Lucie K. - ano je to Dr. Čierný, mám to tam také napsáno nebo ne?

Ano, psala jsem, že mě od plikace zrazoval a proto jsem si neodpustila při kontrole u něho otázku na téma plikace a proč ji najednou provádí, když mě od ní zrazoval a tvrdil, že ty štychy na žaludku musí něco časem udělat. Vysvětlil mi to tak, že před půl rokem, když jsem se ho na to ptala, tak že ještě nebyly znát nějaké dlouhodobější výsledky této operace. Ale nyní, že mají výsledky po plikaci za rok a že pacienti po plikaci hubnou srovnatelně s tubu a přitom je to méně náročná a méně riziková operace. Nicméně když jsem se ho ptala dál, tak také řekl i to, že plikace není po nějakém čase vratná. A když si to vezmeš, zní to logicky. Když přece zašiješ v těle - sroluješ a zašiješ nějaký sval, jako je žaludek, tak postupem měsíců štychy zarostou a i kdyby se nějakým způsobem štychy odstranily, tak ten žaludek za ty měsíce bude již tak srostlý tím nepoužíváním nebo slepený, že to co říkal je naprosto logické, když se nad tím zamyslíš. V těle při operacích zarostou postupem času všechny štychy, ať se zašije cokoliv. Nebo tak jsem to alespoň pochopila, když mi to vysvětloval. Každopádně větu, že plikace není vratná řekl 100%.
Jinak názor na Dr. Čierného jsem tímto nezměnila. Stále platí, že mě částečně zklamal a souhlasím s Bobulí, že vše je hlavně o penězích.

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 34,8 kg, celkem: 48 kg
Abdominoplastika + liposukce vnější strana stehen : září 2011 FN Brno ...splněno!
Prsa a liposukce vnitřní strana stehen: březen 2012......splněno!