fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 18:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:20 

zakletá
tady se hází věcí ... :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:20 

Kačko
no teda,chudák malý :wink: :lol: Sůl je přeci nad zlato.... :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:21 

lency
jak se cítíš po výkonu ? :wink:

bobule
já se radši optám :lol: :lol:

líná huba..... :wink:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:21 

Lolinko, no tak to je paráda! To jsem fakt ráda, že někdo konečně ocenil tvé kvality a znalosti.. jen kdyby platilito, co jsi tam navíc, co? Ale konečně pracuješ a pokud neděláš za almužnu, tak člověk může být v dnešní době rád.... držím pěsti.. :wink:
Ano, mám se dobře, jen potřebuju zhubnout a začít konečně naplno žít, jak tady už psaly holky.. a snad se mi to tentokrát povede..

Jj, Marti.. a i když budu mít bandáž a budu žrát, tak nezhubnu.. :lol: :lol: cccc... a když budu mít plikaci a budu žrát? :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra Hell. - jasně, jak se uklidní vše kolem, bud líp a váha se ti zase pohne. Věř tomu a vytrvej! A to, jak jsi to o mě napsala, to zní jako reklama na šťastnou rodinu: milující manžel, 2 úžasný děti, velkej dům se zahradou, krásnej hafan... co mi ještě chybí ke štěstí? Odhodit tak 35kilo, natrvalo!!!!

Octavie - prý někdo tam nasypal sůl... hi hi... no máma to byla, kdo jinej!!! Ťuká do klávesnice, plive si na motor a dítěti strká, co nemá :lol: :lol: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:23 

bobule: diky za pochopeni. Musim ale za sebe rici, ze ja koukam spis do ty budoucnosti - neprevazi u me to, ze budu mit TED mensi hadry a podobne nas tim, ze pokud to neni prozkoumany dlouhodobe, tak muzu mit do peti let rakovinu zaludku (berte s rezervou...) a co pak? Co budu delat pak?

verca: ze na to "specham" je mysleno to, ze se to ted sebehlo dosti narychlo, mam brzy terminy vysetreni a tak. Plus samozrejme i to, ze do kvetna potrebuju byt temer ok, to je fakt.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:26 

zelenoočkoOCTAVIE je přezdívka.Bylo to první auto,které mi manža koupil.A kamarád znal Kačenek 5 a tak si mne do mobilu napsal jako Katka octavie. A pak už jen hlásil všude kolem ...octávka přijede,octávka tu byla...a už mi to zůstalo :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:26 

sibyla: diky! S tou bandazi jsme na tom stejne. jedine, v cem mam opravdu jasno, je to, ze nechci bandaz. Alespon neco, ne? :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:32 

Cindi - víš co? Já bych to být tebou dala na chvíli k ledu. Přestala bych to řešit, přestala bych sem psát, že si nejsem jistá, zda do toho jít nebo ne.. protože to sem můžeš psát pořád dokola 10x denně a my ti na to odpovíme pokaždý to stejný: "že je to jen a jen na tobě a že jen ty si musíš být jistá".... a ničeho se stejně nedoberem.. Já to taky tak tehdy udělala... přestala jsem o tom přemýšlet veřejně, pokoušela jsem si to rozebírat stále dokola v sobě, vnitřně...a abych z toho nezblbla, tak jsem to na několik dní vypustila úplně a pak se k tomu zase s odstupem vrátila..
Chce to čas... :wink: ale choď sem samozř.dál, moc to pomáhá...
:wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:33 

zelenoočko
rekla bych ze mas pravdu..
já uz o tom totiz taky nejakou dobu premyslela, bádala... rozhodovala se...
k tomu opravdovému rozhodnutí sem došla až ted, cca dva roky od první myšlenky na zákrok.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:34 

No vidíš! A to je přesně ono... :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:37 

cindicek
já už hadry řeším a když koukneš na můj metřík, tak ti bude jasný proč, ale já vím jak to myslíš s tím budoucnem a i já mám tyhle obavy, ale je fakt, že mám taky o 10 let víc než ty a tak na to prostě už ani myslet nechci a bohužel zní to blbě, ale mě už je to jedno, však to nějak dopadne ... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:40 

zelenoocko: Diky. jasne, nebudu vam to tady zasirat opakovanim toho, jak si nejsem jista, coz se mi snazis naznacit a ja jsem pomerne inteligent, takze jsem to pochopila, ale ja uz tahle resim od leta minuleho roku. Vcetne procitani tohodle fora. Kazdopadne se budu snazit polozit jeste nejaky otazky, ale mam takovy dojem, ze budou asi vsechny moc odborny, jak to tak vidim:-(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:44 

škovo voko....slepipipičárná hader :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cindicko.... písnu ti jen jednu věc..... tak trochu tvé pocity chápu.... i když já jsem je tu v takové míře v žádném případě neventilovala.
Mě pomohlo to, že jsem si nejdříve pročetla skoro celé forum, ukládala příspěvky, zapisovala plusy i mínusy, vytvářela si tak svůj názor a pak se samozřejmě ptala svých zkušenějších kolegyň, které se mně tu ujaly a kterým za to i dnes moc děkuji! (asi bude zas nosit nos nahoru a bude jí do něj pršet - ale nejvíce mi pomohla neřízená střelka verca).
Ale vrátím se k tvým pocitům. Na jednu stranu po operaci a novém životě toužíš ale na druhou stranu z ní máš strach a vyčítáš si, že nejsi schopná se s tím poprat sama. To je to tvé váhání, nemám pravdu?? :wink:
Sama jsem to také prožívala a brala jsem to jako své selhání a slabost, že už nezbývá nic jiného, než podstoupit bar. operaci.
Je pravdou, že v mém rozhodování sehrál roli věk..... ono ve 44 se člověk už asi více bojí nemocí, které obezita přináší.
Dnes mohu litovat jen jedné věci, že jsem na operaci nešla dříve!

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:45 

Cindi - doufám, že jsi to pochopila tak, jak jsem to myslela, holka :wink: :wink: Piš sem, ptej se... ale mě taky hlavně pomohlo číst, pročítat, ptát se na konkrét.věci... ale rozhodovat si to jen sama v sobě, vnitřně.
Holky by to tu fakt mohly potvrdit, co jsem tu já vyváděla před rokem za pitominy.. :roll: :oops: se stydím ještě dneska.. ale nyní vím, že to bylo potřeba. Byla to jedna etapa mýho života, etapa nerozhodná, plná zmatků, dotazů "co by-kdyby, a co mám dělat." atd .. a překlenulo se to a nyní jsem se vrátila plna odhodlání a vím stoprocentně, co chci!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011 19:45 

bobule: pletu se, nebo jsi mela uz drive bandaz, zhubla, a ted zase nabrala? To si te asi pletu s nekym jinym, vid?
To je presne ono, jak to pises - je ti to uz "jedno" - pro to, abys zhubla, jsi ochotna udelat cokoliv a na to ostatni uz tolik nemyslis. nedavno mi taky jedna pani nekde na foru rekla, ze chce zhubnout a udela pro to cokoliv, takze je rozhodnuta. Ja to takhle nemam (to bych se zase opakovala). Ani nahodou si nenecham udelat neco, o cem nebudu vedet co nejvic informaci, jen pro to, abych zhubla. urcite vis, jak to myslim. A tvuj metrik? nevim, jake mas bmi, ale ja mam 159 cm a 113 klio...;-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina