Holky,
Jirina bych nebrala vážně - to těhotenství se asi projevuje na jeho chutích.
Jinak koukám, že
cindicek se tu po tom psychologickém vyšetření neobjevil.
Cindi, nevím jak vyšetření dopadlo, nicméně osobně si myslím, že by ti doporučení nyní psycholog neměl napsat. To ale neber jako nějakou narážku proti Tvé psychice, to vůbec ne, ale myslím si, že by v obdobném případě měl psycholog říci, že nyní doporučení nedá, a že máš přijít až si budeš 100% jistý. Není to zanedbatelný zákrok a pokud Ti váha nevadí a nemáš problémy, nechápu, proč to chceš podstoupit. A když za týden budeš vědět na 100%, že do toho chceš jít, tak proč ne. Člověk k takovému zákroku musí přistupovat se vším všudy a uvědomit si nejen jeho plusy, ale bohužel i možné komplikace. Člověk by měl tedy být rozhodnutý jít do takového zákroku i s vědomím, že to také nemusí přežít.
Teď to možná zní hrozně a nechci v žádném případě strašit, ale člověk by do toho měl jít opravdu naplno rozhodnutý. Představ si, že do toho půjdeš a pak nedej bože přijdou nějaké komplikace a budeš si to celý život vyčítat. V takovém případě bych do toho nešla.
Jen upozorňuji ostatní čekatele/ky, že výše uvedeným rozhodně nemám v úmyslu nikoho strašit, to opravdu ne, ale člověk prostě musí počítat i s možnými komplikacemi a být rozhodnutý jít do toho za každou cenu. A myslím si, že většina z nás tady to tak má a než jste dospěli k rozhodnutí, tak to nějakou dobu trvalo. Já s tou myšlenkou také koketovala pěknou dobu, ale když už jsem se rozhodla a věděla, že jinak to dál nejde, šla jsem do toho po hlavě.

Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009