Holky, Vy tak krásně hubnete...
Pettí je to od Tebe moc pěkné, že nám posíláš "jarmark", ale krom Tebe, Tvé dcery a oveček vůbec nevím, kdo je kdo...kamarádky nebo rodina?
Neliško Ty opravdu nezapřeš, že jsi pořád u těch kraviček...no ale věřím, že takový kostliny kolem 100 kg tam nemáš! Jo leda telátko...kolikpak tak váží narozené tele?
Když jsem byla jako dítě, místní JZD zabavilo všechny pozemky na pastvinu pro jalovice...dokonce jsme na nich i jezdily a když šly do kopce, tak jsme se chytily jejich ocasu a nechaly se táhnout. Na klandrech jejich salaše jsme sedávaly a lezly jak opice a víš co ještě? Bosýma nohama jsme šlapaly bahno u napajedla (krásně to plácalo a bahýnko slastně prolézalo mezi prstíkama) a pak se brouzdaly v těch napajedlech a nechaly si olizovat nohy. No, děti jsme byly zlobivé, každou chvíli nám nějaká jalovice sežvejkala kapesník či šátek...jednou mi užužlala celý rukáv u svetru.

Naší pomstou bylo, že jsme si opatřily dlouhý klacek a lechtaly je za ušima. No to byly časy...pohodička, klídek...léto a válení se ve voňavé trávě, u nás na stráních rostou spousty bylinek. To by teď měla být pastva pro mě, pro starou krávu

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014