnou neházelo.Martině a Panence děkuji za podporu.Hold musíme holky bojovat.Určitě nám to všem půjde.Tak pa,pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 zář 2006 10:30 

Ahojky Leontýnko a všichni,holka neboj ,až přejdeš na kašičky,hlad zmizí a musím říct že mě i ty chutě malinko povolili,protože jsem měla větší výběr(slaný,sladký,kyselí) :wink: .Tiše závidím(ale přesto moc přeji)jsovce,jak jí to pěkně maže dolů,já jsem stále na -2.5 kg a to fakt nejím!!! :cry: Nemám potřebu.Ten prevít(moje tělo)to ještě pořád nevzdává a nechce se mu hubnout :? ,ale já se nedám!!!Leontýnko,moc ti gratuluju,tetˇuž bude jenom líp. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 zář 2006 12:18 

Čau lidičky, jsovko gratuluji a musím přiznat, že jen tiše závidím. Jsem 3 týdny po operaci a mám dole jen 3kg jako po prvním týdnu :( :( .Mám z toho docela depku. Jím méně než před tím, ale asi je to stále dost nebo já fakt už nevím. Doufala jsem, že tohle mi pomůže :( :( :cry: . Všem držím palečky ať ty kila zatracený jdou dolů rychleji než mě a hlavně ať nemáte takové problémy jako já :( . Jsem holt smolař.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 zář 2006 13:21 

Ahoj všichni,čtu vaše stesky na pomalé hubnutí a chci vás ujistit,že nejste sami. Můj syn má dole po 3 týdnech 5 kilo a pořád žehrá,že je to málo,ale já myslím,že hlavní je,aby to šlo dolů i když pomalu. Já jsem ani nečekala,že mi to pújde tak rychke,ale je to asi tím,že jsem stále jen na polévkách ,jogurtech a ještě tak kaši nebo třeba žervé.Bojím se cokoliv jiného sníst,protože mě to začne hrozně tlačit a vrací se to zpátky. Syn už jí téměř vše i když se mu také někdy stane,že mu to úplně nesedne. Jinak jím 5krát denně,ale mnohdy se do mně nevejde ani těch 150ml. Jsem ráda,že tak hubnu,ale už bych uvítala třeba nějakou zeleninu nebo kousek masa,ale to mohu tak mixované a to není ono. Tak jak vidíte nemám to taky moc lehké. Všem vám přeji,aby to šlo co nejlépe a vydržte. Vždyť jsme ta kilíčka střádali pár let a tak je hned dole mít ani nemůžeme :D :D :D . Tak zdar a kilům zmar!!! :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 zář 2006 13:43 

Jájo,já bych to tak černě neviděla,fakt!Já myslím,že to půjde později,ale půjde.Určitě jsi taky bývalá notorická dietářka.Já jo a tak mě na to,že to půjde ze začátku hodně pomalinku,připravovali i doktoři v Iscare.To tělo vycvičený dietama a pokusama zhubnout,nám prostě pořád nevěří,že to myslíme vážně a pořád nemá potřebu čerpat ze zásob,ale ono mu to jednou dojde, že hody skončili a pidi porce už jsou na pořád a hne se ta zatracená ručička na váze směrem dolů.Hele já tomu věřím,dávám tomu maximálně měsíc a pak to taky půjde rychleji.Pokud víš že nešidíš,tak se to projeví,určitě!!!!!!!To by bylo jinak proti veškerý logice,když jím málo a hýbu se tak to jít prostě musí!!!!!!Uvidíš,že možná už za týden budeme i my radostně psát,že už to zase jde.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 zář 2006 09:30 

Ahojky všichni,tak má po operaci i mamka.Byla v Iscaru 30.8. na vyndání stehů jí vezu 6.9.Možná v Praze někoho z vás uvidím :lol: .
Mamka se cítí v pohodě,vůbec jí nic nebolí,to já byla tak čtyři dni po operaci lazar.Bolelo mě břicho a tak-ona nic-je to nezmar.
Držím Vám všem začínajícím palce a nám již "zkušenějším" zase přeju trpělivost.
Já mám pocit,že se mi váha nějak kousla....shodila jsem 16kilo od května a váha teď stojí.....ale neva,stačí když to půjde třeba jen po kilku za měsíc....za rok to je pak ranec :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 zář 2006 13:50 

Ahojenky Evi ...Mám stejný problém jako ty...ted se mi váha začíná kousat jsem 5měsícu po operaci a mám dole -17,5kg...ted to jde tak jen 1-1,5kg měsíčně...a mám docela brzo hlad po jídle tak po 1,5h se bříško ozejvá.Zítra jdu na kontrolu tak se na to pozeptám ..zda by mě to nemohli doplnit abych nemusela čelit hladu skoro 3h než je čas jídla dalšího.Ale i tak jak píšeš ty..když by šlo jen 1kg měsíčně je to celejch 12kg ročně a to je krása.. :wink:

Předmět příspěvku: Leontýnko blahopřeji
PříspěvekNapsal: 04 zář 2006 14:53 

Ahoj všichni!
Jsem po operaci skoro 4 měsíce a po 2 a půl měsících se to kouslo a měsíc ani deko. Ale to už jsem byla zoufalá, ale minulý týden se to znovu rozjelo a už mám zase o 1kg pryč. :lol: :lol: :lol:
Ale hlavně mám celkem 12,5 kg dole, co bych normálně dávala dolů několik let.Ale ještě lepší je že mám o 2 velikosti méně.
A abych si dala odměnu, tak jdu 18.9. na ISKAR na korekci horních víček.
:wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina