Ahoj děvčátka.. ..od pátku jsem tu nebyla a nakecáno víc jak 10 stránek. Božééé..
Dneska je u nás hnusně, pod mrakem, vítr.. vypadá to na déšť - zatímco včera to bylo jako pravé jaro, slunečno - nádhera.
Vítám nováčky a přeju hodně úspěchů...
Martinko - ano, vím, ale můžu ti říct, že nyní je vše jinak, mám to v hlavě srovnaný (konečně!) a schovávat se ani utíkat nikam nebudu! Budu tady a budu číst a psát ..

Půjdu si pevně za svým. Zítra jedu měnit pojišťovnu..
Romanko - díky. Máš se? Ozvi se...
Petíí - děkuju moc a musím ti říct, že máš nádhernej úbytek na metříku!
Alenko - beru tě za slovo a jak bude nějaký rozumný počasí, tak doufám, že nás pozveš a spácháme nějakej výlet s dětma...babičko
Bossice - jo, tehdy před rokem to bylo vše jinak. Já hledala pomoc, ale vnitřně jsem s tím nebyla srovnaná. Tak když mi dr.nabídl tubu, což jsem nečekala, tak jsem jej "jen" požádala o doplnění bandu s tím, že uvidíme, zda to pomůže a pak se mu ozvu. Po pár dnech jsem mu volala, že stále jen zvracím a že jsem tedy asi doplněná moc... načež jsem se jej ptala na tu tubulizaci a on mi na to řekl, že nade mnou přemýšlel a že si myslí, že pro mě tubu není vhodná... a nabídl mi minigastr.bypass. A toho jsem se zalekla a řekla, že to asi neee... a dala vše k ledu. Až do nynějška. Ale nyní jsem předvědčená, že port už v sobě, díky všem těm potížím, nechci, což je pro mě prioritou a co bude dál, to bude jen bonusem navíc. Tubu nechci, přijde mi dost razantní.. takže tak
Qwys - gratuluju k dalšímu kilu dole! Jak ty to děláš ?!?! Já měla včera svařáka, tak nemůžu očekávat, že to poleze dolů..