fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 19:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:07 

Cindicek.. a z toho tedy vyplývá co??? :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:07 

lolinkooo a stejně jsi nás opustila :lol: :lol: :lol: :lol: hele holka a co vůbec tvé nabourané autíčko, je na odpis nebo jak to dopadlo?? :roll:

LF věř tomu, čeká to i Tebe a poznáš to už brzy, uvidíš :wink:
Co se týká věcí an sebe - tak máš naprostou pravdu - člověk si může vybrat a koupit věci, které se mu líbí a ne jen ty, které obleče :?

A vstupenku do nového života už máš, tak už nemysli na nic jiného :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:10 

Zelenoočko,

ano, už od září. :-)
Jsem se konečně dočkala. Ale stálo to hodně úsilí a nervů. Po psychické stránce bylo 9ti měsíční hledání úmorné. Dřív jsem takhle dlouho práci nikdy nehledala, ale co je ta krize, je to opravdu zlé. Teď jsem moc ráda, že práci mám, i když v ní straším kolikrát opravdu hodně, hodně dlouho. Na druhou stranu si ale vážím toho, že ji mám, takže ty neplacené přesčasy pro ni obětuji. Ale kdyby je platili, bylo by to mnohem lepší. :-) (mám těch přesčasů opravdu moc).
A jinak doufám, že ty se máš dobře. :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:11 

každá bariatrická (ono vlastně každá, ale my tady mluvíme o těchto) operace s sebou nese plusy i mínusy, ale především každá či každý z nás, kdo se rozhodujeme, zda do ní jít či to zkusit sami, bychom si měli uvědomit, že to v žádném případě není nic samospásného - jen nám to pomáhá, ale největší část leží na nás, protože i když budu mít bypass a budu žrát tak nezhubnu.

Každý si musí sám pro sebe uvědomit, zda to opravdu chce a je ochoten do toho jít naplno, protože napůl to nemá smysl. Ten, kdo si již teď hledá, proč to radějí zatím odložit, protože nejdřív musí tohle a pak tamto, není zralý takovýto zásah do svého organismu podstoupit.

Já sama mám 4 děti a nikdy mi nedělalo problém se o svoji rodinu postarat, zpočátku to samozřejmě bylo těžší, ale časem jsem si zvykla, samozřejmě, že museli pomáhat a o tom to je. Jediné v čem jsem na nich byla dost dlouho závislá, bylo vylézání z vany, protože ji máme dost vysokou a někdo vždy musel přijít a podat mi ruku - jistit mě, ale jinak? Co se jídla týka - opravdu dětské příkrmy jsou naprosto ideální strava pro začátek, jsou mixované a jedna sklenička vydrží i na 3 jídla.

Konečné shrnutí - je to jen a jen na mně samé, zda do toho půjdu, protože je to moje tělo, které mě bolí nebo má nějaké problémy, nikdo za mě to sádlo nenosí a jsem to jen a jen já, kdo chce pro SEBE něco udělat. A pak samozřejmě musím počítat i s tím, že ne všechny nemoce, které mám - zhubnutím zmizí jako mávnutím proutku.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:12 

Zelenoočko věřím v to, že jak bude lepší počasí a hlavně klid v práci, tak mě opět bude bavit chodit cvičit a dělat pro sebe něco....bydlet by jsme prozatím měli kde, ale přítel do Brna nechce a asi by to bylo pro nás všechny malý...ikdyž jsi to měla třeba naopak, tak teď máš krásnou rodinu, určitě skvělýho manžela a krásný zdravý děti a nádhernýho hafana....doufám, že já taky jednou budu mít, sice mám obavy z bydlení mimo Brno, ale snad si časem zvyknu :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:13 

cindicek Co takhle 30kg do půl roku,bez kruté námahy??? :wink:

Holky moje...mne klepne pepka...malý Paja přišel a říká: Mamiko čaj pošíím.Tak jsem mu ho nalila do flašky.Za chvíli přijde a říká:fuj..neči. A já mu ho strkám zpět a říkám: čaj je sladký,maminka ho míchala..Pak ho přece jen ochutnám a fůůj.Někdo tam nasypal sůůl. No je toto možný? :shock: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:14 

Ahoj holky :) :) :)
tak ja zdravim po narocnem vikendu :) :wink:
Koukam ze i Verka prezila a zadnou lavinovou katastrofu nehlasili takze je to ok :) :)
Dobra byla JJ s rolbou na FB jsem se pobavila :lol: :lol:
Jinak holcinam co se rozhoduji zda jit na opku ci ne-JDETE,JDETE,JDETE-fakt to stoji za to :) :wink: :wink:

Předmět příspěvku:

Kači :lol: :lol: :lol: chudák malej :lol: :lol: :lol:

Aničkoo tsss, drzoune jeden drzej :twisted: :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Naposledy upravil verca dne 06 úno 2011 19:15, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:

Bobul
Promin nějak se mi to spletlo...

2.2.2011 provedena bandáž žaludku

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:16 

zelenoocko: :-D z toho tedy vyplyva prave to, ze nevim, ze si nejsem jista :-D :-D holky, ja jsem se asi moc dobre neuvedla, musim vypadat jako nakej podelanej vymlouvac a hnidopich, ale tak to neni. jen se chci dozvedet co nejvic a je blby, ze na to tolik "specham", protoze se to sebehlo rychle.

zakleta: prosimte, ty se mnou mluvis jak s nakou honoraci :-D jako jestli muzes, dovolim si a podobne :-))) ja jsem opravdu normalni!!! diky za videa, mam pocit, ze to mam vsehcno zkouknuty, ale jeste to zkontroluju:-)

A zase: jak pise LF - tesi se na novy zivot, novy zacatek, na to jak se oblekne, na to, ze na ni nebudou lidi koukat....ja tyhle problemy nemam, neznam je, netouzim po nejake zmene (krome te "malickosti", ze by mi MOZNA vymizely zdravotni problemy)... takze proto ma nerozhodnost. grrr

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:18 

cindicek
naprosto tě chápu co myslíš a řeknu ti, že i jám mám tyhle myšlenky a otázky, ale bohužel si už sama nedokážu pomoct a zase se vejít do nějakejch pěknejch hadrů a zbavit se vysokýho tlaku a tý tlošťky co jsem si na sebe za ty roky nabalila je pro mě mnohem silnější než to co bude potom ...
Beru to tak, že lidi vegetí bez různejch orgánů v těle (což je i můj případ) a nikdo neví jak dlouho nebo co se může "vys**t jinde ...
Ale je mi jasný z čeho máš obavy ...

Lency
v poho ... je vidět, že na mě aspoň myslíš :lol: :lol: :lol:

Naposledy upravil bobule dne 06 úno 2011 19:19, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:19 

cindi ty na to spěcháš, ale přitom to vlastně ani nechceš, tak já ti ted teda nevím holka :?

Předmět příspěvku:

cindi
to nebylo k vuli tobe, ale k vuli foru, zda se tady normálně odkazy házejí, nebo spíš do SZ

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:

octavie.k: to bych brala prave za tu nejvetsi pomoc, kterou bych od toho ocekavala - rychlost. Vim, ze to zni blbe a ze to asi vypada, ze chci zhubnout nejak rychle, bez namahy atd - tak to neni. Vim, ze to bude jen a jen na me, ale preci jen by to slo asi lepe, nezli 30, 40 kg sama (coz vim, ze mi asi nepujde..) A pak zase prijdou moje hlodaci otazky: co kdyz to u me nebude fungovat? :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:20 

bobule píše:
Takže pokud si nejsi ty sam jistá, že to chceš a jsi spokojená sama se sebou, tak se na nějakou operaci vyflákni a užívej si života taková jaká jsi, protože tak si ho užiješ nejlíp!
Možná to začneš řešit pozděj, až ty potíže nastanou a ty sama pocejtíš, že už to takhle nechceš
:wink:

Vím, že se nemá citovat, ale pod tohle se podepisuju.
Taky jsem šla na operaci, až jsem to chtěla sama a byla jsem vnitřně přesvědčená, že chci tohle a nic jiného (u mě hrál velkou roli můj strikní odpor k bandáži).

Naposledy upravil Sibyla dne 06 úno 2011 19:21, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina